25/7

13 dagar tills jag fyller år. Mer och mer ångest kommer. Jag vill inte bli stor ! Nu tycker ni säkert att jag är fjantig men jag sitter hellre i en sandlåda och äter sand än att tar körkort, ränner på krogen och jobbar! Panik. Men alla måste bli vuxna tyvärr. Tur så har jag en underbar pojkvän som jag kommer åldras med och vara lycklig med. Idag har jag kört till stallet och det gick bra men hatar att alla ska ligga precis bakom en bara för man har en skylt där det står övningskör  på. Inte okej ! Jag vet inte om jag kommer klara uppkörningen och teorin. För jag missar alltid små saker. Så är det på prov i skolan också. Jobbigt. Men jaja. Det kommer när det kommer. Ska iväg och ha släkt middag ikväll för min kusin är nere från täby :) Min andra kusin var nere nu i veckan så vi träffade dom också innan dom åkte :) Imorn blir det och jobba. Nu är det bara två veckor jobb kvar sen blir det ledigt!!!! Har ledigt 2 veckor innan skolan börjar. Det blir mindre pengar men känner att jag behöver vila ut mig för dom här tidiga mornana sliter ut en som bara den. Men ha en fortsatt bra söndag!

// Victoria


20/7

Sitter och väntar på älskling att han ska komma hem. Sen ska vi ut och åka inliens :) Men lillan :) Hoppas hon blir riktigt trött men det blir hon ju aldirg:O ADHD hund :) Men älskar henne av hela mitt hjärta så :) Men ha en bra kväll! :)

// Victoria

19/7

I lördags var det 3 veckor till min födelsedag. Kul men jag vill hellre bli yngre faktiskt. Vågar inte bli vuxen faktiskt. Det var ett härligt åsk väder i lördags. Det regnade som bara den och det åskade så strömen gick två gånger. Mysigt! Men det var jobbigt när vi stod och lagade mat mitt uppe i allt. Men det löste sig till slut. Idag har jag jobbat som vanligt och sen var jag med Michaela och Matilda ett tag och sen var det teori. Nu är teori till körkortet slut. skönt ! Men iallafall jag har tänkt att jag ska köpa en bok som jag kan ha som en "dagbok" och ha den som en blogg och sen skriva över allt här när jag har tid. Eftersom jag inte sitter så mycket vid datan nu. Tycker ni det är en bra idé? Skriv vad ni  tycker :)

/ Victoria 

Nys, nys och åter nys

ska hela sommaren bestå av nysar? Sitter och nysar som en jävla galning. Det kanske är tecken på att jag börjar bli frisk? Det ha de iallafall varit skönt ! Igår var jag och älskling och spelade minigolf på k kan inte stava det så skiter i och skriva vad det heter ;) Riktigt mysigt! Det var skönt att få umgås med dig hjärtat. Du och jag det kan inte bli bättre. Älskar dig något enormt !! <3<3<3

Stranden

Idag blir det stranden med mina systrar, systerson, systerdotter och bästa Fredrika ! :) Är ännu sjuk men orkar inte ligga inne en dag till när det är fint väder !! Så det blir stranden hela dagen :) Och ikväll blir det bio med min älskling! Mys ! Det kan inte bli bättre :) Igår var jag och fröken Matilda och såg Salem !! Mums! Sötare kille/man får man leta efter. Och vilken begåvning!! :) Helt klart värd pengarna, men nackdelen var att det bara var en timme! Men kul var det :)

Ha en bra dag !

Skriv lust?







Inte för fem öre som ni har märkt. Vet inte vad jag ska skriva. Det händer saker hela tiden men har inte ork eller lust. Men i helgen var premiär på stranden. Skönt var det !! :) Fick lite färg men måste bli mer brun för jag är blek jämfört med alla andra. Träffa kompisar har jag inte hunnit med för det är jobb varje dag, teori, varit på travet med en massa som har diabetes. Men jag och min kära gick 350 kr plus iallafall! :) Plus att jag vann en solstol ;) haha. Men nu är det så att jag är sjuk och det är inte kul när det är så fint ute kan jag tala om. Hemma ifrån jobbet imorn också. Jag vill jobba för jag vill ju ha pengar så klart. Men blir att vila i helgen så man kan jobba dom fem veckorna som är kvar. Det blir en liten slant i plånboken iallafall.
Jag har gjort egen rabarbersaft. Har inte en aning hur den smakar för jag vågar inte smaka ;) Och vi hr fått 1 liter jordgubbar från vårt lilla jordgubbsland :):) Riktigt gott !!! :)



Soliga hälsningar Vic


RSS 2.0