Mos och pannkaka

Det här kommer bli ett jätte tråkigt inlägg för er att läsa men jag måste bara skriva av mig lite.
Fan vad jag hatar mydigheter och allt så. Fan allt där ska vara så krångligt. Och in påtalom arbetsförmedlingen dom fattar ju ingenting. Dom vill att jag ska gå med i jobbgarantin för ungdomar fast jag har ju ens inte varit arbetlös i tre månader?! Har ju jobbat nästan heltid dom senaste månaderna. Fan ta dom om min mammapenning blir sämre pga av det här. När jag börjar jobba sen igen tänker jag fan inte gå till arbetsförmedlingen. För tydligen duger det inte att man har ett jobb nej. Då ska man tydligen ha en heltids jobb för att det ska räknas men det finns knappt några heltidsjobb nuförtiden?! Hallå liksom !!! Blä säger jag bara.

9 Januari

 
Idag firar vi mycket i min lilla familj. Idag har jag och min kära varit tillsammans i 15 månader, varit förlovade i 5 månader och det är exakt 3 månader till beräknad födsel på den lille i magen :) <3
 
Bilden är tagen på nyår då magen var v. 26+5 :)
Första bilden ni får se här i bloggen. Så svårt att ta bra bilder själv på magen. Så man får passa på när man har älsklingen hemma så man kan få hjälp :)
 
// Viic
 

Min vackra <3

Min vackra och jag <3 Blir bara lyckligare och lyckligare för varje dag med denna man ! Du gör mig hel <3 Jag är glad att det är du som är far till mitt barn, för bättre pappa kan inte den få ! Du och jag mot världen älskling <3

En värdefull dag

Idag har jag och min kära verkligen tagit dagen som den kommer. Vi har inte gjort så mycket utan bara umgåtts. Det var riktigt behövligt. Har saknat mig älskling <3 Annars så jobbar vi så mycket så det blir att man säger hej och sen hejdå.
Vi gick igenom och renasade en massa gamla bilder. Vad roligt det är och se vad man har gjort och hur man har förändrats.
Man märker att man ska ta vara på tiden som går och försöka njuta man vet aldrig vad som händer.
 
Va rädda om er där ute.
 
 
// viic

Fredag

Idag har jag lunchat med några vänner som jag inte träffat på riktigt länge. Det var riktigt mysigt! :) Var länge sen jag var ute på restaurang så det kändes lite små lyxigt :)
Helgen blir lugn och skön med min kära sambo. Bara vi två <3 Vi två har inte umgåtts på riktigt länge. Så ser framemot helgen. :)
Snart kommer Joakims faster och hennes man hit och fikar. :)
 
Hoppas ni får en bra kväll.
 
// Viic

Nytt år nya utmaningar

Nu är det ett nytt år. Det året hoppas jag att det kommer bli bra och mysigt. Jag och Joakim ska bli föräldrar det här året!!! Helt sjuk när man tänker efter!! Längtar något enormt efter att få träffa den lille i magen <3
Nu är jag ledig i några dagar. De dagarna ska jag bara ta det lugnt, pyssla hemma och umgås med djuren. 
Har mått illa och spytt mycket den senaste veckan inte alls kul. Har trott att det kanske kan ha varit maginfluensa men det är det nog inte. Kom på att jag äter järntabletter för jag har så dåligt järnvärde nu när jag är gravid. och läste på dom och det stod att man kan få kräkningar av dom. Så det borde vara dom jag har mått så illa av. Så försöker få tag på min barnmorska och se om det finns några andra man kan ta istället för dom här.
 
Hoppas in inte tycker min blogg har blivit tråkig nu när jag skriver mest om det lilla livet i magen. Men det är det som betyder mest för mig nu. Att den har det bra och är frisk <3
 
// Viic

RSS 2.0