Vanlig svensson

Jag tänkte göra en julkalender här i min blogg med bilder. Nya bilder varje dag. Hade gärna lottat ut en massa saker till er läsare eller gjort tävlingar. Men jag är ju då en vanlig "svensson" så jag inte råd med sånt och plus att min blogg är inte en sån blogg som är sponsrad av massa företag. Men nu en fråga till fina er där ute vad skulle ni vilja se bakom varje lucka? :)

// Vic

Alla dessa

alla dessa tankar driver mig till vansinne. Orkar inte vill inte vill bara stänga av för några minuter. Men nej det går inte. Vill inte...

24 November

Har precis fyllt i min tidrapport har fått ihop lite timmar denna månad. Det känns bra ! :) Livet rullar på och allt känns jätte bra. :) Har inte tid eller jo visst tid har jag att blogga. Men lägger hellre den tiden på andra saker. Så det är väl en helt och ursäkt varför jag inte skriver så mycket. Plus att nu börjar det bli en massa saker man ska fixa inför jul. Tex julklappar, julpyssel, fixa inför resan och mycket mer. Men titta gärna inhär ändå för vem vet när det dyker upp ett inlägg.

// Vic


11 November

Fint väder ute idag, solen skiner. :) Denna vecka har gått fort även fast jag inte har jobbat. Skönt att den har gått fort för då betyder det att idag är det fredag och ikväll kommer min älskling hem! Saknar han sååå!  Igår var jag hemma hos min syter och vi gjorde eget hundgodis! Det var roligt och lite annorlunda. Men hundarna tyckte det var gott så. plus att då vet man vad det är i godiset och inte en massa konstiga saker som det är i det man köper på djuraffären. Idag har jag gjort lite ärenden på stan. Skönt att få det gjort. Och denna helg kommer vara en jobbig helg. Men men tur så kommer jag ha min älskling vid min sida så. Ni kommer märka på söndag varför det är en otrolig jobbig dag för mig.

// Vic

9 November

Idag firar jag och min kära älskling 1 månad tillsammans. Så grattis till oss! <3
Denna dag har varit rätt tråkig om jag får säga dig själv. Dagens höjdpunkt var att träna med Fredrika. Japp vi har varit duktiga och gymmat. Eller ja nästan iallafall. Vi gick dit och gjorde lite kondition och sen skulle vi börja träna vid maskinerna men vi fattade ingen av dom så vi gav upp och bokade en intro av maskinerna. Vi trodde inte att det skulle skilja sig så mycket mellan två gym som har samma ägare men tydligen inte. Men tycker vi var duktiga ändå. ;)
Imorn ska jag försöka göra lite nytta. Jag går bara här hemma och såsar bort typ. Haha. Så imorn ska jag försöka storstäda och en massa och åka hem till syrran och fixa där. Har man inget jobb för tillfället så får man skaffa ett!
God natt på er !

// Vic 

Den årliga önskelistan är här !

Nu kommer den årliga önskelista som är ett "måste" för alla bloggare. Så om något känner att dom har för mycker pengar över och vill ge bort något så här kommer det grejer ni kan ge till mig ;)

- Backpackerväska !
- Plattång/locktång
-Pengar till australiten
- Massa roliga/snygga flyttihemifrån grejer.

Ja listan är inte lång i år men jaja. :)

// vic 



8 November

Hej min kära läsare! Allt bra med er där ute? Här är det bara bra. Känner mig duktig idag. Blev väckt kolckan fem imorse och fick höra gå upp nu du ska jobba. Blev mindre glad men sen när jag väl vakna till liv så var det helt okej. Tycker ju om att jobba men tycker inte om att bli väckt så tidigt och att man inte är berädd på det. Men dagen har varit lyckad ändå. Sen åkte jag hem till min syster och fixade lite med tvätten där och nu är jag hemma och tvättar här. Men ska tillbaka till syrra så fort jag är klar här. För er som tycker det är konstigt att jag tvättar för min syster så hjälper jag henne. :)
Vad gör ni idag för skoj? :)

// Vic

7 November

Måndag kväll och helgen är förbi för länge sen. Kom nyss hem ifrån min lilla kusin som fyller år idag. Grattis på dig ! :) Så nu har jag en stoooor matbebis i magen.
Har inte skrivit på några dagar. men har haft fullt upp. Helgen har beståt av jobb, GGN, fått mysa en massa med älskling, GGNfesten, träffat underbara männsikor som jag inte träffat på länge! Ja det var nog allt. Har inte haft en sån här rolig helg på länge tror jag. :) Heller jo mina helger är alltid bra för då får jag umgås med min underbara Joakim. :) Men den här helgen var lyckad! :) Är rätt trött idag men det får gå. :) Fick nyss ett sms av ett nummer jag inte kände igen. och gissa vem det var ifrån?! Det var från MATILDA :D Så glad jag blev :D Saknar henne sååå !


För er som inte vet är Matilda hon till vänster ;)

Nej nu ska jag kolla runt lite på studera.nu för min arbetscoach tycker det. men imorn ska jag säga till henne att jag inte vill ! Hoppas jag vågar det också!

// Vic


Wow häftigt !

När jag kom hem från jobbet nyss så låg det ett brev iför dörren som var till mig. det var ifrån polisen. Då började jag bara skratta. Jag tänkt jaha nu ska jag väl in på förhör. Nu tänker ni vad har hon gjort?! Haha. Jag gick ju på en skola som heter Christopher Polhem och jag gick även en svetskurs på indval. Och alla som har gåt på CPG och har haft något med svetsing att göra, har varit misstänkta för bombot vid skattehuset som var i våras här på gotlaand. Så lilla jag ska in påförhör och kanske ska lämna in fingavtryck. Hahahaha så kul. Akta er för bombaren Victoria. ;) Skämt å sido. Vet att man inte ska skämt om såna saker men jag vet att jag är oskyldig. Men tänk om någon har tagit den plåten jag har tagit på där jag hade svetskursen. Nej det borde väl inte vara så? Nej nu blev jag allt lite nervös !

Godis sug

Jag har fått världens godis sug nu. Inte bra för nu har jag bestämt mig att november ska jag har en godis fri månad. Och jag ska verkligen försöka ha det med. Mår inte bra av sånt skit. Inte ett dugg bra mer än att det är gott. Är det verkligen värt att stoppa i sig en massa skit bara för det är gott? Frukt är ju också gott :)


2 November

November ja ! Hu så fort det  går. Idag är jag så grymt trött. Fattar inte riktigt varför men ja så är det. Har fått jobba idag. Så skönt så. Och så rolgit att träffa alla härliga jobbarkompisar. :) Ikväll blir det hästen och sen sticka lite på min halsduk, den börjar bli riktigt lång nu! :) Sen ska jag ta en härligt varmt bad. :) Haha sista jag bada råkade jag tappa min bok i vattnet så den är inte så snygg nu. Jo jag är klumpig. Haha.
När jag har fått klokt virus skydd ska jag fixa till bloggen så den blir riktigt snygg. Det kommer ta sin tid eftersom jag inte är så duktig men men.

// Vic

RSS 2.0