Funderar

Jag har fått jobb erbjudande för i höst. Weei jätte glad för det. Det är heltid och inget jobb på helger.Utan 7-16 varje dag. Kan det bli bättre? Men nackdelen är att det är på fastlandet så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Ska jag ta det eller inte? Kan ju inte bara flytta sådär. Har ju det mesta på denna ö om man säger så. Så är väldigt kluven :( Men får se hur jag ska göra. Fick en månad på mig att svara om jag vill ha jobbet eller inte.
Hur skulle ni göra ?


// Vic


Eko

Helt tyst i bloggen. Och ja jag lever. Hehe. För er som inte vet så har jag börjat jobba. Det blir jag helt slut av. Har jobbat mycket nu den senaste veckan. Ni kan ju tänka er själv att inte jobba på ett halv år och sen verkligen jobba järnet bara sådär. Det tar lite på kropp och knopp. Plus att mina dagar är inte så otroligt roliga just nu. Jag vaknar åker till jobbet, jobbar åker hem lagar mat sen somnar framför tven. Haha roligt? Nja inte direk. Men jag klagar verkligen inte för ni kan inte förstå vad skönt det är att ha ett klokt jobb nu. :) Men så fort det är fint väder och jag har tid så ska jag ut och fota här på Fårö. Då ska ni få se på otroligt fin natur. :) Vi har även fått mer möbler till vårat hus, som jag och min älskling bor i. Så nu ekar det inte lika mycket som förut.
Jag trodde inte att det skulle ta så lång tid att komma på plats. Och eftersom vi inte är miljonärer som endel är så måste vi ta det lite lugnt med möbler och ta det när vi har råd. Men det är så det är :) Någon gång så kommer det bli riktigt fint här. :)

Hoppas ni har en bra kväll :)

// Vic

RSS 2.0