Gott nytt år

Gott nytt år kära läsare! :) Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll, och ni som ska dricka ta det lugnt ! ;)
Jag och Paul var ute med hundarna för ett lite tag sen. Fy fan vad förbannad jag blir varje jävla nyårs afton!! MAN  FÅR INTE SKJUTA INNAN KL 24.00 !!! När ska ni förstå???????!! Tänk på alla djur! Dom är helt försvarslösa och fattar inte varför det skjuts över allt. Så istället för att köpa raker m.m köp djur vänliga saker som är betydligt finare och bättre. :)

Jag hoppas på att det nya året kommer vara mycket bättre, för det här året har varit otroligt jobbigt år. :( Det är många i familjen/släkten som har död. :( Så hoppas att det inte blir mer sånt nu!!!

Nu ska jag och Paul åka och tända för Asta. <3
Saknar henne så mycket :( <3<3<3







Omogna sms

Ikväll fick jag ett sms från ett nr jag inte kände till och den skrev en sak som jag blev lite rädd över så mamma ringde upp det nr och skällde ut den. Och vem tror ni svarade då? Ja en ung kille så klart. Det var bara någon som skojade. Men sånt skojar man inte om. Tänk om det hade varit på riktigt då? Och hur fan kunde den få tag på mitt nr? Det står ju ens inte på mig. Men det roliga var att han blev lite rädd för vi hotade att polis anmäla honom så han bad om ursäkt och önskade en trevligt kväll och så. Haha. Och dum som han var hade han ju inte kontantkort så vi tog ju reda på direkt vem det var. Och det är ju rätt lätt när det är lilla Gotland det handlar om. Så om ni får något hot sms så ring och skäll ut om det inte hjälper så spara smset/smsen och sen polis anmäl det.


Hoppas ni har en trevlig kväll :)

Mellandagsrea




Var inne på stan idag med mina systrar, deras barn och min pojkvän. Hittade en tröja och och ett par leagins på MQ. Trodde inte att det skulle finnas så mycket snyggt kvar men det gjorde det. Jag är bra dum jag. Jag hade kvar 200 på strövet checkar. Tror du inte att jag glömde bort det då och kom på det sen när jag hade betalat? Hahaha. Jag i ett nötskal. Jaja då kan jag handla lite till då. Vad jag nu ska köpa? :P Det börjar bli lite fullt i garderoben. Måste städa vårat rum men har ingen lust just nu. För det är jätte stökigt och trångt med alla grejer som står över allt. Men just nu sitter älskling i sängen och spelar och både Billie och Hugo är i sången plus mig själv som sitter med datan i sängen. Så det är lite små trång men mysigt så klart :) Alltid mysig och ha dom man älskar nära sig :)

I morgon är det redan nyår. Vi ska bara vara hemma och efter vi har ätit ska vi åka till vårat andra hem i Lummelunda och vara där med hundarna och kanske Pauls familj om do ska vara där :) Så det blir en lugn nyår, det gör inget för min del för jag tycker inte om nyår.
Vad ska ni hitta på för roligt ?:)







































































Vatten

Idag badade lilla Hugo för första gången eller han badade inte utan stod i badkaret med liten vatten i. För vi vill att han ska bli en vatten hund och inte så som våra andra hundar är dom tycker inte ett dugg om vatten. Då tänkte vi att man kan ju vänja han med att fylla upp vatten i badkaret och visa att det är mysigt och inte farligt. I början var han väldigt stel men sen efter ett tag började han gå runt i vattnet. :)


Lill killen :)

6

Min dag idag har inte varit någon överdrivet rolig så jag tänkte skriva om igår istället. :)
Igår var jag och min vän Fredrika i Sthlm. När jag fyllde år fick jag ett presentkort på ett spa.
Så jag och hon hade beställt en massage som heter Hawaiian lomi lomi massage. Det var hur skönt som helst kan jag säga!! Skillanden mellan vanlig massage och den här massagen är att dom använder andra rörelser och går mer djup på musklerna. Ingen av oss hade varit där förut och det var riktigt mysigt där. Det låg i en källare och när man kom in där så var det hur mysigt som helst. Det var tropiskt och fint där. Där kommer jag nog gå fler gånger och det var inte överdrivet dyrt heller. Sen gick vi runt på stan med tusen andra personer. Skulle aldrig klara av att bo i Sthlm. Hatar när det är så mycket folk. Jag köpt faktiskt inte så jätte mycket. Men jag kom hem med ett par skor, fyra st björn borg trosor och en kajal. Vi gick in i en affär och där hade dom två trosor för 100 kr och det vara bara märkes grejer som t ex björn borg. Riktigt nice :)
Det var en riktigt skön och roligt dag. :)

Tack så jätte mycket !! :)


 


Första promenaden

Jag, Paul och hans kompis Adam var ute och gick med vovvarna och Hugo fick följa med. Han orkade faktiskt gå hela svängen själv, eller rättare sagt springa och busa hela svängen. Han är så otroligt söt den lillen :)
Tog med mig kameran men den hade ju så klart inget batteri så kunde inte ta några bilder :( För min kamera i mobilen är så dålig när det är mörkt. Så nu ligger han i sin "mormors" famn och sover som en stock. Det är jobbigt att gå så långt när man är så liten. :)

Funderar på om jag ska ändra design eller fråga älskling om han kan göra en ny design till mig. Eller vad tycker ni?? Om jag ska byta har ni något bra förslag?? :)



5

Kärlek för mig är ett band mellan två männsikor. Det bandet innehåller respekt,glädje,sorg,lycka. Det är några grejer som kärlek innehåller tycker jag. För när du är kär i någon så ska du respektera din partner, du ska kunna dela glädje, lycka och sorg med den. Det finns olika kärlek du kan vara kär i någon du gillar, det kan vara vänskapskärlek, syskon kärlek. När man är kär i någon så vill man bara vara vid den personen hela tiden och aldrig vill va utan henne/honom.

Kärlek <3

Kärlek <3

Julklappar

Jag fick grymt mycket julklappar i år:O Jag som inte önskat mig så mycket. Fick mycket fina kläder också :)
Har tagit bild på allt men hittar inte data kablen :( så kan inte lägga upp den.
Fick mycket flytta hem ifrån grejer, kläder och massa annat. :)
Imorn börjar rean på el grejer och den mobilen som jag vill ha är 1000 kr billigare men jag har inga pengar :( Man ska ju passa på när det är billigare. Visst är det synd om mig? Hahah eller inte. Men vill verkligen ha den!! :P

Fortsätt att ha en god jul :)

4

Idag har jag ätit väldigt mycket jul mat. Och det var väldigt gott ! Jag åt prinskorvar,potatis, vitlökssill, lax, kakor och godis. Och säkert något mer. Det låter inte så mycket men det blev mycket när man lägger ihop allt som låg på tallriken:P

Jag ska lägga till att jag har två underbara systrar tyckte min syster på dag 1. Hehe. Jag har två äldre systrar som heter Carolina och Angelica. Dom är 29 och 25 år gammla. Så jag är en liten sladdis som vi brukar säga. Det är väldigt skönt att va tycker jag. När jag var lite var det jätte tråkigt för jag hade ingen att leka med. Men tur har jag två kusiner som är i min ålder som jag lekte väldigt mycket med när jag var liten :)

Carolina och hennes dotter Alexandra :)


Angelica :) Förlåt för bilden men hade ingen annan bild :(

Jag har bilder på oss tre på datan som är trasig tyvärr så kommer inte åt dom:(

Jul

God jul alla läsare!! :) Hoppas ni har en riktigt trevlig jul med nära och kära!! :D

Grattis mamma :) Mamma fyller år idag :)






























Pynt

Har precis pyntat rummet. Det blev helt okej. :) Hoppas att älskling tycker det med :) Väntar på att han ska komma hem så vi kan åka och köpa julklappar till den lille som just nu ligger i min famn och sover. :) Han är så söt :) Tjejerna var här förut och fikade. Tur som det var var morotskakan jätte god! Tack för julklapparna dom var jätte fina :) Jag och Fredrika fuskade lite och öppnade dom idag istället. Det brukar vi aldrig göra utan vi väntar till julafton. Jag fick en jätte fin tröja av henne och godis :D Av Michaela fick jag ett par jätte fina vantar. :) Ska senare till en annan MIchaela och fika/julklappsbyte. :) Ska bli roligt att träffa henne det var ett bra tag sen nu!!
Nej nu ska jag mysa lite med lillen :)

Sötnos

Nu har jag lilla Hugo i min famn. Just nu ligger han och sover. Så söt :) Det gick jätte bra när han träffade dom andra hundarna. Dom andra hundarna var väldigt nyfikna. :)
Väntar på att min morotskaka ska bli klar. Hoppas den blir god. :) Kan bjuda tjejerna på den imorn som kommer hit och fikar. :) Imorn ska jag försöka pynta lite för snart är det julafton :O :D
Måste gå nu :)


3

Min mamma heter Marika och min pappa heter Ted. Båda är födda här på Gotland. Mamma jobbar på Städspecialisten och har även ett eget företag som heter Marikas Hundtrim. Och pappa jobbar på snicken.
Alla säger att jag är lik min mamma. Det kan jag inte hålla med om fast jag är lik henne när hon var yngre. Jag och pappa kommer sällan överrens för att vi är så otroligt lika. Båda är envisa och har alltid rätt. Hahaha.
Så jag är verkligen en blandning av dom två.
Ja det var lite om dom de :)



Min mammis :)


Min pappa :)

4 dagar kvar

Nu har det bara fyra dagar kvar! Och tiden bara flyger förbi! Imorn får vi hem lilla Hugo :) Så det blir att passa han mycket och sen ska jag träffa Fredrika, Michaela, fixa hemma och en massa annat små grej. Och just det jag jobbar ju på torsdag dag och kväll. Det är väldigt mycket att göra nu för på torsdag hinner jag inte göra så mycket som sagt.
Har ni också mycket att göra inför jul?
Det är sjuk att man fixa så mycket för bara en dag eller helg det beror på hur man firar. Och alla den mat som köps.
Jag är faktiskt lite spänd över vad jag ska få i julklapp. Haha visst är jag fånig? Men jag har inte direkt önskat mig något så det är därför jag är spänd över vad jag kommer få, för jag har ingen aning vad jag kommer få.
Imorn kommer min älskade pojkvän hem. :D
Jag saknar honom så himla mycket. Är ju van att träffa han varje dag.

En liten fråga till er läsare.
Vad tycker ni är roligt att läsa om på en blogg? :)

Här kommer lite suddiga bilder på hugo. Det är väldigt svårt att ta bild på en som aldrig sitter stil.

Hugo och hans mamma :)


En svart liten prick :)

2

Oj min första kärlek. Det var nog en kille jag var tillsammans med 05/06. Oj vad tiden går. Vi var tillsammans i ca sju månader. Förhållandet var väl si så där. Vi behandlade väl inte varadra så jätte bra nu när man tänker efter men man lär sig av sina misstag. Jag tyckte om han jätte mycket då och "älskade" han jätte mycket. Men nu när jag verkligen har upplevt kärlek så var vi inte kära. Så egentligen är min första kärlek Paul. Man kan tycka och tänka vad man vill men jag vet inte vem av dom som är min första kärlek. Plus att vi var väldigt små vi var typ 13/14 så vi var väldigt omogna. Men jag ångrar inte att jag var tillsammans med honom. Ja vad mer ska jag skriva då?

1

Jag heter Victoria, som ni vet. Jag är 18 år gammal och jag bor tillsammans med min pojkvän, mamma, pappa och våra två hundar och snart får jag och älskling hem våran hund. Jag går sista året på teknink i Visby. Jag har väldigt fullt upp med skolan, så det tar väldigt mycket tid i mitt liv, tyvärr. Tycker inte om att plugga egentligen. Jag har även en häst som jag delar med min mamma och så har jag en låne häst som jag tar hand om. Så jag brukar vara ute och rida och spendera mycket tid i stallet. Jag vet inte riktigt vad ni vill veta om mig. Men om ni undrar någon så är det bara att skriva till mig. :)

Det är är jag :P


Lite om mig själv.

Dag 1: Presentera mig själv
Dag 2: Min första kärlek
Dag 3: Mina föräldrar
Dag 4: Det här åt jag idag
Dag 5: Vad är kärlek
Dag 6: Min dag
Dag 7: Min bästa vän
Dag 8: Ett ögonblick
Dag 9: Min tro
Dag 10: Det här hade jag på mig idag
Dag 11: Mina syskon
Dag 12: I min handväska
Dag 13: Den här veckan
Dag 14: Vad hade jag på mig idag
Dag 15: Mina drömmar
Dag 16: Min första kyss
Dag 17: Mitt favorit minne
Dag 18: Min favorti födelsedag
Dag 19: Detta ångrar jag
Dag 20: Den här månaden
Dag 21: Ett annat ögonblick
Dag 22: Det här upprör mig
Dag 23: Det här får mig att må bättre
Dag 24: Det här får mig att gråta
Dag 25: En stor önskan
Dag 26: Mina rädslor
Dag 27: Min favoritplats
Dag 28: Det här saknar jag
Dag 29: Mina fobier
Dag 30: Ett sista ögonblick


Vet att det är många som skrivar den här listan. Men nu får ni en chans att lärar känna mig lite bättre :)

Promenad i snön

Kom precis in från en promenad med vovvarna. Det var riktigt skönt och roligt. Hade gärna varit ute flera timmar men hade viljat ha med någon person och gå med också. För när man pratar med hundarna får man inte så mycket svar tillbaka. Haha. Busan blev busig påvägen hem hon började rulla och ha sig mitt i vägen och ville spring men jag kunde inte springa så fort för Rambo den gammle mannen orkar inte springa så fort. Hon var så söt så :)
Gammla Billie finns kvar långt där inne. :) Hon har varit så ner nu på sista tiden. Hon har cancer och vi tror att det har spridit sig i hela kroppen så hon har nog ont. Men ändån busar hon och har sig :)
Försökte ta lite bilder på dom men dom ville inte stå still så bilderna blev inte så bra. :P

Billie/ Busan :)

Rambo :)


Julstök

Igår var jag ute och gick med Melwin och Busan ( våran hund). Gud vad mysigt det va!! Jag längtar som bara den tills det är min tur att få barn, alltså om några år.
Idag har jag och mamma handlat det mesta julmaten. Vad dyrt det är med mat när man tänker efter. Kött är svindyrt. Men mat måste man ha så det är väl därför dom kan ta så mycket betalt för en del matvaror.
Min mamma är så duktig hon lagar och fixar en massa. Själv sitter jag i soffan och orkar inte göra något. Haha. Fast jag lagde faktiskt maten ikväll :) Det blev en fläskfilegryta. Den blev god men man kan förbättra den så den blir ännu godare. :)
Min älskling ringde förut idag och dom hade varit i ett varuhus som hade 7 våningar med bara märken som Gucci, Prada m.m. Jag blev en smula avundsjuk där. Tänk att gå och få se alla dyra grejer,(som brukar vara fula:P) och alla dessa priser. Jag vill också till Milano!! Kanske vi åker dit i framtiden vem vet?

Imorn ska jag städa, städa bilen, åka ut med en massa saker till pauls pappa och så ska jag handla julklapp med Matilda. :)


Mys :)


Jag saknar dig något enormt mitt hjärta <3<3<3

Fredags mys

Sitter hemma och har lite tråkigt. Melwin och Angelica är här så jag funderat på att sno han och ta med Billie och han på promenad. :) Nu sitter älskling på flyget påväg till Italien. Hoppas att allt går bra. :)
Nu försöker Melwin öppna packet. Men det gick inte så bra så hans mamma fick hjälpa till lite. :)
Idag var jag och mamma på stan och köpte de sista julklapparna så nu är det bara några små grejer kvar sen är jag klar. :) Riktigt skönt ! :)

Nej nu ska jag ut och gå :)


Lilla sötnosen :)

Stor tysnad

Har inte kunnat skriva något eftersom jag har legat på sjukhuset ihelgen. I fredags eftermiddag fick jag plötsligt ont i magen tog en alvedon och gick och la mig men det blev inte ett dugg bättre. Mådde mer och mer illa och kunde inte äta någon. Hela lördagen låg jag i sängen hade så ont så kunde inte göra något och ingen ting hjälpte. På kvällen åkte vi in på akuten. Där tog dom en massa blodprover, urinprovet och kolla puls och så. Dom fick fram att jag hade svältketoner i kroppen. Att kroppen inte har tillräckligt med socker. Så jag fick dropp för att det skulle bli bättre eftersom jag inte kunde äta något. Sen visade sig att mina leverprover var höga och mina ögon var lite gula. Dom kan bli det när det är något med levern. Så då bestämde doktorn att jag fick inte äta eller dricka någon i fall jag skulle operera mig för gallblåsan. För er som inte vet så sitter gallblåsan i levern. Men vi skulle göra ett ultraljud för och se om det var det. Men på söndagen visade sig att det inte var gallblåsan. Det var väldigt skönt.
Så tillslut kom doktorerna framtill att jag hade en bakterie i magen. Inte magsjuk utan någon annan som typ sarmonella. Men det får vi inte reda på vad det är i slutet av veckan. Ifall det smittar så får jag inte gå i skolan eller något. Och i söndags firade jag och paul 1 år <3<3 Det firades nere på lassis. Vi skulle egentligen ha varit ute och ätit på fin restuarang i lördags kväll.
Tyvärr är det inte så mycket man kan göra.
Jag älskar dig hjärtat <3<3

Igår var det 1 månad sen du försvann från mig hjärtat. Har så dåligt samvete att jag inte har varit vid dig. Men så fort jag är frisk kommer jag till dig. Jag saknar dig<3<3<3<3

Pratande mage

Det är inte varje dag man har en pratande mage. Hoppas det försvinner snart för jag måste till skolan imorn. Skulle inte förvåna mig om jag åker på maginfluensa. Jag får det typ jämt känns det som. Men nog pratat om det idag är det två veckor till vi får hem Hugo :) Hugo är Astas hel bror fast ett år yngre. Jag vill egentligen vänta med hund men jag vill ha samma ras som  Asta va och från hennes föräldrar så jag hade inte val. För det här var sista kullen dom ska ha. För sen ska pappan kastreras. Så det är bara att passa på. Men det ska bli jätte mysigt. :) Ska försöka ta mycket bilder på honom.
Nu är det inte länge tills det är jul. Gud vad skönt !! Älskar julen :) Älskar mellandagarna där man bara kan ligga och slappa en massa och inte göra någonting. Fast jag kommer åka till sthlm två gånger på lovet. Först med kära Fredrika på spa !! Längtar så :) Och sen ska jag, älskling, Alexandra och Carolina upp och se på Disney On Ice. Ja jag vet att jag och Paul är lite för stora för det men det är så otroligt mysigt att gå på det. Och det är så härligt och se Alexandra så glad när hon ser på det. :) Mys mys!! :)
Nu har jag inte mycket julklappar kvar att köpa men jag har dom svåra kvar att köpa till! Vill köpa/göra något annorlunda iår till dom. Men vi får se vad det blir. :) Något ska jag nog hitta på.

Ni får ha en jätte bra kväll!! :)

// Vic



Friends stay side by side.
In life and death you’ve always stole my heart.
You’ll always mean so much to me it’s hard to believe this.



Kärlek

Jag har världens finaste älskling. Så säger nog alla som är kära. Men jag har verkligen det. Igår satt jag och kollade på Världens kanske sämsta pojkvänner ever. Jag blev så himla rörd när en kille som var en "tuffing" började gråta och be om förlåtelse. Det fick mig och tänka på hur bra jag och Paul har det nu. Att vi klarat allt på egen hand och hitta tillbaka tillvarandra. Vi behandlade varandra riktigt dåligt förut och bråkade jämt så vi bestämde oss att gå skillda vägar, som var grymt jobbigt. Och det var en pinna att inte få träffa han. Men vi hade väldigt lite kontakt under lite midre än ett år och sen började han skriva till mig igen. Jag sa direkt att jag ville inte ha han. Men efter ett tag så hade han visat mig att han hade mognat till och då sa jag du får bevisa för mig att jag är den enda tjejen i ditt liv och ta bort alla gammla jobbiga ex från din telefon och inte prata med dom. Och jag är glad att han gjorde det för det var ett stort steg för han att göra det. Men så bra som vi har det nu, det är helt underbart och jag blir bara kärare och kärare för varje dag som går. Jag älskar dig helt enkelt Paul Christian Stenström!! <3<3<3<3<3


Äntligen

Äntligen får jag ha min datan, iallafall några minuter. Min kära pojkvän snor alltid med sig den till jobbet för att ha något och göra..... Jag älskar honom så det gör inte så mycket. Men det är därför jag bloggar så lite. För jag vill inte sitta vid några av dom andra datorerna för dom är sååå seeeeega. Då menar jag sega !!
Riden bara rinner förbi. Ber om ursäkt till mina vänner att jag är så osocial just nu. Men ni vet mycket i skolan och är skoltrött. När jag är skoltrött så gömmer jag mig från omvärlden när jag är ledig. Jag har jätte dåligt samvete att vi aldrig träffs, väldigt sällan iallafall. :( Men orkar inte för är helt slut. Men jag älskar er grymt mycket och är glada att jag har er!! :) <3<3
Snart är det jul. Jul det är så mycket krav vid jul. Men vi har sagt här hemma att vi ska försöka göra allt lite tidigare så man slipper göra allt i sista sekunden. Någon som känner igen sig?

Nej måste gå nu för nu ska Paul ha med sig datan till jobbet....
Men jag älskar dig ändån :) <3


Jag saknar dig något enormt gumman <3<3<3

Tråk

Nämn något som gjorde dig glad igår: min älskling så klart :)
Vad gjorde du kl 08 imorse: jobbade
Vad gjorde du för 15 min sedan: var i affären
Det sista du sa högt: mm nej
Det senaste någon sa till dig: okej
Vad har du druckit idag: Läsk
Vad var det senaste du åt: Apelsin
Vad var det senaste du köpte: någon konstig deg :P
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit
Vad är det för väder hos dig nu: Snö :D
Godaste glassmaken: Krossad choklad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Sover du tungt: Oh ja !
Drömmer du mardrömmar: Hela tiden
Trivs du med ditt jobb: Nej inte direkt. Skolan är inte dugg roligt nu.
Favoritklädsel: Pjyamas
Favoritlåt just nu: Har ingen
Vad ser du om du tittar till höger: En garderob
Vad gör dig glad just nu: Att det snart är lov och att vi får hem valpen snart ! :)
Vad ska du göra härnäst: Plugga plugga
Höger eller vänsterhänt: Höga
Humör just nu: trött
Favoritgodis: Surt ska det va
Kläder just nu: en massa kläder
Sommarplaner: resa :)
Hur många kuddar sover du med: 2 eller 1
Spelar du något instrument: Hu nej men har
Morgon eller nattmänniska: Inget av det :P
Vad är viktigast för dig: dom jag älskar
Är du kittlig: Ibland
Snarkar du: Ibland
Stjärntecken: Lejon
Äckligaste insekten: fula lavrver :P
Längtar du mest efter just nu: Att få ha jobbat klart :P

Mycket snö

Så härligt med snö tycker jag.Och det kommer bara mer och mer. :) Visst allt ta mycket längre nu när det är så mycket snö, men det är så vackert. :)
Var och fikade med bästa Fredrika idag. :) Det var riktigt trevligt. :) Vi bestämde när vi ska på spa på jul lovet. :) Det ska bli riktigt härligt ! :)
Ikväll hade jag och Saba ridpremiär iskogen. Jag och mamma red ut när det var mörkt med saba och oliver. Det gick så mycket bättre än vad jag trodde. Visst det var lite läskigt tyckte hon men det är förståligt när det är mörkt och har aldrig ridit där förut. Men på vägen hem blev hon lite het och började trava. Men de flesta hästar brukar bli heta när man rider hemåt. Det har dom typ inbyggt :P
Nej nu måste jag sluta för älskling börjar snart och ska ha med sig datan

// Vic


RSS 2.0