Söndag

Idag är det söndag. Jag ogillar söndagar något enormt. För det finns aldrig något att göra. Och det känns som man bara sitter hemma och tråkar.
Men idag har jag lite och göra. Det blir att städa rummet och fixa lite där. och sen ut till stallet och fixa en massa där.
Älskling vill att vi ska tvätta bilarna och vaxa dom men det tar ju sån tid plus att jag vet inte hur man gör ochd et kommer blir flammigt. Vad ska ni göra idag ?


// Vic

7 dagar kvar

Slappt

Har lite små tråkigt. Kan bli så ibland. Snart blir det mat sen städa rummet och sedan åka och jobba så blir lite att göra sen. En sak som jag tycker är tråkigt är att vf uppdaterar inte de som har blogg? Visst endel är väl upptagna men måna av "kändis" bloggarna skriver ju nästan aldrig längre? Jag är en rastlös själ just nu så sl'ng in mer upplägg väl?? :)

// vic

Dåtid o Nutid

Ibland vill man bara gömma sig

Tralala

Nu blir det jobb ikväll. Alltså vid städet. Bara bra, för jag behöver jobba så mycket jag kan nu. Eftersom jag bara har jobb till ca mitten av augusti. Hade planer att gå ut ikväll men det får bli en annan kväll istället.
Nu blir det att fixa mat sen mysa med lilla Hugo bus för han är så mattig, kan man säga så? Haha. Han ska vara där jag är hela tiden. Lilla lilla sötnos. Kanske blir en tripp till min ängel Asta också. Får se. Just det ska skicka iväg jobb ansökningar till fastlandet också, sen är det bara att hålla alla tummar och tår !

Här kommer en liten outfit bild på mig idag. För er som är intresserade av kläder och mode :)


Haha glad va?;)
Tröjor: baslinne från HM och den andra är från PeakPerformance, Byxor: Kappahl och armband: Thomas Sabo.

// Vic

Ny dag, nya äventyr

God morgon godmorgon. Eller ska man kanske säga god förmiddag? Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Något tips på vad man kan göra? Vad ska ni göra där ute? Det regnar inte idag eller inte ännu.

Liten flicka börjar bli stor


Oliver

Ska snart ut till min "lilla" häst. Blir ingen ridning idag eftersom det är så fint och härligt väder, plus att han har fått ett hemskt sår på frambenet. Stackars liten. Vill att det ska läka ihop så han slipper alla dessa dumma flugor! Kollade runt på google om han fanns med där. Men det fanns han inte. Han har faktiskt funnits med . För han gick på travet för många många år sen. Han var bästa treåring och sprang in ganska mycket pengar. Men sen blev han depprimerad så då skulle ägarna avlida han men så köpte en annan han så fick han bara va och sen tillslut blir en ridhäst. Hemskt att travhästar oftas slaktas för att dom inte "duger". För ägarna orkar inte sälja dom för det tar för lång tid. Nej usch för sånt!! Måste gå nu men ha en bra kväll!

// Vic

Höst ja visst

Nu är det höst verkligen. För det blåser,regnar och åskar. Mig gör det inget för jag vill nästan att sommaren ska vara över, för denna sommaren har varit riktigt tråkig tycker jag.  Visst lite läskigt att man inte vet vad man ska göra iår. Men förhoppningsvis löser det sig. Jag har två underbara vänner som vill resa, och ja det vill jag med. Men det är dyrt om man inte lyckas få något jobb i höst.. Man vet aldrig. Det är grym svårt, känns det som att få jobb. Men nog om detta.
Igår träffade jag ju en efterlängtad Matilda <3 :) Vi tog en promenad med våra vovvar. Riktigt mysigt. Fast först kom inte våra hundar överrens. Haha. men det löste sig som tur var. :) Vi lyckades få ihop lite över 5000 steg under promenaden. Visst var vi duktiga? :)

Senare på kvällen så hämtade en annan efterlängtad töjs upp mig med sin bil. Alltså Michaela ( http://stuxgren.blogg.se/) :) Johanna och Jonte var även med, riktigt trevligt :) Sedan gick vi till ett ställe som heter Vinäger. Där mötte vi upp en kompis som är från Sthlm han var där med en kompis. Där satt vi nästan hela kvällen men det var trevligt. :) Och ett vuxen poäng till mig faktiskt för jag drack ett glasrosé. Brukar aldrig dricka det men det var faktiskt gott. Men tack så mycket för igår kväll :)


(Bild lånad av google)

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer. Blir nog att vara med älskling som var iväg på fastlandet i några dagar så jag har saknat honom !

Just det en tanke bara. Nu kommer ni tro att jag är helt knas och ja visst det är jag också. Men han som mördade alla dem dära ungdomarna i Norge. Kommer inte ihåg vad han heter. Han borde inte få leva. Men det var inte det jag skulle skriva utan många tycker ju att han ska få psysikisk (stavning?) hjälp. Men alltså TÄNK OM, han inte är psykiskt sjuk. Utan bara allmänt dum i huvudet eller bara känner så stark hat mot staten eller ja partiet. Det kan ju va så. Det kommer vi aldrig få veta. För vi är ju djur från första början och jakt/döda instinkten finns väl kanske kvar hos endel. Ville bara få ut det. Det är mina små konstiga funderingar. Jag är nog ensam att tänka/tycka så. Men men.

// Vic

Is this the end?

Är sommaren slut nu tro? Det är monligt varje dag och små regnar. Antingen tycker jag att ska vara sol och varmt eller bara regna, spö regna hela tiden. Så jobbigt när det är mittimellan. Vad tycker ni?:)
Nej stoppa i sig lite mat sen vila en stund. Sen iväg och träffa Matilda ! :) Ska bli rikigt roligt. Har inte träffat henne sen vi tog studenten och det va den 10 juni liksom. Så har saknat henne! Sen ikväll ska jag träffa Michaela. :) Det blir fullt upp denna dag. Ska försöka ta lite bilder men jag vågar inte lova något! Ha en bra dag :)

/ Vic

Lite onsdags mys

Tänkte slänga upp ett inlägg innan jag blir allt för trött. Är väldigt trött nuförtiden. Det är väldigt väldigt jobbigt. Beror på att jag börjar tidigt och går mycket på dagarna. Jag är inte van med det eftersom mest satt still i skolan. Men försöker äta bra mat och röra på mig efter jobbet, men inte alltid man orkar, hehe. Hur tycker ni som också har tagit student att det är att jobba? Roligt? Saknar ni skolan? Jag kan faktiskt sakna skolan även fast det var riktigt jobbigt det sista året. Jaja nog om skolan. Haha. Ikväll blir det en mys kväll. Tänkte gå ut och gå en lång promenad med min älskling Hugo (min hund) och sen göra lite hemmaspa om jag orkar. :) Vad hittar ni på ikväll? :)


/ Vic

Back in business


Hallå hallå ! Japp det stämmer nu är jag tillbaka i bloggvärlden. Du där ute är varmt välkommen till min ny/gammla blogg. Jag kommer som förut skriva om det jag känner för. Tänker inte ha några krav för mig själv att jag måste skriva om mode tex. Hoppas ni kommer följa min blogg. :)

/ Vic

RSS 2.0