fint fint!

Fin, fina tröjor säger jag bara! :)

Herre min gud

Var och red ikväll. Tog det lugnt och fin red inte så långt. Allt gick jätte bra tills vi skulle rida förbi en plastpåse! Plastpåsar kan vara väldigt läskiga om man är en häst! Han såg hela tiden att den låt där. Men ändån så blev han så överraskad när den kom. Så han hoppa ner  i ett stor jävla dike, med mig på ryggen! Jag trodde att jag skulle få honom över mig! Det var riktigt läskigt :( Inte kul om man skulle få ca 500 kg över sig!

// Vic

Grattis i efterskott!



Igår fyllde världens sötaste unge år! :) MIn systerdotter :) Hon blev hela 4år gammal! Kommer ihåg när dom kom hem med henne från BB. Det känns som igår! <3

...

Känner mig sådär ensam just nu..

Soligt värre!

Idag så var vi lediga. Dom ställde in våra lektioner! Härligt. Tack! :)
Så vi halv tolv så gick jag till säve för att möta upp Micha.. Haha vad konsigt det var att vara på säve! Väldigt stor skillnad på mellan söder och norr verkligen! Men nästa måndag så ska jag ha en lektion där. Tur så har Matilda samma, så då behöver man inte vara rädd för att gå vilse och så!
Jag och Micha drog in på stan. Hon köpte lite skol grejer. Sen köpte vi mat och tog med det till kilnten, (det som ligger precis över domkyrkan). Där satte vi och hade picknik och pratade. Väldigt mysigt. :)
Sen så drog vi ner till hennes morbrors affär och pratade med honom och hennes mormor. Trevligt trevligt. :)
Sen begav vi oss till öster igen. Vad mycket små ungar det var där. Hu.. En massa fjortisar.
Då kom jag på att min systerdotter fyller år imorn. Så då gick vi in till OBS, eller coop forum eller vad det nu heter. Dom byter namn hela tiden! Hittat två ritblock till henne och två nalle puh filmer. Hoppas hon kommer tycka om de! :)
Skulle egentligen träna ikväll, men det kommer inte bli det bara för jag och mamma kolla på fel tid. Men äsch ska ju kanske springa blodomloppet på onsdag så det gör inte så mycket. Eller springa och springa, det är att ta i. Jag ska gå, och kanske springa lite då och då. Men bättre än ingenting ju!

Ska ner och äta nu sen ska jag till min älsklings Oliver! :) <3


Utsikt över Visby innerstad


Gotland är väldigt vackert på sommaren. Man glömmer bort hur vackert det egentligen är när man bor här.

// Vic

Oliver


Oliver i hagen :)



Jag och Oliver när vi ska ut och köra :)

Sk8 boy

Idag så gick jag upp vid sju för att åka ut till stallet och ge hästarna morgon hö. Sen så gick jag och la mig igen när jag kom hem. Så jag sov ända tills halv tolv!!! Herre min gud! Brukar inte sova så länge. Men det var skönt iallafall. Sen så träffade jag Fredrika på stan. Vi tog en fika på Märtas! Mums! Vi är nog stammisar där! Haha. Fast nu var det ett tag sen vi var där. Det får de bli ändring på. Köpte lite fler block till skolan. Hu vad tråkigt det är lägga pengar på skolsaker! Lägger upp bilder imorn. Måste ha den andra datan för att ladda upp bilder. Lite jobbigt.
Det var ritkigt sommar väder idag tyckte jag! Underbart! :)

Ikväll så har jag och mamma varit och kört häst. Kommer bild på det med. Det är första gången någon får se hur jag ser ut när jag kör! Haha. Ser helt sjuk ut ju. Har sjukt fula glasögon på mig, bara för att inte få in grus i ögonen när man travar.

I morgon så ska jag:

-Plugga (måste)
-stallet
-träna! :)

Imorn ska jag pröva syrrans nya pass. Det ska bli roligt. Men kommer nog vara helt död tror jag. Har inte tränat klokt på hela sommaren. Men det ska nog gå bra. Ska bli skönt att alla sporter kommer i gång igen! :)

Sitter och lyssnar på sk8 boy med Cascada. Hon är faktiskt väldigt bra! :)

// Vic

Spotify!

Har fått spotify på den bärbara datan nu. Väldigt skönt!! :) Imorn så vill jag gymma men har ingen att gymma med. Så om det är någon som läser det här och vill gymma med mig imorn så säg till!!
Annars får jag ut och springa eller gymma hemma. Det löser sig. Och så ska jag nog antingen köra häst eller rida. Vi får se. Sen blir det väl att räkna en massa matte också. Så jag får det hur världen. Det skulle ha varit väldigt skönt!
På måndag är vi lediga. Så vet inte riktigt vad jag ska göra. Eftersom typ alla andra går ju i skolan. :( Men det löser sig det med. Som en viss man har lärt mig en gång ! ;) Haha.

Skrev i förra inlägget att jag skulle se gröna milen. Ja det blev ju då inte så. Fastna framför datan istället. Haha så det kan gå!

// Vic

H.P.O.H.B.P

Har varit med Stoffe idag. Vi såg på Harry Potter och halv blods prinsen. Jag blev faktiskt väldigt missnöjd! Inte alls lika bra som dom andra. Men får hoppas att dom andra blir bättre! Sen så slappade vi bara såg på film och snacka. Väldigt trevligt må jag säga!

Men ska se den gröna milen nu. Den är väldigt bra!


Puss och hej!

// Vic

Man tror man vet

Varför är det alltid så att man tror att man känner en person, fast egentligen så vet man att man inte känner den ?! Jag vet att det där låter väldigt konstig, men tror att dom som känner igen sig fattar. Man lär sig känna en person och då är den så glad och trevlig, och säger si och så. Och det är ju klart som fan att man tror på det om den säger det flera gånger! Men den personen kan bli helt annulunda på bara ett per dagar. Jag förstår inte de. Visst det är väl bara för jag är en sån som bryr mig och så om folk och det spelar ingen roll hur bra eller dåligt jag känner den. Men jag skiter fan inte i den bara så där! Så om ni blir kompis eller något annat med någon som du inte kännt sen innan, så se upp! Ta det lugnt berätta  inte allt för den även hur bra det än känns!

// Vic

21/8

Igår började skolan. Hade ingen lust att gå dit för det känns ännu som sommarlov. Men vi gick det och det tog väl en halv timme sen slöt vi. Men jag, Matilda, Michaela och Henric gick till matsalen och satte oss. Det var kul och se alla nya ettor. Fast dom såg så rädda ut när alla tvåor och treor kom. Hehe. Jag och Henric drog in på stan. Han köpte lite kläder och jag köpte lite block. Sen på kvällen var det ridlektion, det var mammas tur och rida. Och det gick jätte bra. Har aldrig sett min häst så lugn! Men skönt att han mår bra nu och att man kan ta det lugnt. :) Och Nilla som äger stallet sprang runt där och var nervös för det kom flera st som skulle kolla på deras gårdshus och stall plats som står tomt nu. Så om det finns någon som har en häst och vill ha ett bra, fint och litet boende så hör av er!
Idag var vi ute vid snäck med alla som går teknik. Jag trodde att det skulle bli skit tråkigt, men det blev roligt. Vi började med att bygga sandslott. Det var rätt trist. För det var typ bara jag och en till som byggde och vi var sju personer i vårat lag. Men men! Och ingen såg vad vårat föreställde! :( Bara för vi gjorde en gammal data från 90-talet till en som var vänsterhänt! Haha. Det tog max en timme, sen gick jag Matilda och MIchaela till poolen som var öppen. Vi badade och solade en massa. Så har nog fått lite färg. :) Vi var typ tio st som stannade väldigt länge. Alla drog typ efter dom hade ätit. Men vi stannade till halv två, för att det var så skönt att bara lligga där och slappa. Det kändes verkligen inte som en skol dag utan typ sista skoldagen innan lovet,. För att det var så fint väder. Riktigt härligt var de. Haha när jag kom hem så somna jag på soffan. Det tar att vara ute i solen ett par timmar. Hehe.
Imorn så ska jag vara med bästisen Stoffe! :) Ska blir kul. Vi ska typ gå och se Harry Potter. Får äntligen se den! :)
Ska bli kul och träffa honom, har saknat honom. Men nu ska jag nog gå och ta en dusch.

Sköt om er! :)

// Vic

One day in the big city!

Går var jag och Michaela i Sthlm och shopade lite. Najs! Handlade en hel del så ny behöver jag inte handla förens nästa gång jag åker upp. När nu det blir. Haha! Det var skönt att komma iväg från ön en dag. Vi åkte upp på morgonen och då fick vi inga bra platser men men. Det var flera st man kände igen på båten lite jobbigt faktiskt! Haha. Sen så när vi kom till Sthlm så gick vi och åt. Sen började våra shopping dag. Vi började på Björn Borg. Himla fina affär! Köpte lite underkläder och så. Haha du och jag är knäppa Micha! ;) Grr. Sedan bar det av till Gina Tricot. HU fy fan säger jag bara! Låg kläder slängda hit och dit. Så gör man inte med kläder, inte i en affär iallafall. Och värsta dryga personalen! Hu. Men hittade en kofta och en tröja där.
Vi drog vidare till Gul och Blå. Säger bara ÄLSKAR DEN AFFÄREN! Så fint och man såg alla snygga kläder och världens trevligaste och snällaste personal! Båda prövade jeans och vi fick all hjälp man kan önska sig av den snälla tjejen som jobbade där. Vi pratade väldigt med hon som jobbade där och hon frågade vart vi kom ifrån och så. Sen kom chefen och han var jätte trevlig sen sa hon att dom två kommer från gotland! Och dirket så sa han: dom ska ha 30% rabatt. De ni! Så vi blev väldigt chockade men väldigt glada. Hon sa att han gillade när det kommer turister så. Haha!
Sen under dagen träffade vi Bella och Oda som ska börja på två olika skolar i Sthlm. Sen så träffade vi någon söt liten tjej som MIchaela kände. Himla trevligt!
Dagen gick i lagom tempo. Vi stressade inte och tiden gick inte all för fort. Kul hade vi verkligen! Vi är byfåne nr 1 och byfåne nr 2! Haha.
När vi satt och väntade på båten hem träffade vi en gammal kompis till mig som heter Martin. Så vi satt och prata lite med honom och hans vän. Sen sprang vi på båten, och då menar jag sprang! Vi ville ha en soffa, och det fick vi. :)
Det gungade på vägen hem men det var bara roligt, (tyckte jag iallafall;) ).
Så det var lite av det som hände igår.
Hoppas att ni hade en bra dag igår!


Här kommer lite bilder på det jag köpte:

Två Peak tröjor från Stadium
Två Peak tröjor från Stadium


En tröja och en koft från Gina Tricot


Jeans från Gul och Blå


Skor från Björn Borg

Mys

Sitter just i mitt rum och har tänt lite ljus. Mysigt! Har även tagit en lång skön dusch. Så skönt att bara få bry sig om sig själv ibland. Sånt behövs lite då och då.  Har packat ner lite saker tills imorn. Typ plånbok,mobil, headset och sånt. Åker till Stockholm med bästa Michaela imorn! Fick det i present av henne när jag fyllde år. Tack! :)
Ska bli skönt att komma över iallafall en dag. Bättre än inget! ;)

Torsdag börjar skolan igen. Både roligt och tråkigt! Skönt att vi börjar vid tio, då får man sova lite. Thihi. Som sagt i morgon åker jag till Stockholm över dagen och sen på onsdag tänkte jag nästan fråga Fredrika om hon har tid och träffas och hitta på något. :)

Men ska kolla runt nu på lite bloggar och äta lite choklad! :)

Sköt om er !

// Vic




Stockholm !


Tiden går för fort


                                                                                                            
Fredrika, Anders (våran lärare) och jag när vi slöt 6:an




Jag när syrran var med i rosendrottningen




Frida, Fredrika, Sofia, Agnes och jag när vi slöt 6:an



Alexandras första jul.


Tiden går för fort! Allt detta känns som igår!

I miss you

Jag saknar dig så väldigt mycket. Förlåt om jag gjorde något fel. Känns som att allt är mitt fel. Trodde inte att det skulle bli så här iallafall inte så har fort. Nej nu känner jag mig bara patetisk som skriver det här, men jag saknar dig ! :( Plus så tycker jag om dig också! Du tycker nog inte likadant men jag kan bara inte hjälpa de. För du är så underbar och fin och verkligen allt man kan önska sig! Den tjejen som blir din nästa gång ska vara väldigt glad att hon får vara med en som dig!
Jag saknar dig! </3

regn

Kom nyss in från en promenad i regnet med hundarna. Det var skönt att få komma ut lite. Har suttit inne i två dagar för har inte kunnat jobbat pga av min huvudvärk.. Men den börjar nog försvinna känns det som.  Tummen upp för det!!
Haha jag är typ mästare på att börja skriva ett inlägg men vet inte vad jag ska skriva sen. Så nu slutar det här inlägget. Funderar på att lägga ner den här bloggen med. Men vi får se! Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, så kan vara därför jag inte vet vad jag ska skriva om.


Bästis kom hem nu! <3

tårta i stora lass



Det här är tårtan min syster gjorde till mig. Väldigt vacker tycker jag! :) God var den med. :)

baby i've been here before

Denna dagen startade inge vidare, vakna upp med världens huvudvärk, som ännu sitter i. Orkar inte göra något p g a den. Blä för de! Måste plugga matte för snart börjar ju skolan! Och då ska jag vara redo för att ha ett prov. Suck säger jag bara. Men men sånt är väl livet.
Vet itne riktigt vad jag ska skriva men vill skriva något. Haha väldigt bra det där lät dåe.

Nej ska hitta på något nu skriver kanske senare!

E.V.M.G

Igår fyllde jag år fick en massa fint och idag var släkten här och fick en massa. =) Och min syster hade gjort världens finaste tårta. Kan lägga upp bild imorn.
 Har inte så mkt att skriva tänkte bara lätta lite på hjärtat.

Jag vet inte hur du känner längre, men jag gillar dig väldigt mycket. Förlåt för att jag tjatar hela tiden men jag saknar bara dig Och vet varför vi inte kan träffas, det är inte meningen att jag ska vara en tjat kärring. Ibalnd undrar jag om du inte tycket om mig på det sättet. Jag vill prata med dig men jag vågar jag inte för då kommer du tro att jag är helt dum i huvudet. Om du inte vill längre så snälla säg till. Jag orkar inte att gå runt och oroa mig för alaa frågor jag ställer mig själv... Jag tycker om dig grymt mycket!!! <333

RSS 2.0