30/9

Shit imorn är det redan oktober !! Nu är dey bara 54 dagar kvar!! :):) Läskigt men kul :) Och snart är det uppkörning också läskigt men det ska jag nog klara. Har en massa fina folk runt om kring mig som stöttar mig. Tack ! :) Nu är det väldigt mycket i skolan. Det är möten hit och dit för nu har UF kommit ihåg, och mkt uppgifter och snart kommer väl alla prov igång. Igår gick jag och Matilda till syon för vi fick nog av våran fysik lärare. Så vi kollade att vi kunde hoppa av den kursen och det gick !! Förstå hur glada vi blev !! Och det verkar som att jag får hoppa in i naturkunskap b gruppen :)


Älskling du är det vackraste jag vet på denna jord.
Vi träffs ofta men vi umgås sällan men du ska veta att jag älskar dig över
allt annat ! Vi måste börja hitta tid för varandra. För jag saknar dig så !!
Jag är stolt över dig gubben!!
// Din Victoria

23/9

Har varit sjuk nu i tre dagar. Börjar bli riktigt trött på det nu !!! I helgen blir det att jobba på snickens höst mässa.Vill egentligen inte men det är pengar :) Och det behöver jag verkligen nu ! Börjar bli tomt i plånboken.
Idag fyller Jeppa 15 år! :) Grattis lill skit :)

Det här är blommorna jag fick av min älskling häromdagen :) Jag älskar dig !! :) <3<3<3



21/9

Nu är det äntligen höst ! :) Visst det blåser och regnar mycket det är inte så roligt men skönt att få sitta inne utan att kunna få dåligt samvete :) Igår kom min underbara älskling hem. Han hade med sig en bukett med rosor !! Och sen så fick jag en liten ask och där i låg ett Thomas Sabo smycke. Han är så himla gullig. Jag älskar dig mitt hjärta ! Så glad att det är vi igen :) Bilder kommer :) Måste bara installera en grej först.
Livet bara rullar på så bra nu :) Det är så himla skönt :)

Ha det bra !

nytt

förhoppningsvis så kommer det en "ny" blogg snart alltså ny design och bilder och graj :)

3/9

ska gömma mig ifrån världen ett tag. Hej då !

2/9

Nu kommer hösten bara närmare och närmare. Riktigt skönt. Teori prov till körkort vad ska jag säga? Jag tål dom inte! Körningen är jag snart klar med men dom här proven man ska träna på det går verkligen inte. Hur lungt jag än tar det så får jag aldrig godkänt. Kan nog vara för jag inte orkar lära mig alla små små grejer. Har läst ut boken och kan det viktiga men blä för alla små saker. Var bara tvungen att klaga lite ;) haha

Ha det fint ! :)

RSS 2.0