Tiden går och går

Har jobbat i två veckor redan. Tiden går så otroligt fort. Ska jobba två veckor till sen börjar skolan :( Blä säger jag bara!! Har faktiskt pluggat mycket på matten nu för tiden ränner ju på så man har ju inget val precis.
Men iallafall. I onsdags fick jag äntligen min bil!! :):):):):):) Men det tråkiga är att typ alla säger vad ska du ha en sån dyr bil till? Och du kommer inte ha råd och bla bla bla, ni kan bara vara tysta för ni ju dock inte hur mycket pengar jag har eller så! Jag tror bara att ni är avundsjuka bara för att jag kan få unna mig en fin sak för en gångs skull. Känner att jag är värd den efter allt jag har gått igenom i mitt liv, som inte alls många vet om! Så snälla va tysta bara!

Men iallafall jag är jätte nöjd och glad med min bil. :) Nu tänker många hon har ju ens inte körkort, nej det har jag inte men alla killar som köper bilar när dom typ är tio då? Det är precis samma sak, men om en kille köper en bil tidigt så är det okej.

Jag ska försöka stila om min bil. Jag ska köpa snyggare fäljar, fixa snyggar kjolpaket (eller vad det heter), Störe vinge om man kan fixa en snygg och kanske fixa mer turbo i den men det är bara kanske. Det är redan turbo i den så det behövs egentligen. Och ljudet behöver jag inte lägga pengar på som är tur! :) Har bra ljud och fick se att den hade cd-växlare också! Nice säger jag bara :)



In världens bästa vbild men ska ta en bättre när jag tvättat den :)
 
Ha det bra!

// Vic

You And I

Vad är perfekt? Vad är normalt? Vad är bra? Det är många frågor man kan ställa sig. Alla ni killar där ute hur vill ni att va tjejer ska vara egentligen?! Ni säger att ni inte vill ha dom tjejerna som kallas fjortisar, ni säger att ni inte vill ha bimbosar men varför kollar ni efter dom på stan osv ?! Vara inte bara vara ärliga och säga vad ni vill?! Och bara så ni vet så finns det ingen som är perfekt! Och spec inte ni killar ! Ni kan ju ens inte vara er själv när ni är med era så kallade bästa killa kompisar så.

En fråga rätt eller fel ? Jag vill veta svaret på de frågan. Det känns så bra men ändån inte efter det jag såg idag. Vet att det är gammalt med den spelar tydligen ingen roll. Oron finns där ändån....

Jesus don't love me

Var är solen någon stans?! Det är sommar ju, då ska det vara skinade sol! Men nej då spö regnar det istället. Visst det är mysigt det med, men tycker det kan vara sol i två veckor till och sen kan det få regna hur mycket det vill.. Eftersom jag börjar jobba om två veckor och då gör det verkligen inget att det regnar! Ego, ja visst!

Vet inte riktigt vad jag har gjort dom senaste veckorna.. Hmm. Jo just det, jag och mamma har fixat lekstugan till min systerdotter. Den blev grymt mysig! :) Kan ladda upp bildern senare eller något. Sen så har jag faktiskt hunnit med att vara på stranden tre gånger! Det är i allafall något. Och det är något konstigt med mig för så här brun som jag har blivit när det var fint väder, så brun har jag aldrig varit ihela mitt liv! Konstigt ja vet, men väldigt underbart!!
 
See ya

// Vic

.........

Jag vet inte

RSS 2.0