Dåligt

Det har varit dåligt med bloggande, jag vet. Men har fullt upp och det har varit en massa saker hit och dit. Och imorn åker jag till Mallis! Kommer sakna dig älskling! Får hoppas att det går fort så vi får träffas snart igen! Älskar dig!

Ni får ha det så bra hemme isverige ! Kanske blir lite bloggande under resan. Vi får se :)


I adore you

Är vansingt trött nu kan jag tala om. Vi har spelat in en film hela eftermiddagen. Det gick väl så där. Men snygg blev jag ialla fall ;)
Hann göra min text som jag ska redovisa imorn. Det var skönt.
Är helt sliten efter helgen också. Denna vecka blir heller inte lugnt. En massa plugg, begravning, packa, rida, hinna va med min pojkvän och hund. Och säkert något annat. Så blä säger jag för stress. Men ska gå ner och läsa lite nu. Ha det bra!



Jag idag ;) Hahaha vet inte vad jag gör med munnen men :P visst har jag fin mage?:)

Jag säger bara två ord

God natt!


Korv, ballonger och kaffe

Så ser min helg ut. Alltså jag jobbar ihelgen, på snickens vårmässa. Med att servera kaffe, grilla korv och ge barnen glass och ballonger. Börjar bli en anning trött på det jobbet. Har varit med sen jag var 13 och jag fyller snart 18 så ja. Det blir lite tråkigt i längden även fast det bara är två gånger per år. Ikväll blir det nog långpromenad med min lilla vovve och göra något roligt också :) Har sommarkänslor !! :D

Om en vecka är jag på Mallis! :D Längtar!

You can make it feel so real

Sitter hemma helt ensam nu och har ingen aning när dom andra kommer hem:( Vill inte vara ensam. Jag går snart in i väggen eller något. Vi får bara mer och mer i skolan. Jag orkar inte!!!!!! Måste plugga ikväll men orkar inte. Vill bara lägga mig i min älsklingsfamn och se en film. Det var länges sen jag gjorde. Jag saknar dig älskling! Vi får aldrig träffas och umgås:( Jag vill att du följer med till Mallis!
Jag orkar ens inte skriva här men jag vill skriva ändån. För ju mer man skriver ju mer besökare får man! Och jag vill ju ha besökare så klart :)

Nu till något roligare! Min klass kompis tog körkort i tisdags och min kära kusin tog körkort igår!! :D Massa grattis till er!! :)

Hoppas att ni har det lugnare och skönare än vad jag har just nu!


20 april

Fick sluta tidigare idag pga att vi har egen idrotts lektion. Man kan göra precis som man vill. Så då tänte jag rida lite senare idag, med plusklocka. Jag vill ha merän g så då måste man skriva fyslabb eller vad det heter. Jag hoppas verkligen att plusklockan funkar. För det brukar som aldrig göra annars. Då brukar plusen stå på 0, då är man ju rätt död ;)

Så mycket i skolan nu. Jag hatar det. Eftersom jag åker utomlands snart och då ska saker vara klart och nationella börja nästa torsdag. Hu hatar engelska nationella. För jag är inte så bra på engelska. Eller jag fattar nr folk pratar med mig och så men att skriva engelska är värre. Men det får gå som det går. Min lärare vet vad jag kan iallafall. Vilket är tur!


Jag saknar dig ! <3

/ Vic


Rekord!

Hahaha nu är det nytt rekord med besökare! Uppe i hela 19 besökare idag ;) Tack så mycket för att ni läser min blogg! :) Ni får gärna säga till fler så det blir mer besökare ;)

Asta !!

Fick träffa min lilla älskling idag! Helt helt underbart !! Saknar henne så! Hon blev så glad när hon fick se mig :') Jag höll på att börja gråta när jag skulle lämna henne igen :( Min baby! Jag saknar henne!!! :'(

Mitt hjärtegull!!


När hon var en liten bebis :)

skogtroll

Idag när jag vaknade var jag helt död och öm ikroppen. Efter allt planterande. Nu vill jag inte se en tall på ett tag, tack! Drömde till och med om träd och grenar! Så plantera tallar  kommer jag inte göra på ett tag :)

lite bilder från ihelgen :)


Matilda och Michaela jobbar och står i.








Såhär glad var Rebecca för att hon fick plantera så mycket tallar ;)


Denna lilla tall kommer bli så här.....


STOR !


Villintehanågonrubrik

Right or wrong?


Skog och skog

Idag så har vi planterat skog med en del i klassen. Jag kom dit vid halv ett för jag hade barndans. Sen så var det bara och köra. Det var inte så jätte farligt tycket jag. Trodde att det skulle vara mycket tråkigare än var det var. Så det är ju bra! Men dom andra som hade varit där sen nio var lite trötta på det. Hehe. Dom var rätt trötta. Men i morgon är det vara och köra från kl 09.00-16.00. Hoppas det blir fint väder då! Då kanske man kan få lite färg :)

Jag vill lägga ut bilder men jjag kan inte det för dom har försvunnit från datan. För den börjar snart gå in i väggen. Så jag ber om ursäkt för att den är lite tråkig utan bilder! Men nu vet ni varför :)

Ha en bra helg! :)

I’ve never seen one like that before

Lyssnar på underbara Gaga ! Älskar hennes musik ! Saknar mina älsklingar så mycket ! Alltså min pojkvän och min hund. Åkte för att träffa min Asta förut idag en stund hon blev så glad och jag började nästan gråta för jag saknar henne så mycket! Hade inte träffat henne sen måndags. Visst inte många dagar men det är ändån så jävla tomt utan henne! Hon är mitt allt! Det är du med älskling! Hon bor vid min syster för att hon löper. Eftersom vi har tre hanhundar så kan hon inte vara här. Men längtar mycket till hon kommer hem igen..

 Asta när hon var en liten valp :)

Ha en bra kväll :)

Sol !

Solen skiner och det är inte allt för kallt att vara ute !! :) Ikväll blir det första ridlektionen för iår eller jag ska inte rida som tur är! För jag tycker det är skit tråkigt att rida lektion faktiskt. Ihelgen blir det barndans och plantera skog med hälften av klassen. Hoppas på fint väder för då kan det bli riktigt skoj faktiskt! Men om det regnar så blir det nog mindre kul. Min kusin fyller 18 i helgen! Väldigt roligt för henne ! :D Synd bara att jag inte kan vara med att fira henne :( för att vi ska plantera skog. "/ Men men.. 
 
Kanske skriver lite ikväll eftersom älsklingen inte är hemma :(


Undrar...

Undrar vad dina tankar var innan du gjorde det? Om du tänkte på oss? Vad du ledsen? Hade du ånger? Varför vet vi och vi förstår, men så hemskt att du gjorde det pga en människa som är pysiksjuk och fan ta pyskvården för att dom inte lyssnar på oss!!! Det är även deras fel att du är borta! Kommer så väl ihåg när du satt här i fredags och du såg så glad för att du hade fått varit ute och gått. Men nu är du borta och vi kommer aldrig mer få träffa dig igen. Eller jag tror vi kommer träffas sen när alla är döda. Och då kommer du vara frisk och inte har några problem alls. Och jag vet att du vakar över oss. Och tack för allt du har gjort för oss! Vi älskar dig <3<3<3

R.I.P

Vila i frid farfar.
Nu har du det bra igen, bland alla andra änglar i himlen.
Jag hoppas du väntar på oss andra när våran tid kommer.
Vi saknar dig! <3<3


Dans !

I går ringde en danslärare från Visby dansskola och frågade om jag kunde ta hennes grupp. ja sa ja visst men jag har aldrig haft en grupp förut utan jag har bara varit assistent. Men allt gick jätte bra! :) Jag var super nervös innan. Men allt löste sig och vi dansade på och det är att man dansar och har roligt som räknas! Plus att det bara var tre barn som kom och dansade alla andra var borta. Så jag hade tur att det inte var så många.

Lördag idag då det blir stallet och lite grejs idag ! :) See ya!


3/4

Grattis till min syster som fyller 25 år idag! :) <3

Och ett jätte stort tack till Johanna http://joveel.blogg.se  som har fixat min blogg !! :) Den blev jätte fin tycker jag ! :) Tack !! :D

Och Glad Påsk till er där ute! Ta det lugnt med alla ägg och allt godis nu! Plus drickat om ni ska ut och festa ! :)



Provinlägg

Jag gör ett provinlägg bara för att kolla länk färg
länken

2/4

Nu är det äntligen påsk lov!!! :)

Det jag skulle skriva är kan en dröm förändra ett helt liv? Skriv vad du tycker och tror, tack! :)

RSS 2.0