Fredags mys med mina älsklingar

Sitter och myser här hemma med min kära man och våra underbara djur plus lillen i magen, för den sparkar för fullt ikväll. :) Lite små jobbigt just nu för jag är så mätt så allt är ihop tryckt i magen känns det som. Men det blir nog bättre snart och då ska ja fortsätta att njuta av alla underbara rörelser den lilla saken gör. :)
 
Julen har varit bra men har haft noll julkänsla i år. Men det kan vara för vi har haft så fullt upp med att flytta och komma i ordning i huset. Tycker vi har kommit på bra plats på sån kort tid plus att vi har gjort om vardagsrummet. :)
Trivs så underbart här ute. Så lugnt och skönt :)
I helgen blir det jobb sen ska jag försöka hinna med att träffa mina kära vänner som är nere från fastlandet :) <3
Har verkligen saknat dom <3
 
Vad händer hos er ? :)
 
// Viic

Julstress

Hej det var ett tag sen !
Nu har vi kommit till vårt nya hus. Vi har redan gjort om vardagsrummet och flyttat hit allt från gamla stället. Allt känns så bra här! :) Känns häftigt att äga sitt eget hus. :) Just nu fokuserar vi på att få bort de få kartonger som är kvar och få lite fint inför jul. Jag skulle jobba mycket denna vecka och sen blir det mycket nästa vecka. Men idag så mår jag inte alls bra så fick stanna hemma. Känns inte alls bra för jag vet hur mycket det är på jobbet att göra. Men samtidigt vill jag inte gå dit när jag har kräks några gånger under natten/morgonen. vet inte om det är bebisen som gör det eller om det är något jag har ätit. men får hoppas det slutar snart så jag kan åter gå till jobbet senare i veckan och hjälpa till då. Har ni mycket inför jul nu ?
 
// Viic

Mycket just nu

Efter några dagar med sjukstuga så blir det jobb ikväll. Skönt att få komma hemifrån lite och göra något. Sen i helgen blir det full rulle ! Just nu står det flytt kartonger överallt här hemma. Och mer kommer det bli i helgen. Det ska bli så skönt att få flytta in i vårat hus. :) Vill flytta nu nu nu! :)
 
// Viic

Hej mitt vackra vinterland

Helt underbart med snön som har kommit!! Visst det är kallt och jäkligt men hur glad blir man inte när man ser en skog som är snötäkt och solen skiner? :)
Ihelgen var det första advent. Firades inte så spreciellt i år eftersom jag jobbade. Det blev lite bullmys när jag kom hem. Och så klart tände vi första ljuset i vår stake :)  hade ni en mysig advent ? :)
Nu ska jag gå och vila i min älsklings famn för den lille i magen gör mig så trött men det är helt underbart att det växer en liten mini männsika inom mig :) <3
 
// Viic

RSS 2.0