Lite allt möjligt

Har inte upptaterat klokt på länge. I torsdags kväll åkte Saba hem. Det kändes tomt när hon åkte. Men tur som det är kan jag hälsa på henne närsom eftersom det är min kusins häst. :) Igår så fikade jag med Michaela på eftermiddagen. :) Det var jätte trevligt och mysigt. Tack för en jätte trevlig fika gumman! :) <3 På kvällen var jag på After Work. :) Det var roligt. :) Vid tio drog vi vidare till Munken. Jag kom in! Helt otroligt. Men det var nog bara för jag var med 30+ och mamma var där. Rätt kul att festa med sin mamma :) Det kändes lite konstigt i början. Men sen blev det roligt :) Träffade på en kompis det var riktigt roligt :) Och sen träffade jag och mamma en trevlig kille. :) Kvällen var riktigt rolig men saknade älskling eftersom låg hemma och var sjuk. :( Tack alla som var med för en jätte trevlig kväll !:)

Snart blir det att åka till hästen. Sen fira morfar och sen plugga ikväll. Ja jag vet att det är lördag kväll men vi åker till Luleå på måndag så måste plugga i fatt lite. Ha en bra dag :)

Bästa dagen i mitt liv

Bäst dagen i mitt liv det är svårt. Kan skriva om en av mina bättre dagar som betyder väldigt mycket istället. Det var när vi fick hem Hugo. Han fyllde upp tomrummet här hemma efter Asta. Att ha någon som kom fram när man kom hem och någon att mysa med. Det är en av mina bättre dagar :)


Mina dåliga sidor

Att jag kan vara väldigt grinig och för envis när jag tror att jag har rätt men kanske inte allt har det. Jag har det efter min pappa. Så när vi disskuterar/bråkar så kan det vara väldigt mycket ordhugg. För båda har ju rätt så klart !

Min vän

Vart ska jag börja? Jag vill dig bara dig väl. Jag vet att du inte har det lätt. Men så fort jag säger något som kan kanske vara bra eller något så säger du bara imot. Du vet att jag bryr mig  ! Jag hinner inte träffa dig för jag har så mycket att göra du måste förstå det! Jag tycker du ska flytta här i från ett tag och träffa helt nytt folk. Det är inte för att jag vill bli av med dig utan jag vill att du ska må bra och vara lycklig. Tror du behöver lämna Gotland och alla problem ett tag. Få andas ut lite och bara ta hand om dig själv för det behöver du!! För du är den som alltid ställer upp även fast du inte orkar eller mår bra. Så ta hand om dig och våga säga nej! Om någon blir sur för att du säger nej så är dom inget ha! Tack för att du har funnits där för mig när jag har behövt dig ! Du betyder mer än vad du tror.

Någonting som gör mig förbannad.

Alla insändare i tidning som skäller på oss hundägare att vi inte tar upp hundbajset! Ja det är skit äckligt när det ligger hundbajs överallt. Men vi som tar upp det då? vi är betydligt fler än dom som inte tar upp det. Och så får kommunen tömma papperskorgarna oftare! Ja det jag skulle skriva om egentligen var att ciggaret fimpar är precis lika äckligt som hundbajs tycker jag!! Skit äckligt när det ligger fult med fimpar på marken. Hundbajs försvinner efetr ett tag men det gör inte fimpar ! Det tar väldigt många år för naturen att bryta ner det! Så plock upp era fimpar !

23 mars 2011

Idag har vi haft framtidsdag nere på högskolan/bibblan/ Wisby strand. Jag blev inte så mycket klokare på att välja högskola och så eftersom jag vägrar att börja plugga redan i höst. Men fick lite mer reda på hus CSN funkar. Det var väldigt bra. Men jag drog hem efter lunch. För jag tyckte inte att jag behövde gå på mer eftersom jag inte vill ha någon info om att plugga vidare. Så nu ska jag försöka plugga lite och sen bara slappa och se en film. Är väldigt trött idag. Sen så funderar jag på att flytta min blogg till en annan bloggsajt. För tycker inte blogg.se är så jätte bra. Det är väldigt ofta det står att det är problem m.m. Men vad tycker ni? Ska jag stanna eller byta? :)


Mina syskon.

Jag har skrivit om min syskon förut men skriver om dom igen. :) Jag har två systrar. Den äldsta som heter Carolina hon fyller snart 30 år. Hon bor tillsammans med sin sambo och dom har en dotter tillsammans som fyller 6 år i år. Hon har även två hundar. Hon är grymt grymt duktig på att göra tårtor. Dom blir hur fina som helst ! Hon är konstnären i familjen :) Och dom blir väldigt goda :)

Min andra syster heter Angelica och hon fyller snart 26 år. Hon bor också tillsammans med sin sambo och dom har en son tillsammans som snart fyller 1 år. Hon är mammaledig just nu så hon tränar som en galning. Hon är verkligen familjens träningsnarkoman.


Carolina :)


Angelica :)

22 Mars 2011

Idag har vi varit lediga. Vi har haft studie dag. Men jag har varit i skolan ändån för att måla monterväggar till våran Uf-mässa vi har snart. Hann göra klart två av fyra. Eller vi hann måla det vita. :) Sen hämtade jag upp mina studentkläder jag har väntat på !!! :D Dom var jätte fina :) Har inte prövat dom ännu men ska göra det senar :) Så bilder kommer imorn :) Nu ska jag gå och fixa lite! Ha en bra kväll :)

En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Att inte gå upp i rätt tid! Kvällen innan tänker jag nu ska jag verkligen gå upp vid halv sju. Jo men eller hur! Jag går typ upp  kvart tjugo över sju istället. Nu undrar ni säkert hur jag hinner. Jag äter inte frukost och sen så slänger jag på mig kläderna och sminkar mig på 20 sekunder, typ. Haha. Men just att när klockan ringer så går man upp och inte snoozar. Det är en rätt dålig uppfinning. Visst jag brukar hinna till skolan i tid men just slippa och stressa så mycket på morgonen!!

Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag skulle köpa grejer jag vill ha och jag tycker jag behöver. Jag skulle resa till olika dyra länder och unna mig en massa härligheter där. Jag skulle även investera endel av pengarna så man inte köper upp dom. Jag skulle sänka en del till diabetesfonden också. För jag tycker dom är bra och dom försöker verkligen hitta möjligheter så vi slipper ta sprutor 24/7.

Typ av killar jag faller för.

Det är väldigt olika. Om jag skulle vara singel nu så skulle jag falla för en kille som har bra självdisiplin, ha humor, vilja göra äventyrliga saker men samtidigt kunna vilja vara hemma och mysa. Han ska kunna stå för sig själv och vara ärlig. Ska kunna städ, laga mat tvätta ja alla såna där sysslor. Det är några få grejer jag skulle falla för en kille. Men jag har min pojke och jag älskar han över allt annat :)

Någonting jag vill ha mer än något annat just nu.

Oj den här var svår. Jag är ganska nöjd med hur jag har det nu. Eller jag skulle vilja ha lov och slippa allt plugg. Men annars är det inget speciellt jag vill ha just nu.

Mina mål.

Mina mål just nu är att skaffa mig ett klokt jobb, alltså hel tid eller halv tid. Så man har en lön varje månad. Skaffa eget boende med Paul. Skaffa familj om ett vist antal år, inte just nu. Ut och resa är något jag vill också. Inte i flera månader men någon vecka hit och dit på olika ställen skulle inte varit fel. :)

Min favoritårstid och varför.

Det är faktiskt vintern. Jag tycker snö och kallt är jätte mysigt. Och att man slipper alla krav att man måste vara ute hela tiden och göra en massa. Man slipper ha ångest om man sitter inne en dag utan att göra något. Visst jag är precis som alla andra att jag tröttnar på snön, det gör jag ! Men ändån är det mysigt. :)

En person jag vill träffa just nu.

Det skulle vara min riktigt morfar. Han dog när mamma var tre år gammal i cancer. :( Jag skulle vilja träffa honom och fråga en massa och vilja veta hur han var och hur livet skulle sett ut om han levde. Han verkade vara en jätte snäll person. Han är någon jag skulle vilja träffa just nu.

En bild på mig och femton fakta om mig.

  • Jag heter Eva Victoria Mikaela Gahm
  • Jag har diabetes och har haft det i 17 år.
  • Jag har körkort sen ett halv år tillbaka men jag tycker det är grymt tråkigt att köra.
  • Jag älskar Harley Davidsson motorcyklar.
  • Jag älskar att fika.
  • Jag har en tatuering
  • Jag har hål i tungan.
  • Jag har väldigt skoltrött förtillfället.
  • Jag älskar att umgås med mina vänner när jag har tid.
  • Jag och min pojkvän skulle ha varit tillsammans snart i fyra år om vi hade hållt ihop från första början.
  • Jag har två syskonbarn
  • Jag älskar blommor och växter. Min dröm är att få hålla på med det i framtiden.
  • Jag har brytit ena armen, tummen och benet.
  • Jag kan vara väldigt lat.
  • Jag har haft 9 egna djur genom åren plus en massa fiskar.

Lite frågor om mig och mitt liv

15 mars – En bild på mig och femton fakta om mig.
16 mars – En person jag vill träffa just nu.
17 mars – Min favoritårstid och varför.
18 mars – Mina mål.
19 mars – Någonting jag vill ha mer än något annat just nu.
20 mars – Typ av killar jag faller för.
21 mars – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
22 mars – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
23 mars – Mina syskon.
24 mars – Någonting som gör mig förbannad.
25 mars – Mina dåliga sidor
26 mars – Bästa dagen i mitt liv.
27 mars – Min bästa playlist.
28 mars – Personer som jag ser upp till.
29 mars – Någonting jag ångrar.
30 mars – Innehållet i min väska.
31 mars – Det här saknar jag.
1 april – Mina tre favoritdjur.
2 april – Mina närmsta vänner.
3 april – Mina favoritfilmer.
4 april – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
5 april – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
6 april – En låt, en film och en tanke- som får mig att gråta.
7 april – Mitt favoritprogram och varför.
8 april – Min favorithögtid.
9 april - Det här mår jag bra av.
10 april - Självporträtt
11 april - Ett ögonblick som förändrade allt
12 april - Det här ska jag bli när jag blir stor
13 april - Ett foto på mig och min familj
14 april - Ett brev till mina föräldrar.

Vet att det är den 21 idag men tänker göra alla ändån för jag har så tråkigt ;P

21 Mars 2011

Sitter här med en kopp te och tänkte att jag skulle börja med hemprovet vi har fått i kemi. Det gick inge vidare för jag fattar inte vad hon vill ha med eller vad hon menar på vissa. Kemi är inte mitt ämne även fast det kan vara intressant. Jag tror jag ska sätta mig och räkna lite matte istället ligger lite efter så behöver plugga i fatt. Har även hunnit med att göra lite ljus till Uf-mässan. Men ljusmssan börjar ta slut som vanligt....
Fick ett jag glatt sms av en vän förut idag. Blev väldigt glad av att du var så glad! :) Tack för att du gjorde mig glad också :) I morgon får jag lite sovmorgon för vi har studiedag imorn men vi ska till skolan och måla monterväggar. Lika bra att få det gjort! Sne blir det plugga resten av dagen. Måste ta vara på såna dagar. Så jag slipper sitta hela kvällarna. Jag vet att min blogg har handlat väldigt mycket om skolan men tyvärr är det så nu eftersom mitt liv är typ skolan nu. Och nej jag är ingen pluggis men vill inte gå ut med någon ig och då får man ligga i helt enkelt !!


20 Mars 2011

Det har varit fint väder idag med ! :) Så himla härligt. :) Nu känns det som vår! Jag blir så pigg när det är sol och varmt ute. När jag vaknade så började jag tvätta vika kläder. När jag nästan är klar kom älskling ner i källaren med alla våra kläder som behövde tvättas. Jag hade nästan tvättat upp allt. Men det blev nästan fullt igen när han kom ner med jätte berget av kläder. Haha nu kan man se golvet i vårat rum iallafall. Nu är allt i rummet färdig rensat. Väldigt skönt. Det blev en hel svart sopsäck med massa skit och en halv säck kläder som ska slängas. Jag och älskling har även hunnit med att gå en låååång promenad med Hugo i det vackra vädret. Det var jätte mysigt att få umgås med mina pojkar <3 Nu ska vi åka och köpa mat och sen blir det film! Ha en bra kväll :)


Till salu!

Här kommer lite mer kläder jag ska sälja :) Jag lägger även ut två moppe hjälmar jag ska sälja:)
Klicka på bilderna så blir dom större :)


Äkta Peak Performance linne. Lite trasigt i sömen ner på kanten men är annars i fin skick och sitter bra :) Storlek S. 30 kr.


Hade ingen bättre galge. Brun kjol. Använd 1 gång. Storlek S. 50 Kr.


Svart klänning. Storlek XS. 50 kr.


Svart  tunika. Storlek XS. 25 kr.


Rosa klänning. Storlek XS. 50 kr.


Svart klänning med bälte. Storlek XS. 60 kr.


Brun tubklänning med bälte. Storlek XS. 40 kr.


Ljus rosa klänning. Använd endast 1 gång. Storlek 36. 100 Kr.


Oanvänd rosa sjal. 50 Kr.


Oanvänd röd sjal. 50 Kr.


Grön/gråa stövlar. Använda 1-2 gånger. Storlek 36. 90 Kr.


Lila pumps. Storlek 36. 80 Kr.


Godkänd Moppe hjälm (Grex). Använd ca 5 gånger. Storlek 56 (S). 800 kr.


Godkänd Moppe hjälm (Grex). Använd endast 1 gång ! Storlek 58 (M). 500 kr.

Skriv en kommetar att du är intresserad och mailadress så hör jag av mig till dig. :) Grejerna finns på gotland i Visby. Om någon från fastlandet är intresserad betalas frakten av köparen.

Härlig lördag !

Började med sov morgon. Vaknade hyffsat pigg. Brukar aldrig göra det annars. Sen åkte jag och mamma och handla mat. Mot eftermiddagen träffade jag Fredrika vi gick en sväng på stan och fikade på Skafferiet. Det är ett helt okej fik. :) Vilket är ditt favorti fika ställe ?:) När vi satt där så sprang tiden iväg sen märkte vi att klockan var fyra så vi blev lite rädd att dom hade glömt bort oss, eftersom vi satt på övervåningen där ingen annan var. Men det hade dom inte. ;) Haha. Tack så mycket för en jätte mysig fika ! :) <3 Resten av dagen/kvällen har beståt av stallet, fixat massa där och sen varit hemma och resat mitt rum. Är nästan klar har lite kvar så ska fortsätta imorn. Gjorde även ett ljus nyss för jag märkte att jag ska göra ca 36 ljus till den 6 april så jag måste börja ligga i lite nu. Imorn ska jag rensa som sagt och så ska vi börja rensa källaren också, plugga, stallet och göra ljus. Jag har mer kläder/skor som jag ska sälja. Dom kommer jag lägga ut här på bloggen någon dag nu i början på veckan. Så håll utskik!! :)
Nu ska jag kryppa ner brevid älskling och se en film :)

Bild på mig och älskling igår när vi var och fikade. Glömde och ta bild på mig och Fredrika så ni får nöja er med mi och Paul ! :P

Min fina skäggiga älskling :) <3


Och lilla jag!

Sov så gott :)

Till salu

Jag har några plagg som jag ska sälja tänkte släng in dem här innan jag slänger in de på Tradera! :)



Från Gina Tricot. Ena är lilarandig och den andra är blå randig som ni ser ;) 35 kr/ st eller 50 kr för båda :)
Storlek: XS.


T-shirt från Monki. Strolek: XS. 50 kr.


Äkta Peak Performance linne. Storlek S. 50 kr.

Alla kläder är nytvättade :) Dom finns på Gotland i Visby. Så om det är någon på fastlandet som vill köpa någon av dom här så betals fraken av den. :) Om någon är intresserad så kommentera och skriv din mail adress :)

17 mars 2011

Kom nyss hem från stan med älskling . Köpte lite kläder. Har sparat pengar så jag kan få byta ut nästan hela min garderob. Har så mycket gamalt som  jag aldrig använder och har haft i flera år. Så ska rensa och sen sälja det som går. :)
Idag har jag hunnit med:
- Har haft redovisning.
-Svenska prov
- Lämnat prov på sjukhuset.
- Och lite annat. :)

Och ikväll ska jag hinnar med stallet, ute och gå, plugga, göra ljus. :) Hoppas jag hinner med allt det. :)
Ha en bra kväll :)

15 Mars 2011

Jag har haft det jätte bra på Lanzarote. Det var soligt dom första dagarna men senare på veckan var det ganska molningt men det var ändån varmt. Jag och Paul var på båtutflyckt en dag. Det var inte så varmt och det regnade lite då. Vi fick se ön från havet. Det var riktigt fint. :) Vi åkte vatten skoter. Det var riktigt skoj det vill jag gärna göra om! :) Jag badade också men det var så himla kallt så jag sprang i och kom upp lika fort igen. Vi fick tyvärr inte se några delfiner. :( men dagen var bra ändån för jag fick ju vara med min älskling :) <3 Vi alla som var i väg från min familj hyrde bil och åkte runt på den vackra ön en hel dag. Jag skulle gärna vilja flytta dit för jag trivdes väldigt mycket där. Så vi får se i framtiden hur det blir ;)
Tänkte lägga ut lite bilder så ni får se:)


Vacker natur :)
Jag och älskling :)
Carolina vid ett ute gym :)
Paul, Melwin, Angelica och Carolina :)
En giftig pöl vi besökte :)

Det är bara att klicka på bilderna så blir de större :)

Har fler bilder så de kanske kommer i ett annat inlägg. :)
Nu ska jag ut och gå och sen plugga :)

Hemma bra borta bäst

Haha nej det är jätte skönt att vara hemma. Vet inte om jag kommer ha tid idag att skriva om resa och så för jag måste plugga och försöka ta igen det jag har missat i skolan. Men jag kommer skriva om resa så fort jag kan.

Hugo Bus

Hugo han är så söt. Han blir bara större och större och lurvigare.  Han är min lilla nalle björn. Jag kommer sakna han något enormt när vi åkre iväg. :( Kommer bli så tomt. Han är min lilla bebis ju. :( Men han kommer ha det bra här hemma med dom andra vovvarna. :) Han är världens bästa Hugo !! :)


Hans favorti sätt att sova på :)


Han börjar bli så stor nu.

1 Mars 2011

Idag är det redan första mars. Helt otroligt. Det var nyss sommar tycker jag. Nu är det bara tre dagar kvar tills vi åker. Det ska bli så underbart skönt ! :)
Idag tog jag sovmorgon till elva sen kom älskling hem från gymmet sen fixade vi mat. Efter det gick jag till farmor och fikade för min syster och Melwin var där. Sedan åkte vi tre till stan där vi gjorde några små ärenden. Imorn ska jag jobba så måste försöka sova tidigt, undra hur det kommer gå. Sen ska jag träffa Michaela :). Sen ska jag nog tvätta lite och packa. Vilket intressant inlägg det här vblev, eller inte.

Ni får ha en bra dag idag ! :)

RSS 2.0