MJ



Natten mellan torsdag och fredag kl tolv, (svensk tid), den store kungen av pop avled i hjärtstillestånd.
Man kan inte riktigt fatta det, han var ju bara 50 år gammal.
 
Vila i frid (F)

With the moon I run




Finaste <3<3<3

Sommar



Sommar sommar sommar!!!

If I only had time

Oj nu har jag verkligen, verkligen inte skrivit. Förlåt!!! (tror ändån att det är ingen som läser den här bloggen så ;) )
Har verken haft tid eller ork. Visst tid har jag haft med dock inte ork!;) hihi.
Som sagt är det sommarlov nu. SKÖNT! Fast det känns inte som lov tycker jag. :s Det kan ju bero på vädret, att det har varit så dåligt. Men det var bra väder igår och i tisdags! :) Då var det verkligen sommar väder. Så då passade jag på att sola lite och gå till underbara glassbaren med Fredrika! :) Det var mumsigt!
Och igår så gick jag och mamma på stan. Det var riktigt mysigt. Skönt att bara få umgås med henne. Det blir ju aldrig av längre så. :( Vi fikade och gick runt där bland alla dumma turiser som kommit. Blä på dom! ;) Tycker inte om dom :) hihi. Men iallafall så hitta jag en massa snyggt på stan! :)
Jag köpte:

- 2 shorts
- 1 skjort/klänning
- 2 tunika
- 1 linne

Så nu behöver jag då inte handla kläder på ett tag! Skönt säger jag! Börjar tycka sånt är väldigt tråkigt :S Visst det är ju bara bra för min ekonomi, att jag inte tycker om att handla kläder!
Sen så passade jag på att åka in och köpa två par skor idag efter jobbet. Haha nu tänker nu men gud vad mäniskan handlar! Men man måste väl få skämma bort sig någon gång eller? ;)
Och just det! Jag har köpt en jätte grym grimma till Oliver (min häst), den är rosa! ;) Så himla grym!! :)

Och det här med sommarjobb. Det har fixat sig för min del. Jag får jobba med mamma i 4 veckor, om fyra veckor. Så lite lov blir det för min del! :) Fast jag kanske får hoppa in lite då och då, men det är bara bra tycker jag! Pengar behövs alltid. ;)

Imorn är det midsommar! (tråkigt värre!) Fattar inte varför man firar det men jaja. Ska hem till men faster och äta, sen ska jag träffa min sötnos och vara med honom. Myspys! :)

Ni får ha en trevlig midsommar allehopen! :)

// Vic


-Youre poison running through my veins

Blod,svett & tårar

Har jobbat hela helgen på kronholmen! =) Har ståt i en kiosk och sålt en massa saker. Tiden gick vädigt fort när man jobba det var skönt tyckte jag. Så tiden inte går sakta, för då blir det så drygt att stå i en kiosk. Jobbade med Micha på lördagen. Och vi sålde rekord för i år så det var riktigt skoj, eftersom det var min första dagn där. =) hihi. Och idag då så jobbade jag alldeles själv. Det gick jätte bra tyckte jag, för att jobba där andra gången.
I lördags när vi hade jobbat klart och stängt kiosken så gick jag och Micha ut på ranchen (tror jag det heter) och slog lite bollar. I början gick det sådär. Haha! Men efter ett tag när jag fick in hur jag skulle göra så gick det helt okej för att vara första gången tycker jag! =) Plus att det var svin skoj! :D

Fem dagar kvar! =) (+två månader tills jag fyller år =) )

Grattis idag på din födelse dag vännen ! =)





Lilla jag som försöker få iväg bollen ;P





One day at the time

Sitter i skolan just nu har inget att göra har gjort klart allt. =) Skönt, skönt! Fick reda på att jag har VG i grafisk kommunikation. Det var skönt tyckte jag. =)
Har inte hunnit eller orkat skrivit så mycket här. Hehe. Men snart är det lov och då kanske jag hinner skriva lite mer. Ihelgen ska jag jobba på golfbanan. Har aldrig varit där förut eller något. men ska jobba med Micha imorn så jag vet vad jag ska göra men på söndag så ska jag jobba själv! :o Men det kommer nog gå bra! =)

Men ha det bra! =)

// Vic

RSS 2.0