30/3

Jag har kommit på att jag saknar väldigt många gammla vänner som man knappt har kontakt med längre. Väldigt tråkigt tycker jag. Eller jag försöker ha kontakt med dom men dom vill nog inte ha kontakt med mig verkar det som. Och om dom inte vill det så varför inte bara säga det för då?
Vill bara kunna spola tillbaka tiden helt enkelt. Det är jag nog inte ensam om det är nog väldigt många där ute som vill kunna göra det. Men samtidigt så händer ju allt av en anledning. Men varför gör det de? Kan du svaret på de?


Nothing to lose

Sitter och håller på med powerpoint. Hatar att göra powerpoint! Vi ska ha någon redovisning på tisdag men den kommer inte bli av för att jag får inte in bilderna från kameran till datan! Surt...

Jaja helgen är snart slut. Väldigt tråkigt men snart är det ju lov som tur är ! :)
I fredags så fick jag ett spikbläck (stavning?) i ögat. Nu undrar ni säkert vad är det? Det är en liten metall sak som man har när man ska sätta ihop ramar och så. Matilda skulle spika fast en sån i sin ram men den flög i väg och jag fick den i ögat. Jag blev så himla rädd så jag började ju gråta så klart! Så typiskt mig! Och så står man där och maskarnan bara rinner haha vackert! ;) Men det var inte så farligt iallafall. Jag, Sussie och Matilda åkte ner till akuten och kolla i fall i fall. Vilket var tur för jag hade en liten lite typ av spricka i hornhinnan. Men har fått grejer så det ska läka. :) Och det börjar redan blir bättre så:)

Kanske skriver senare!

Puss på er :)

Asta Pasta




Här är min lilla sötnos bara några veckor gammal och idag blir hon hela 6 månader gammal!! :)
<3<3<3


I better keep on walking

Sitte och lyssnar på Salem Al Fakir. Han är väldigt bra faktiskt. Brukade lyssna på han för några år sen.
Snart får denna blogg en ny design!! Härligt va? :) Snart är det dans och är taggad till noll! Tycker inte om dansen längre det är inge roligt längre. Ångrar att jag började på den men i höst tänker jag inte fortsätta iallafall! Nej ska ner och tvätta nu! See ya!

Glassigt !

Har precis skickat i väg ett arbete. Skönt att ha det ur världen! Eller hur man nu kan säga? Sitter och lyssnar på låten glassigt.. Hm den är ju inte bra tycker jag men jaja. Ska nog gå ner och fika lite med mig själv. Ack ack all detta fikandet. Måste ju tänka på figuren till sommaren! Vill ju inte dirket rulla fram på stranden i sommar. Hahaha. Men måste även fixa bilder till denna blogg. Men det blir ju aldrig av men fan denna vecka ska det bli av!

Ha det bra !

// Vic

suck

Imorgon börjar skolan igen. Det ser jag inte i fram imot! För det betyder att jag måste plugga järnet både mådag och tisdag inte kul! Så det blir sitta hemma och leka plugg häst. Men så är det ibland. Lovet har varit skönt men vill ha mer lov ! :) Vill ha sommar lov i stället fast längre än vad det brukar vara. Det hade varit en dröm ! :) men drömma kan man alltid. Nej nu blir det sängen :)
 God natt på er !


My love <3



I morgon kommer du äntligen hem.
Ska bli så skönt att få träffa dig igen efter en hel vecka av saknad!
Jag älskar dig så otroligt mycket mitt hjärta!
/ Din Victoria


Wolfman

Idag har jag först varit med fröken Matilda ! :) Vi skulle göra en skoluppgift. Haha. Vi gick in på Ica och kolla runt en massa sen sa vi att vi var klara sen gick vi till Märtas för att fortsätta. Haha där gjore vi inte så mycket mer än att äta pannkakor och kakor! Mums :D Sen blev det en sväng på stan. Huhuhu säger jag bara... Hitta en massa snyggt ! Inte bra, inte bra. Vill ha allt snyggt jag hitta idag. Men det kommer nog inte bli så :( Buhu. Sen drog jag in till stan igen för att träffa Stoffe. Det var länge sen men kul att få vara med dig. :) Vi såg Wolfman. Trodde att den skulle vara jätte läskig men det var riktigt bra! :) Och tack för bion! :)

Nu blir det nog snart ner till sängen och lägga sig och läsa lite :)
Snart är lovet slut vilket är jätte tråkigt! Men jag tycker att detta lov har varit rätt segt jämfört med andra lov, vilket är bra! :)

Ha en bra fortsatt kväll! :)

// Vic

Brown eyes

Ja vart ska jag börja?
Ingen idé att jag hör av mig till folk och skit.
För så fort jag gör det så frågar dom vad jag vill och blir typ sura?
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och ska aldrig göra om det igen !
Och jag har paink Lady Gaga kommer till Globen den 8 maj och jag vill så gärna se henne! Men nej då kommer jag hem från mallis istället.
Visst skönt att åka till Mallis men Gaga är min största "idol" !
Och vem vet när hon kommer till sverige igen liksom ?


Jag saknar dig kom hem nu!!


Ooolalala

Först så förlåt Matilda men jag klarar mig inte utan datan ! Haha så du kommer nog vinna ;) Har inte så jätte mycket att skriva. Det är lov nu det är jätte skönt fast måste ändån plugga men har ingen lust så det blir när det blir! Imorgon blir det bio med bästa S ! :) Ska bli kul :) Och jag saknar min älsking väldigt mycket men han kommer hem om några dagar så jag överlever nog några dagar till :)

Puss på er !

RSS 2.0