28 Februari

Blev besviken när jag gick upp i morse så såg jag snö. :( Jag trodde att det skulle vara slut med det. Det var så fint väder igår. Ska snart ut på långpromenad med hundarna det ska bli skönt att få lite frisk luft. Är ännu lite seg i huuvdet efter kryssningen. Det var riktigt roligt att va på kryssning. Lite saker vara dåligt med själv båten men när man reser med bra sällskap så gör det inte så jätte mycket. I lördags gungade det väldigt mycket så det blev inte så mycket festande för mig. Utan jag låg i hytten för jag mådde rätt dåligt plus att jag var väldigt trött efter kvällen innan. men som sagt helgen var riktigt bra ! :)

// Vic

Turn me on

Har precis fått i mig lite mat. Det var gott för ens skull. Är inte hungrig längre eftersom jag inte gör så mycket, äter bara för att jag måste pga av min sjukdom. Men nu har jag storstädat köket det är skönt att ha det gjort. :) Nu ska jag bara göra vardaglig städning resten av huset så det är fint när vi kommer hem på söndag natt igen :)
Nu är nästan all snö borta och det bara kliar i händerna på mig för vill ut och plantera och göra fint i trädgården. För er som inte vet så älskar jag blommor, växter, att plantera och framför allt att så! Så det hoppas jag att jag kan få börja göra snart :)

Nu ska jag gå och fortsätta.


// Vic

Make out like it never happened and that we were nothing

Sitter och drömmer mig bort till ett varmare land. För på Gotland regnar det. Eller det små duggar så inget klokt regn, och det är ännu snö/is kvar. Så det är svin halt ute. Tycker det kan spöregna så allt tråk kan försvinna. Vill gärna ut och gå men inte i detta väder. Men ihelgen ska jag få åka iväg på kryssning. Det ska bli så jäkla roligt ! Har aldrig varit på kryssning, så ska bli lite spännande. men åker med underbart folk så det kan ju inte bli annat än bra :) Ska nog försöka göra om bloggen lite. För jag har ju tid om man säger så. kan inte bara gå runt och städa varje dag här hemma.



// Vic


Snö så långt ögat når

Nu har det kommit väldigt mycket snö här på Gotland. Igår snöade det hela tiden. Visst är det mysigt men längtar inte tills det ska smälta bort.
Det var ett tag sen jag skrev klokt så kanske ska berätta lite grann vad som händer i mitt liv.
Ja som sagt kom hem från Australien för en vecka sen. Har flyttat hem ifrån. Har flyttat ut till Fårö. För er som inte vet vad Fårö är så är det en liten ö utanför Gotland. Så man måste ta en färja för att komma dit. Men det tar bara en timme att köra i från stan. Så så långt är det inte. Jag tycker inte det iallafall. Jag håller på att söker jobb för fult. För hade inget jobb kvar när jag kom hem för dom har knappt timmar så det räcker för de andra tyvärr. men har iallafall fått ihop ett cv i dag. Så ska be någon läsa det och se vad den tycker. För vill ju ha ett jobb för börjar bli grymt rastlös. Nej nu måste jag gå ska iväg och träffa en kompis som äntligen har flyttat hem till sverige igen:D

// Vic 


I will never be the same whitout you

Kanske dags att skriva lite om Australien. Ja vart ska jag börja. Månaden i Australien har varit helt underbar! Ville inte åka hem. eller jo det ville jag visst för har alla nära och kära. Men om jag inte hade något här hemma hade jag verkligen kunnat stanna längre! Månaden har bestått av sol, strand, djur, äventyr, fest, dans, träffat nya underbara människor ! Skulle kunna åka tillbaka. Så om ni har tankar på att åka dit så gör det ! Ta chansen ! Och va där längre än en månad för det tar ca tre veckor att bo in sig, eller hur man ska förklara. Det tog det iallafall för oss. Så sista veckan ville vi nästan inte åka hem. Men som sagt det har varit helt underbart ! :)


// Vic


RSS 2.0