When the stars go blue

Sitter med min lilla bebis (Asta) i famnen nu. jag försöker mysa med henne men hon vill bara bitas! Haha är in valpar för söta och gulliga? Kan väl erkänna att jag inte har skrivit på ett tag men har värken haft tid eller ork.
Jag kan väl berätta lite kort för er som vill veta? Om det nu är någon? Just det ni får såååå gärna kommentera om ni vill! Man bli så glad när det är någon som har kommenterat. :)

Tisdags:  Gick i skolan som vanligt. Fast var knappt något i skolan. För jag och Matilda gav upp på Caden. Datorerna ville inte göra som vi ville. Så vi gick hem till henne för hon skulle hämta sina idrottskläder som hon hade glömt. Så vi var där ett tag och snacka och lekte med Isa! :) Sen drog vi till skolan igen och åt. Sen var det religion. Vi såg bara film och sen när vi hade sett klart den skulle vi egentligen göra klart frågorna men läraren sa att vi såg så trötta ut, så då fick vi sluta en halv timme tidigare. Det var skönt så jag och Matilda drog hem till henne igen, men innan så drog vi till Norrgatt (stavning?) och köpte varsin en kaka. Mums! Så vi gick hem till henne och åt våra goda kakor och drack te. Väldigt trevligt! :) Haha och Isa snodde min kaka.;) Lite gulligt faktiskt. :) Sen var det idrott. Vi gjorde inget speciellet, vi fick göra vad vi ville för vi hade betygsamtal. Jag ligegr på vg/mvg. Härligt! :) Så jag ska fortsätta göra som jag göra nu och då har jag ett mvg! :D Typ det  enda ämnet jag har chans till att få mvg. Jag mvgbarn ? haha nej!
Senare var det och träffa Asta och hem till Michaela och träffa Johanna så vi kunde bestämma inför onsdagen!

Onsdag: Vaknar av att jag har feber och jätte ont i halsen, så det vara bara att stanna hemma och vila. Eftersom vi skulle överraska Michaela som fyllde 18 år denna dag! Grattis i efterskott! :) Så med feber cykla jah hem till Michaela. Hon blev väldigt överraskad att jag kom så tidigt. Hon fick sina presenter och sen så satte jag och Johanna på henne en ögonbindel så hon inte kunde se något. Sen la vi henne i soffan. Och där började vi klä av henne. Hahaha. Hon började bli riktigt orolig vad vi skulle göra, jag och Johanna stod brevid och skratta så vi höll på att kissa på oss! Sen så fick vi på henne en Mimmi Pig kläning, svarta tajts, en vit convers sko och en svart stövel, två olika vantar och en orange mössa. Vacker blev hon verkligen! Bilder kommer ännu! :) Sen så satte vi henne på pakethållaren och började cykla ner mot busstationen. Hon hade ingen anning vart vi var. Och folk glode ut henne och skratta åt henne. Haha. Sen så tog vi bussen till Bingbyaffären. Busschaffören sa såhär:
- Är det inte lite tidigt för möhippa?
Jag ba: - Nej hon fyller 18!
Han ba: - Jaha grattis gumman!
Haha sen så tog han kort på henne! Riktigt rolig busschafför! Sen gick vi in till öster där folk glode ännu mer! Haha sen åkte vi bil hem och där väntade kompisar och fika! Hon blev glad iallafall och det var tur.:) Så Johanna vi lyckades göra hennes dag riktigt bra! :):)
Sen blev det mat och prata, sen hem i sängen var helt död och har nog aldrig varit så trött efter en fördelsedagskalas, med det var ju bara för pga febern.

Torsdag: Ännu sjuk så ingen skola. Var hemma och vilade och städade och gjorde rent för fiskarna!!! :O det var inte igår nej!

Fredag: Sthlm med syrran! :) På båten var det riktigt mycket folk. Så vi blev lite chockade vi trodde inte att det skulle vara så mycket folk. Men träffade Matilda och Amanda på båten så pratade lite med dom! :) Sen i sthlm så gick vi runt i affärer och åt mat på kungshallen, riktigt mysigt! :) Angelica köpte mycket, mammakläder och julklappar! :) Jag köpte två tröjor till mig själv och en julklapp. Haha jag pkte upp för att handla klart alla julklappar, men jag hittade inga kloka saker så då var det lika bra att skita i det. Men en rikigt lyckad dag med syrran. :) Sen på natten när vi kom hem väntade Asta hemma! :)

Lördag: Upp tidigt ut med Asta och sen iväg på barndansen! :) Där fick jag reda på att jag kanske ska hjälpa till i en annan grupp också i vår. Roligt! :) Sen var det hem och leka med Asta och sen rullade dagen bara på. Kommer inte ihåg vad jag gjorde? :P Fick reda på att en jag känner ska få barn i vår! :D riktigt, riktigt roligt tycker jag! :) Grattis! :)

Söndag: Första advent! Mys! Hem till min moster och äta mat. Gott! Och sen in på stan för att gå på julmarknade. Mys mys! Sen hem och fika och sen lägga sig i sängen helt död!

Måndag: Skolan. Gjorde ett prov som verkligen gick skit!! Hatar hans jävla prov!

Haha nu ligger Asta och drömemr brevid mig. Hon ligger och morrar. Gulligt :)

Nu ska jag inte skriva så mycket mer.

Ha det bra! :)

//Vic


Oh and your sweet and pretty face

Sitter med en kopp te i handen, en data i knäet just nu och lyssnar på bästa The Kooks. Dom är riktigt gryma! Jag försöker plugga lite men det går inge vidare! Religion är egentigen rätt lätt eftersom det är bara och läsa i boken och svara på frågorna med min hjärna orkar inte med det! Det är bara för jag är så trött och jag har inte fått  så många timmars sömn på två nätter! Jag är en sovoman, vet ens inte om det finns något som heter så men nu gör det iallafall! Jag älskar och sova för er som inte visste de. Men nog pratat om det. Imorgon är det ju bara en månda kvar till det är Jul Afton !! :D Längtar verkligen efter det, för det är ju så myssssssigt! Hoppas verkligen att det kommer lite snö tills dess. Nej nu ska jag försöka plugga något annat. Kanske ska göra lite på designen? Vi ska redovisa för någon kvinna från ett företag! :O Herre gud säger jag bara! Min idé är kass som bara den och jag är sämst på att förklara hur jag har tänkt och så. Men måste ändån göra klart den. 
 
Ha det bra!

// Vic

Just do it

Kom ihåg en sak, lita aldrig på någon !

Down down down

Kom hem för en liten stund sen från barndansen. Det var riktigt roligt idag! :) Dom blir bara duktigare och duktigare för varje gång. Det är härligt att se. :)
Jag vill ut i det fina vädret och typ hålla på i trädgården? :P Jag är lite udda jag vet. Men om man håller på i trädgården så får man motion, man får en fin trädgård och så får man ju friskluft! :)
Fast jag vill inte vara ute själv och mamma bakar så jag får väl ta och ringa till Paul och tvinga honom att han ska hjälpa mig. Hahaha jag är så snäll så!!
Jag vill skriva en massa men vet i fan vad jag ska skriva bara?
Jo nu vet jag!
Jag var hemma vid min andra familj igår kväll, riktigt roligt! Har saknat er<3 Efter typ en och en halv timme så gick jag och Michaela ut och gick. Det var riktigt skönt med vart var allt folk? Det var riktigt dött över allt och klockan var rätt mycket. Men sen börja det regna så vi börja gå hemåt. Haha och när vi gick typ vid Orionskolan så kollar jag bak och blir rädd! Haha. Det var en man som gick bakom oss som vi inte hade märkt. Haha. Han gick över till den andra sidan bara för vi blev så rädd väldigt snäll av honom! Hahahahaha. Ni var inte där så ni förstår nog inte. ;)
Nej nu ska jag inte sitta här heller. Måste fixa lite grejer!

Pusspuss

// Vic

Tråk och åter tråk

1. är du kär? - det får du faktiskt inte veta
2. har du snusat? – nope
3. har du fimpat en cigg på nån annan? – nej
4. har du legat i sängen bredvid en kille? - Ja?
5. har du blivit dumpad? - Mm
6. har du blivit slagen allvarligt? - Nej
7. tar du droger? - Oh ja varje dag!;)
9. har du pussat en tjej? - Japp
10. hatar du någon? - Tror de 
11. älskar du någon? – Mm
12. har några av dina vänner svikit dig? - mm
13. har du djur? - ja tv hundar snart tre :) och två fiskar
14. har du legat bredvid en tjej i sängen? - Ja?:P
15. hatar du dig själv? - För ofta
16. gillar du orange? Vet inte?
17. Har du haft sex? – Hemligt
18. har du nån sjukdom? - Har och jag hatar de!
19. har du skämt ut dej för den du gillar?  Har jag säkert
20. har du en gris? Nej? 
21. har du en plattång? - Det är typ det viktigaste saken i mitt liv !:O
22. har du en bror? - Ingen riktig :(
23. har du sjukt bra humor? – Klart!
24. är du brunett? – brunett så hett hahaha
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - Ja eller inte flera timmar kanske
26. tycker du om hästar? - älskar ! har en så det är klart
27. har du en hund? - jopp två snart tre :)
28. har du skilda föräldrar? – nej!
29. har du gått på simskola? – Ja
30. Har du sagt bög till en kille? - Många gånger
31. har du sagt fitta till en tjej? - Tror inte de
32. har du fuskat? – Nu ska vi vara tysta tycker jag :)
33. har du en teve på ditt rum? - Ja
34. har du lunar? – inte längre
35. har du msn? – Oh ja
36. har du en syster? - Japp två :)
37. har du bruna ögon? – Nope
38. gillar du att fotografera? – Nä är sämst på de
39. har du sett dig själv brinna? – Nej?
40. hjälper du dina vänner? – Om dom behöver mig finns jag alltid där
41. gillar du tacos? - Hatar!
42. tycker du att du är söt? – Nej
43. har du dansat? – Oh ja! me like it !
44. har du spelat fotboll? – Ja för länge sedan i typ tre fyra år
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? -  Vene
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? Nej vf skulle jag?
47. har du ätit sniglar? – nej !
48. äger du en locktång? - Ne
49. gillar du att tugga tuggummi? - Ja då
50. borstar du tänderna varje morgon och kväll? – Japp !
51. gillar du kläder? – Nja men det är värmt och skönt att ha det när det är kallt :)
52. hatar du falska vänner? – Jo verkligen!
53. gillar du räkna matte? -  Jo när det går bra
54. älskar du någon ? - Alltid
55. Har du gråtit inför en vän? - För många gånger
56. kan du sjunga? – Helt tondöv men sjunger ändån :)
57. Har du sett nån dö? – jo
58. säger du vad du vill? – Börjar göra det mer och mer
59. Hur gammal är du? 17 år , 4 månader och 13 dagar för att vara exakt;)
60. vad är ditt hela namn? – Eva Victoria Mikaela Gahm
61. kan du tala spanska? –  Si, poco. (staving? :P )
62. är du kortare än 1.60? – Nej som tur är
63. älskar du sommaren? - Ja då
64. älskar du vintern? – Hatar om det inte är snö ute
65. har du mer än 6 par skor? - oh ja
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - nej ?
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? – Nej
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? – Ja !
69. gillar du att städa? - Ja om jag får pengar för de ;)
70. gillar du att sova länge? – Jaaaaaaa
71. har du vart med om en olycka? – Jo några st
72. är du förvirrad? – Mycket !
73. har du mer än 6 par byxor? - Ja
74. har du förlorat en vän? - Många
75. gillar du att shoppa? - Nej
76. har du varit i paris? – Nää
77. gillar du ormar? -  Älskar! Not
78. klarar du dej själv? – Ja, klart
79. har du lagat mat? - Mm vem har inte de?
80. är du klantig? - Varje dag
81. har du foppatoffler? - hu nej
82. har du mer än 20 låtar på din data? - jo
83. sminkar du dej innan skolan? - Ja oftast
84. har du träffat en kändis? – Ja
85. har du mer än 7 par nagelack? Jo tror de
86. har du busringt? – Nej
87. har du skällt på din bror? – har ju ingen
88. har du en vän som skiter i dig? - nej
89. har du velat göra saker men vågar inte? – Japps
90. sover du med nått gosedjur? – Nej
91. har du åkt nånstans utan att du får? – Jo
92. vill du bara bort ibland? - Många gånger
93. har du tältat? - M
94. har du bränt dig? – jo
95. har du lekt med levande ljus ? – aaaa
96. har du lekt anden i glaset? – aldrig !
97. skäms du ibland? - Jo då
98. bor du i skåne? - Nej men skulle kunna tänka mig bo där
99. gillar du hip hop/rap musik? -  Funkar fint de 
100. är du på sista frågan nu? - nej fyra frågor kvar
101. är du singel? - Jo ?
102. har du flygt flygplan nån gång? – Jo förra sommaren var nog sist tror jag?
103. har du kul just nu? – Nä annars hade jag ju inte suttit här ?
104. är du blyg? - Oftast

Sis

Nästa fredag drar jag till Sthlm med min syster! Mysigt! Roligt att få umgås med henne. :) Vi ska köpa lite julklappar och hon ska se på mammakläder. :)  Det kommer bli en rolig dag. Och när jag kommer hem på natten så har dom hämtat Asta! :D Det kommer bli så roligt att få hem henne men jobbigt dock! Orkar inte skriva mer nu men ni får ha det bra iallafall.

Pusspuss

// Vic

Miss you babe

Till alla mina små och söta och underbara vänner: JAG SAKNAR ER SOM BARA DEN !!! <3<3<3<3


!

Hade ingen design idag. Helt över lycklig för det orkar inte ha dryg design! :) Men nu måste jag plugga konstruktion. Inte för jag vet hur det ska gå till eftersom jag kom på att jag glömde och ta hem böckerna? Duktigt, jag vet! Eller så skiter jag och göra det och så får jag svaren imorn! ;) Haha. Jag har ett problem syrran undrade om jag ville med till sthlm nästa fredag. Det vill jag men då får ska vi ju hämta Asta! Men jag får ta och prata med mamma. Thihi. Nej nu dör datan snart!

Pusspuss

// Vic


!

Hade ingen design idag. Helt över lycklig för det orkar inte ha dryg design! :) Men nu måste jag plugga konstruktion. Inte för jag vet hur det ska gå till eftersom jag kom på att jag glömde och ta hem böckerna? Duktigt, jag vet! Eller så skiter jag och göra det och så får jag svaren imorn! ;) Haha. Jag har ett problem syrran undrade om jag ville med till sthlm nästa fredag. Det vill jag men då får ska vi ju hämta Asta! Men jag får ta och prata med mamma. Thihi. Nej nu dör datan snart!

Pusspuss

// Vic


Full rulle!

Ska snart iväg till Asta och hälsa på alla söta valpar. Snart flyttar hon hem :) Och jag har ännu inte hunnit ringt till Micha. Fy på mig! Hoppas jag hinner ringa hennes sen för jag kom på att jag har ett arbete till torsdag som ska vara klart som jag ens inte har börjat med. ännu mer fy! Haha. Men gumms jag skickar iallafall ett sms till dig sen om du läser det är! :) Love ya som alla små tjejer säger ;). Jaja men måste gå.

PUsspuss

// Vic

Grått och tråkigt

Vaknade i morse och ville verkligen inte gå upp, precis som alla andra mornar. Jag kände på mig att vi inte skulle ha någon cad. Och hade jag rätt? Japp! Hade fått ett mess av läraren där hon hade skrivit att hon var sjuk och lektionen var inställd. Yeppie så jag sov till halv elva det var skönt de! Sen var det religionen det var lite jobbigt för vi satt bara och lyssna i nästan en timme. Men sen var det idrott. Vi hade boll sport och det var vi inte så jätte taggade på att ha. Men det blev riktigt roligt faktiskt! Jag kom i ett bra lag alla fick vara med ocg spela. Super! Kondition det är inte min starka sida märkte jag. Haha. Jag hade ju ingen kondition alls! Men det är bara att börja träna igen och jag behöver börja träna för jag kan inte sov på nätterna för att jag är så understimulerad (staving?). Men nackdelen var att jag nästan stukade foten fick fotbollen på mig hela tiden och bandybollar lite här och där. Men det var nästan bra eftersom jag är bollrädd. Bra träning liksom. Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ut och gå men hundarna, sen ringa Micha, sen plugga och sen det bästa av allt åka och hälsa på min bebis!

Ha det bäst!

Pusspuss

// Vic


Yes I can see you

Jag vet ej hur jag ska göra. Så därför lägger jag det åt sidan ett bra tag! Låter bra va? :)


Assådetärgrymtjobbigtattkommapånyrubrikhelatiden

Jag orkar inte ha det såhär längre. Jag vill lösa det här med dig men jag har inget att säga det är det som är problemet. Eller rättare sagt jag vet inte vad jag ska säga. Asså fan jävla helvete.. Jag orkar inte gå och ha det här inom mig. Nej nu blir jag förbanade och ledsen på samma gång, tårarna bara rinner för jag saknar dig så jävla mycket min andra halva! Jag saknar dig ! Har inte träffat dig på år och dar! Så fort vi försöker att skriva till varandra så blir det bara drygt och jag hatar det! Förlåt för allt jag gjort. Jag behöver dig! JAG ÄLSKAR DIG! <3<3<3<3<3<3<3<3

Världens bästa <3


Rambo<3
Rambo är helt underbar!
Han märker när man är ledsen. Då kommer han smyger han fram till en och försöker pussa en och om man inte vill så ger han inte sig tills han har fått pussa en och fått en att börja lee igen.
Helt enkelt han är underbar finns ingen som betyder lika mycket som han för mig <3


fuck

det är så jävla orättvist !!

14/11

Kom precis hem från stan med mamma. Vi har shopat en massa julklappar. Vet att det är tidigt men skönt att ha det gjort och så är det bättre att vara pank nu än runt jul då när det är en massa rea! Plus att jag drar till sthlm den 2 januari! :) Nu har jag bara typ sju st jag ska köpa till sen är jag klar! Är redan klar med fyra st tror jag det är. Ni kan förstå att jag inte tycker om att handla jukllappar va? Det är jätte svårt att komma på till så många. Plus att det är några st som ska ha dubbla packet eftersom dom fyller sent. Men men :)
Nu blir det att vila lite sen dra ut till oliver och fixa där sen blir det plugg eftersom jag har matte prov på måndag som jag så gärna vill klara!
Igår var jag ju och såg på hockey med min kusin, hennes pojkvän (fästman;)) och hennes pappa. Det var riktigt roligt ! Har saknat dig gumman! Träffade på lite kompis alltid lika trevligt ! :) Matchen var helt okej. Lite för mycket slagsmål. Slagsmål är roligt att se på när det är hockey men det var för mycket. Men annars så var matchen duglig.

Skriver kanske senare!

// Vic

Vet att jag är grymt jobbig, men.... Jag saknar dig...


love love love

Bad romance


Oj

Ikväll blir det hockey med bästa kusinen ! Trevligt länge sen vi umgicks. Hoppas det är en bra match. Måste skriva fort nu för snart börjar Buffy ! Me like. Typ ingen annan som gör men jag har alltid varit lite udda när det gäller tv program och så. Haha.
Men iallafall, folk är trevligare än vad man tror. Många kan chocka en verkligen ! Men oftast blir folk konstiga när dom är i ett gäng eller är med en viss person. Men snälla lägg av med det det gör liksom ingen nytta! Så alla borde vara sig själva hela tiden tycker jag. Visst jag är ju säkert inte mig själv hela tiden men jag försöker iallafal!!

Pusspuss!

// Vic

Lalalala



Min älskling :) <3

Har varit vid Oliver som jag skrev. Lektionen gick sådär. Rätt jobbigt var det för jag har inte ridit lektion på evigheters evighet! Han var väldigt het i traven, men till slut så lyckades jag lugna ner honom. Kände mig lite stolt då eftersom jag kände mig rätt misslyckad resten av passet så. Ska snart äta sen blir det dans. Är taggad till noll för det! För det känns inte som torsdag idag... Men det blir säkert roligt. Kommer vara lika dålig som jag alltid är. haha. Tycker inte att koregrafierna är så roliga som dom var för några år sen. Då var dom super roliga och men längtade till nästa gång man fick dans. Men tiderna förändras så är det bara.
Puss på er!

// Vic


Äru dum ella?

Idag började vi 11.35 riktigt skönt må jag säga! Sov till halv elva. Visst är det länge men jag ska snart iväg och rida lektion och sen dansa och det tar på krafterna!
Ja just det. Haha. Jag såg på morgon vad det nu heter? på tv4. Tro nu inte att jag jämt ser på det, för det gör jag inte! Men iallafall det handlade om bloggare. Och då satt program ledaren där och klaga om att det är många bloggare som skriver fula saker och så vidare. Asså det är ju hur många bloggare som helst som lever sig in i en roll när dom skriver och inte är sig själva!! Det är inte många som är ärliga i blogg världen. Men så sitter liksom en 50-60 gammal tant där och klagar. Du kan ju bara vara tyst. Du behöver inte läsa bloggen/bloggarna om det är så!


Baby I don't wana be in your world anymore


// Vic

Oh ja !

Man kan ju börja undra...

Nobody wanna see us together

Sitter och lyssnar igenom en massa gamla och lugna låter. Riktigt härligt att göra det ibland. Ibland kommer det låtar man har speciella minnen till och så börjar man tänka på det, riktigt roligt faktiskt!
Jag vill ha en annan design på min blogg för jag tycker dom färdiga designerna som finns är så jävla tråkiga!! Ursäkta språket.. Men jag har inte en blekaste aning hur jag ska göra? Jag har fått tips om en hemsida men när jag väl skulle sätta mig ner och börja göra en design så tog dom bort hemsidan!? Fattar nada. Så det får bli en design när det blir liksom. Haha. Jag är så rastlös så jag vet inte vad jag ska skriva. Tycker synd om Matilda imorn för jag kommer säkert vara på rethumör imorn, så hoppas hon också är på de då! :)
Imorn blir det åka och hälsa på Asta om mamma är frisk. Hoppas hon är det, för nu börjar min lilla bebis bli jätte stor! Längtar verkligen tills hon kommer hem. Fast jag har ett problem.. Hmm vi får henne två dagar innan det är julmarknad. Och varje julmarknad brukar vi åka till min moster och äta middag och så. Jag kan lämna henne i någon timme eller så men inte så jätte länge. Men jag funderar på om jag ska ha henne iför jackan när vi går på marknaden.. Hmm.. För hon kan inte gå i koppel då kanske folk trampar på henne och då blir hon rädd. och det får hon inte bli! Men det åter står och se hur jag gör! Skit tråkigt för er och läsa det här men jag har inte tvingat er och läsa den här bloggen så :)

Nu blir det plugg och kaka ! Hahaha.

Puss puss

// Vic

Everybody in the place get wild

Var hemma ifrån skolan idag. Hade så ont i magen i natt så jag inte kunde sova så jag orkade verkligen inte gå i skolan så jag stande hemma. Har precis gjort ansiksmask och så. Riktigt mys! :) Ska gå ner och fixa iording mig innan **** kommer och lämnar sin skjorta som jag ska låna. Det blir nog en fika också. Trevligt! :)

17dagar kvar :) och 19 dagar kvar till första andvent! Me like! :) Då blir det och gå på julmarknade som är varje år. Mysigt! Längtar.

Ha det!

// Vic


Villinteskrivanågothär

Mår bara dåligare och dåligare för varje gång jag ser dig. Vad har jag gjort dig? Det är en fråga jag ställer mig väldigt ofta. Snälla säga vad jag har gjort dig istället.. ?



//Vic









Jag saknar dig älskling..



Högklint

Kom nyss hem från Högklint. Har varit ute och gått med syrran och hundarna. Det var riktigt skönt, för det var helt vindstilla där och vacker utsikt så klart! Vi hitta en del grottor som vi gick in i och vi klättra en massa. Och vi gick ner på stranden. Rambo gick för nära vattnet så han blev blöt men han tyckte det var skönt. Hehe han är rolig han. Sen skulle vi upp för berget igen det var riktigt jobbigt kan jag säga! Man kanske kan börja träna igen och få upp kondisen? ;) Men det var trevligt iallafall. :)

Och grattis till alla pappor där ute. Eftersom det är farsdag idag!


Fin utsikt :)


Syrran och Bille :)



Jag och Rambo :)


Jag skulle ta bild på dom när dom stod i en grotta, och jag stod i en brant jävla backe och Rambo drog ner mig precis när jag skulle ta kort. Då blir det såhär ;)


Bille vill sällan vara med bild :(

//Vic

And you smile to the face in the mirror, make this man who you want it to be

Mina systrar är här med sina familjer, vi firar pappa idag eftersom det är farsdag imorn. Och då hinner vi inte fira honom. Men iallafall så vet jag inte vad jag ska skriva. Får se om jag kommer på något att skriva senare!

// Vic


I know you want me

Idag så fick vi tillbaka religionsprovet vi gjorde i tisdags. Vad nöjd men ändån inte. Jag fick VG det var duktigt gjort eftersom jag inte hade pluggat så mycket som jag egentligen skulle ha gjort. Men jag ville ha MVG för en gångs skull, eftersom jag vill ha MVG i kursen. Och det ska jag ha! Jag ska göra allt för att få det. Efter religionen så sa vi till att alla i klassen skulle stanna så vi äntligen kunde snacka om studenten! Tiden rinner ju bara iväg. Det gick bättre än väntat eftersom vi är 29 i klass och när man ska diskutera något det funkar liksom inte. Men föräldrarmöte snart så nu jävla ska vi sätta igång! Längtar till studenten!
Sen var det engelska. Vi ska spela upp en kommer inte ihåg vad den heter? men en teater iallafall. Det är inte lätt att dela ut roller eftersom vi är så många i klassen som jag skrev. Men vi lyckades till slut. Jag fick värsta stora rollen så undrar hur det kommer gå? För det första jag suger på engelska och för det andra mitt minne har blivit hur dåligt som helst! Men men..
Ska nog gå ner och plugga lite så man slipper plugga i helgen.

Tre veckor kvar! :)

Och rösta på min kusin som är med i Gotlands lucia! Kandidat nr 6 ska ni rösta på :)

// Vic

Mål

Jag har alltid sagt att jag vill bli arkitekt men nu har jag kommit på vad jag verkligen vill bli! Efter att ha sett programmet Inlåst på tv4 så vill jag jobba med ungdomar. Typ på Hassela eller något hem för ungdomar. För jag tror att det skulle passa just mig! Jag har alltid tyckt om att hjälpa folk med sina problem och jag lyssnar. Så det är det jag ska bli! :)

 

// Vic


-

Att ens tänka tanken gör mig trött...

Konstigt

Jag skrev två inlägg förut idag men dom är helt borta? :S Jag lovar och svär att jag har sparat och publicerat. Kanske dags att byta lösen ?

//Vic

Young girl, don't cry

Jag trodde inte att du var som alla andra, men det verkar du vara.. Du var seriös men nu vet jag inte vad längre? Jag var inte seriös ibörjan för jag trodde inte du var det, men det var du. Nu när jag är seriös är du inte de. Jag visste att det skulle bli såhär för det är alltid så.. Men vad kan man göra då?! Jag saknar dig iallafall...


"Young girl, don't cry
I'll be right here when your world starts to fall
Young girl, it's all right
Your tears will dry, you'll soon be free to fly"

// Vic 

ingen rubrik

Igår var jag och mamma och köpte lite grejer till Asta. Vi köpte lite leksaker, en dyna som hon kan ligga på, ett halsband, godis och ben till våra andra hundar. :) Igår kväll var första kvällen på länge som var plugg fri!!! Det firades med att vara hemma och ta det lungt, kladkaka och se på true blood!! :D Idag är vi lediga väldigt skönt! Ska iväg vid ett och bada med Fredrika. :) Det var länge sen man bada. Nej nu måste jag ner och äta något. Skönt om er !



Dynan.



Godis

   Lite leksaker


Halsband

// Vic


I'm the kind to sit up in his room

I fredags tog vi svinsprutan i skolan. Det gick bra sved bara lite men ingen farligt. På eftermiddagen så träffade jag Fredrika ! :D Det var riktigt mysigt och skoj! Sen drog jag på kalas till min faster som har fyllt år. Sen drog jag till södervärn. Där mötte jag upp Olivia och Micha. Vi satt och kolla på någon cup. Det var riktigt tråkigt om jag ska vara ärligt! Sen kom några kompisar till mig och Micha det var trevligt men jag blev dock äcklad! Ni som står mig när förstår. ;) Haha. Iallafall sen träffade jag ***** och det var himla trevligt och mysigt. :) Tack för en underbar kväll/ natt !
På lördagen mådde jag inte alls bara höll på och svimma och mådde allmänt dåligt. Tror det var pga gris sprutan! Nöff Nöff... Nej men Matilda mådde inte alls bra efter den :( Ack vad synd det var om henne ! :( Men nu mår hon bra ! :) Tuppen ! Söndagen var en ta det lugnt dag och plugga så klart, vad annars? Igår var det skola och sen så var det plugge. Asså jag gör typ inget annant än plugga tror du nog som läser nu. Men när man går teknik så är det mycket plugg. Ack ack ack. Men iallafall, på kvällen åkte jag och nästan hela min familj och såg på våran "fosters hund"s valpar. (bra staving och svenska där ;) mohaha ) Gosade en massa men min vovve. Nu har jag kommit på vad hon ska heta! :D Asta blir det ! ;) Nu tänker ni herre gud. Men då får ni göra de. För han som har valparna sa att Asta har namnsdag den dagen vi ska hämta valparna. Och när han sa det klick ! Så Asta heter hon från och med nu ! Och syrrans hund ska nog heta Takida. Bara för deras andra hund heter Wilmer X och det är ju ett band! :)

Asta ! :)

Asta ! :)



Tror det här var Takida :)

Idag hade vi cad det gick väl sådär. Hann och göra två olika fälgar till mig bil. Och tror vi ska vara klara nästa vecka? Undrar hur det ska gå till. Hade möte med alla tjejer på teknik, för vi ska ha en tjej kväll innan jul. Men herre gud vad många tjejer vi har blivit på norr nu då! :O Trevligt ! Sen hade vi religions prov. Det gick inte så bra. Men får skylla mig själv har inte pluggat så mycket som jag egentligen borde ha pluggat på det.
Sen hade vi ingen idrott! Underbart! Så jag och Matilda drog hem till henne och gick ut och gick med Isa. :) Det är jätte synd om Isa nu för hon har skadat ena tassen. :( Men hoppas hon blir bättre snart!
Sen drog vi in på stan och fikade på något musikcafé. Billigt och gott var det ! :) Kladkaka mums! :)
Sen gick vi runt och kolla på stan och köpte lite grejer, och jag köpte farsdagpresent. Det är ju på söndag så kom ihåg att köpa eller göra något till din pappa ! :)

Nej hu vilket långt inlägg! Hatar själv att läsa långa inlägg, men jag hoppas att ni överlever ! :)
Ha det !


"Don't bring flowers after I'm dead.
Save your givings for the living instead."
Så sant så !

Höll på att glömma! Nu har jag bytt stav i tungan. Helt underbart! :) Mycket skönare än den långaläknings staven.
Hoppas ni antecknar det här nu. ;) Haha

// Vic


RSS 2.0