Två år </3


<3




Helt underbart <3

Himmelriket!

Igår så var det den bästa dagen i mitt liv kan jag tala om! Kan tyvärr inte säga varför.
Men var vid ögonmottagningen och gjorde ögonbottensfotografering. Lite små läskigt när man fick dropparna, för det sved väldigt mycket. Men efter tio min blev det roligt för då började jag se suddigt, (pga dropparna jag fick), och så blev min pupiller väldigt stora. =P Såg ut som att jag hade tagit droger. Haha!
Och i måndags lämnade jag in min mobil på lagning för det blev helt knäpp när jag stängde av det i helgen. :s
Matte prov i morn och ett gammalt om prov på tisdag. Och jag ska fan klara det!
Snart sommarlov helt underbart! Längtar verkligen!

Lilla tjejen ta reda på fakta innan du börjar bråka runt en massa!!



En tanke på dig får mig att lee igen <3

// Vic

Dansa natten lång !

Igår efter skolan så träffade jag min kära vän Fredrika! =) Vi skulle hitta ett par skor som jag kunde ha på kvällen. Jag trodde inte att jag skulle hitta ett enda snygg hög klackade skor som jag kunde ha, (eftersom jag ha så små skor :( ). Men vi gick in på Din Sko, och där så hittade jag ett par snygga och dom satt bra! Så det var jätte bra. =) Sen så gick jag och hon och fikade på Märtas så klart! ;)

På kvällen så var jag på sävefesten. Men innan festen så var jag taggad till noll! Men jag och Micha gick ner dit. Det var roligt när vi väl var där nere. Träffade väldigt mycket folk och dansade tills det stängde! När vi skulle hämta ut våra jackor så träffade jag en av mina bästa killkompisar. Var så roligt att se han och få prata med han! =) För det var länge sen jag träffade honom. =(
Efter hamnplan gick vi till max och åt glass. Det var gott! =) Sen orkade vi inte gå hem eftersom båda hade så grymt ont ifötterna! Och har även skit ont idag! Så vi ringde en taxi och åkte hemåt. =)
Kvällen blev lyckad iallafall! Tack gumman<3

19/5

Oj nu har jag inte skrivit på ungefär en vecka. Men tiden har gått så väldigt fort känner jag. Förra veckan så hade jag ju då två np ett i engelska och ett i matte, som jag skrev i förra inlägget. Fick reda på vad jag fick på matten idag ! Jag hade 14 poäng på del 1 så jag är väldig nöjd. Så nu behöver jag bara 5 poäng på del 2 som vi gjorde idag, för att få godkänt. Men det klara jag. =) Men det roliga och det jag blev mest stolt över var att jag hade MVG kvalité på den andra uppgiften i del 1. Så himla stolt över mig själv! =) Gå från IG till MVG. Så jälva stolt om jag får säga det själv ! =)
Sen så hade jag betyg samtal på idrotten. Och där låg jag på vg/mvg. Mest vg men jag kan få mvg om jag gör lite till. Så nu ska jag satsa hårt! Yeah!
I fredag så var jag med Micha,Bella och Malin. Det var riktigt roligt! =) Var vid bowlingen och träffade lite folk. Hände lite äckliga saker där men inget jag orkar skriva om. Så om ni är jätte nyfikna så får ni skriva och fråga vad som hände. Hehe.
I lördags var jag och min familj ute vid min faster i eskelhem och där var min kusin och hennes familj från täby. Roligt att träffa dom! =)
Var riktigt roligt att se hur stor Meja (min kusins barn), har blivit. Riktigt söt var hon. =) Jag kan lägga upp bilder en annan gång. Vi var där och grillade och hade riktigt trevligt. Och så fick jag åka med när min kusin övningskörde. Det var roligt! =)
Jag gick övingskörningskursen igår med mamma,pappa och min äldsta syster Carolina.  Var lite små drygt i början men sen rann tiden iväg och det blev rätt skoj till slut. Så nu ska jag bara vänta tills jag får en lapp där det står att jag få köra! Weei. Längtar!!!!

Nu är det inte alls länge kvar tills det är sommarlov!!!! =D=D=D

Men nu ska jag gå och vara lite social på msn mot en väldigt söt och snäll person! =) =)


Sköt om er!

// Vic

Jo fo satan

Nu var det ett tag sen jag skrev. Jag har varit väldigt lat för jag har inte orkat skriva haha. Har inte hänt så överdrivet mycket den här veckan. Gjorde klart engelska nationella speaking. Riktigt jäkla skönt att ha alla engelska np klara! =) Idag var första matte np. Det gick bra kändes det som. =) Fast när det känns bra så går det skit för mig. Haha. Men sånt är livet. Nu är det typ inte alls mycket plugg. Lite matte, (eller mycket matte för min del! ;) ), sen ska jag bara ta och skriva klart om min svenska bok. Härliga tider! (undra vem som brukar säga s! ;) hihi )
Idag efter matte np så gick jag och matilda till natilus eller vad det nu heter, och gymmade. Vi var inte taggade för fem öre!!! =D Men när vi väl tränade så gick tiden fort. Vilket var väldigt bra. Efter vi hade duschat och så, bestämde vi oss för att gå och äta på donken. Visst låter det bra att gå dit när man har tränat! ;) Vi tog en massa nyttiga saker istället. Som morötter. Mums! För vi tyckte det var så ovärt att gå och äta äckel päckel soppa i skolan. Men när vi satt och åt på donken, kom två killar som också hade gymmat när vi hade gymmat. Så vi var inte ensamma att gå till donken efter att ha tränat. ;)
Sen hade vi 45 min naturkunskap. Jag och Matilda hade himla skoj på den lektionen. Vi sjöng kano (eller vad det heter? ), och gjorde om en låt, skratta en massa! Skoj skoj. Dom i klassen fråga hela tiden det var med oss. Haha. Vi bara satt och skratt medans dom satt och plugga. Riktigt skoj! Till och men läraren skratta åt oss. Haha. När jag kom hem la jag mig i solen. Fick lite färg. Mumsigt! =) Naj orkar inte skriva mer nu. Eller jo! Jag var med Adam i lördags. Skoj skoj =) Han har tatuerat sig. Skit snyggt blev det. Jag är inte bara liten avis naj!! Och han kom på värsta bra tatueringen som jag ska göra om några år! Det kommer bli grymt! =) Tack för idéen! =)
Men ska försöka skriva imorn också.

Sköt om er!

xoxo Victoria    (Mohaha vad då härma gossipgirl? ;) )

Tiden går så fort..

Jag förstår mig inte på dig. Men jag tror inte att du förstår dig på dig själv heller så. Men snälla låt mig va ifred och sluta och utnyttja mig. Orkar inte med det längre eller har aldrig gjort det. Men jag saknar dig så himla mycket så jag blir galen. Men jag vet att våran tid redan har varit. Men du kan väl fortfarande se mig som en och behandla mig som en vän?! Eller är det så här du behandlar dina vänner?!
Orkar inte bry mig längre, fast jag gör ju det ändån långt där inne.
Men tiden läker sår. Och det gör den faktiskt.
Men snälla bete dig som en människa!

Igår åkte jag och Micha ut till Bella och Julia i Klinte. Det var riktigt skoj! =) När vi kom dit så fick vi gå på en runt tur i Klinte för Micha hade inte varit runt i det lilla samhället klokt. Sen gick vi in på Ica och Micha skulle köpa ett refil till mobilen. Vi går fram i kassan. Och när hon ska säga att hon vill ha det refil så börjar hon bara as garva! Haha. Han i kassan ba " jag har all tid i världen på mig". Haha det var så himla roligt. Låter inte så jätte roligt när man skriver det men om ni hade varit med så hade ni förståt! =) Sen så träffade vi Johanna. Det var roligt för har inte träffat henne på länge!!! =)
Tack för en rolig kväll tjejer! <3

Fick reda för en stund sen att min (låsas) gammelfarmor gick bort vid halv åtta imorse. Det är tråkigt att hon gick bort för hon var världens snällaste person. Men hon har det så mycket bättre nu. Så vila i frid<3

Ont i huvudet

Har så himla ont i huvudet nu för att jag har suttit vid datan för mycket idag! Så tänkte ut och gå en sväng för att få lite luft och får tänka lite. Men nu har jag iallafall gjort klart ett arbete och det är naturkunskapen så det känns väldigt skönt! :)

Så det här åter står att göra:


-Matte

-Träna till np matte A

-Svenskaboken

-Några svenska uppgifter

Så nu är det inte alls mycket kvar! Skööööönt säger jag bara!!!!!

Sköt om er!

/ Vic


saknaden är stor

Ahh jag blir galen! Man bara går och väntar och väntar att den "rätte" ska dyka upp. Men va fan, kan inte du komma nu! Jag behöver den där speciella kärleken och vill kunna ge sån kärlek till något. Så snäll kom nu! Visst jag vet att det kommer när det kommer. Men ändån! =) Saknar att kunna få ligga i någon famn och känna att man är någons kärlek. Men visst det är bara och vänta. =)

Har så ont i huvudet, för jag hade cad och jag jobbade som en galning där. Och sen när jag slappna av så fick jag så ont i huvudet för att jag hade suttit och stirrat rak in i datan. Hihi. Så kan det gå!
Imorn är det äntligen fredag! Eller äntligen och äntligen, jag har bara varit i skolan idag och imorn blir det ju. Eftersom i måndags så är jag ledig som vanlig och sen i tisdags hade vi studiedag! =) I onsdags så hade jag så ont i ryggen så jag orkade inte gå i skolan. Så denna vecka har varit väldigt bra!
Hade betygsamtal på CADen ligger på ett starkt vg så det blir vg i slutändan! Super säger jag! =) Ska försöka satsa på MVG, när vi ska börja med CAD B. Kul för er att veta,eller inte.;) Haha.
Imorn efter skolan så drar jag och Michaela ut till Klinte! Yeah!
Ska ut till Bella. Det ska bli roligt.
Men måste sluta skriva nu , för jag ska åka ut till min lilla häst nu. Sköt om er!

/ Vic


Öppna ögonen!

Vart är vårat samhälle påväg!? Ser på något program med mamma  just nu. Och det handlar om äldre personer och hur älderdomshem är och så vidare. (brukar aldrig se på sånt här program annars! x) ) Men det är helt sjuk! Gammlingarna får ju ens inte ut och gå utan dom sitter inne på sina rum för ingen har tid med dom! :o Tänk dig själv att sitta inne dag ut och dag in! Naj hu blev så jävla förbannad bara. Så om du har någon far eller morförädrar som sitter på hem, åk och ut och gå med dom och umgås med dom!!

regn, regn och åter regn

Det regnar ännu. Nu har det typ regnat i tre dagar. Börjar sakna solen och värmen! Idag var det igentligen skola, men kände att jag inte skulle klara av att gå i skolan pga min rygg så jag stannade hemma. Jag hade sån tur att jag fick en tid idag hos "ryggknäckaren". Har inte ont i ryggen längre. Väldigt skönt! Fast nu har jag ont i huvudet istället. Hehe. Men det är bara för spänningen i ryggen har släppt. Men imorn blir det att pallra sig till skolan för då är det nationella i engelska A. Hu säger jag bara! 
 
Just nu sitter jag och kollar på tv men ska nog försöka plugga lite. Har mycket att plugga men vet inte vart jag ska börja.. Hmm.

Men ha det bra där ute!!

/Vic


4/5

Idag är det näst sista dagen på ledigheten! Lite tråkigt. Men snart är vi lång lediga igen. Hihi. Valborg var väldigt lyckad och rolig. Ha det nästan lite för roligt. Haha! <3
I lördags så inventerade jag på snicken. Det var sådär kul. Men vad gör man inte för pengar. Hehe. Och när jag och syrran skulle räkna något på lagret, så skulle jag krypa under något och sen när jag skulle ut igen så slog jag mig huvud i ett järnrör! Det gjorde jävligt (förlåt för språket), kan jag säga! Höll nästan på och svimma och hela rummet snurra. Hehe. Sen på kvällen var det dansuppvsing. Var så sjukt nervös inför den. Ha nog aldrig varit så nervös för en liten dansuppvisning. Men det var nog bara för att jag kände att jag inte kunde dansen klokt. Både barngruppen och bodyjam gruppen gick super bra! Fick många fina teckningar och så fick jag lite godis som tack för den här terminnen av en tjej! Gulligt! :)
Sen igår tog jag det bara lugnt och inte gjorde så jätte mycket. Idag så vaknade jag av att jag hade så otroligt ont i ryggen. Och det har ännu inte gått över. Men hoppas det gör det snart!

Skriver förhoppningsvis imorgon! Sköt om er <3


RSS 2.0