Lucka 9


idag är det min älskling som är lucka 9 för vi firar två månader tillsammans idag. :) Grattis till oss älskling :) <3


Lucka 8


Hugo gömmer sig bakom dagens lucka. Idag har jag och min kära pojkvän varit ute i skogen och gått med vovvarna. Hugo brukar få gå i koppel medans dom andra går löst. Det har blivit så för jag litar inte riktigt på Hugo för han får lätt upp spår och bara sticker. Men idag prövade vi att ha han löst. Och gissa? Det gick super bra! Matte är riktigt nöjd och glad :) Stack inte en enda gång :)


Lucka 7

Bakom lucka 7 finns en bild på en känguru. För igår och idag har det handlat mycket om Australien. Har bokat hotell och båtresa m.m. :)


Lucka 6

Bakom lucka 6 finns en bild på snö. Ja varför snö? Ni som bor på gotland kan ju kanske förstå varför. Ja för idag har den första snön för denna vinter fallit.


(bild lånad från google)


Lucka 5

Idag består lucka 5 av en bild på en julklapp för jag har köpt klart alla julklappar. Skönt att ha en mindre sak att göra inför jul. :)


Lucka 4

Bakom dagens lucka gömmer sig en bild på min pappa. Eftersom lilla pappsen fyller år idag. Grattis !


Lucka 3

Dagens lucka (bättre sent än aldrig) består av en bild på is. Tråkigt ja visst men det var nämligen is på bil rutan när jag åkte till jobbet.



Lucka 2


Jultomtar gömmer sig bakom lucka nummer två. Efter det är en sak jag förknippar otroligt mycket med jul och dom är så goda !


Lucka 1



Dagens lucka består av godis efter som nu är november månad slut och det är mitt godisförbjud med. Så passa på och njut av bilden!


RSS 2.0