Long time

Har inte haft ork att skriva något här eftersom vi har jullov nu! Helt underbart må jag säga. Så här lugnt och skönt har jag inte haft på nästan hela hösten! Och jag använder inte min mobiler heller det är ju så himla underbart!!! :D Så ni som vet att ni använder eran mobil mycket, lägg ifrån den och koppla av. Hundra gånger skönare än att ha mobilen vid sig hela hela tiden ! :) Nej ska sova nu. Ska jobba imorn börjar vid fem så måste gå upp vid halv fyra! Hu säger jag bara.

Ha det bra!

// Vic


Jul jul strålande jul

Hoppas att alla har haft en riktigt bra julafton idag! :)

God Jul på er där ute! :)

Och grattis till min mamma som fyller år idag :)

 

// Vic


20/12-07

Två år sen olycka idag....


Ett vackert minne

Jag var din i nästan två månader. Vi lovade varandra att vi skulle hålla kontakten, eftersom vi hade ingen anledning att vara ovänner. Men nu känns det så konstigt när man ser dig. Jag tänker ofta ska jag hälsa eller inte? Jag vill så gärna hälsa med jag vågar inte. Jag undrar om du någonsin tänker tillbaka på oss? Jag gillade dig väldigt mycket. Men dina känslor för mig försvann. Det är inget du kunde rå för. Sånt händer, även fast det är jobbigt. Jag tycker det är jätte tråkigt att vi inte pratar eller något längre. Vill bara veta hur du har och att du mår bra! För det är du värd!

// Vic


Smile sweetheart

Var ut och gick med Asta för en liten stund sen. Riktigt skönt för nu är det kallt och is! :D Jag har längtat! Liksom hellre snö och kallt än regn ;) Nej hu jag har verkligen inte lust att skriva här! Men sävefest på torsdag iallafall! Kom väl :)


That's not my name

Äntligen helg! Me like it! Om en vecka har vi jullov! :D Ska bli skönt! Nu har jag iallafall skickat in dom dära jävla betällningarna till krusmynta gården det har inte tagit några timmar nej! Vi är 28 st i klassen och alla har mins sålt 10 grejer så det var lite jobbigt. Men nu kan vi bara vänta tills vi får allt! Jaja skit samma. Skriver sen.


Äcklig ö

Små tjejer som sitter och snackar bulle, är patetiska! Sluta snacka saker som ni har inte har en aning om. Ni är bara avundsjuka. Varför ens prata om mig om ni nu inte tycker om mig? jo jag ska förklara varför ni pratar om mig. NI ÄR SÅ JÄLVA AVUNDSJUKA !!! dra åt helvete!

?

Vart har jag dig ?


Asta pasta!

Här kommer lite suddiga bilder på Asta! :) Dom är suddiga för hon kan inte sitta still;)



 

// Vic


Gratz

Idag fyller pappa år. Så grattis på dig! :)

Ska snart iväg om någon timme och äta julbord. Har aldrig varit iväg och ätit det förut så det blir lite spännade!
Imorn är det avslutning på barndansen, lite tråkigt faktiskt!

Asså det känns inte som att mina vänner tror på mig när jag säger att jag inte har tid pga plugg! Vf skulle jag ljuga om en sån sak? Om jag nu inte skulle orka vara med er hade jag ju sagt det. Går man på en plugglinje så gör man, plugget kommer först liksom. Den här veckan har varit extrem jobbigt! I måndags hade vi prov, tisdags göra klart en massa på caden, onsdag kommer inte ihåg men det var något då med, torsdags designen skulle vara klar och idag fredag två prov, konstruktion och religion. Jag fick vg på konstruktionen, helt överlycklig! Hade inte pluggat något till det provet. Religionen gick skit men men. Så nu är helvetesveckan över iallafa.. Skönt säger jag bara! Och nu kan man pusta ut!

Och grattis till Michaela som fick körkort igår! :)

Blir på Asta kommer! Hittar inte kamerasladden.

// Vic

Redo?

Dags att sluta och blogga kanske?


Helt onödigt

Bara för jag skriver en persons namn på mig blogg betyder inte det att jag är tillsammans med den. I såna fall skulle jag vara tillsammans med Michaela, Matilda osv? Skulle inte tro det va. Jag skriver inte längre om jag tycker om någon eller om jag är tillsammans med någon här längre. För det har inte folk med att göra. Ville bara skriva det.

Ha det bra!!

// Vic 

RSS 2.0