Blablabla

Dagens höjdpunkt : åka och se på valparna :D <3<3

Hatarattkommapåenjävlarubrik!

Jag kan lika gärna erkänna att jag är inte bra på något. Då menar jag allvar. Jag brukade vara en bra vän som kom med bra råd. Men nu har jag slut på råd så nu är jag verkligen inte bra på något. Jag är inte duktig  i skolan, jag är inte smart, jag är inte bra på någon sport och jag är inte konstnärlig av mig. När jag ser mig i speglen så ser jag bara en person och inget annat. Jag ser inte den där söta och smala tjejen som fanns där förut. Jag ser ingen när jag kollar i speglen. Ni kanske jag tycker är smal, söt eller vacker eller vad fan som helst! Men jag tycker inte de! Så försök inte att övertala mig något för det funkar inte. För ni förstår inte. Ni kan säga att ni förstår men tyvärr så förstår ni inte ett dugg! Så ni kan glömma och kommentera det här inlägget för jag kommer inte svara på någon fråga eller något. Och nu kan glömma och fråga i det verkliga livet också för jag kommer bara igronera det.

Vi har inte alls känt varandra länge men jag kommer saknar dig något enormt när du flyttar. Det kommer bli så tomt utan dig på något konstigt sätt. Jag tycker om dig <3

// Vic

Loneliness

Igår satt och som en tok och plugga för fult! Gjorde klart engelska projektet, plugga matte som en dåre och svenska! Sen så vaknar jag upp i morse och känner mig hängig och snorig. Mysigt va? Verkligen inte! Så det var bara att sjukänmäla sig. För det första har jag inte tid att vara sjuk. För det andra så hade jag ju två prov idag och en redovisning! Men får försöka göra dom någon annan dag. Och vara kan man bara inte bli helt frisk för!? Hösten då är man typ alltid sjuk. Många går runt och är småsjuka. Kan inte ni som är småsjuka kan inte ni stanna hemma ?! Så man kan få  bli frisk någon gång?
Jaja nu har jag gnällt färdigt.. Haha.

// Vic

Jag kommer verkligen sakna dig...


Täby

Sitter i Täby vid min faster och hennes man. Roligt att vara här men har en sån himla hem längtan! Men imorn natt åker vi hem. Och jag ser fram imot det men ändån inte för jag vet att jag har en massa arbeten som ska vara klart den här veckan som kommer.
Sitter och knarkar godis för jag har grymt ont i munnen. Blä! Visst jag borde inte äta om jag har ont i munnen men om jag äter så känner jag inte att jag har ont. Tror jag har ont i munnen bara för percingen håller på och läker. För jag dreglar typ hela tiden. Hahaha! Äckligt jag vet!

Nej ska nog gå och plugga lite matte. Har matte prov på onsdag!

Saknar er där hemma..

// Vic

I wanna do bad things with you

Det är redan torsdag idag. Nyss var det fredag och man sa " Äntligen är det lov! ", och nu är det bara tre dagar kvar av lovet !! :( Fast visst det dröjer inte länge tills det är jul lov som tur är. Fast snart måste man börja köpa julklappar! Hu säger jag. Det är alltid lika svårt att hitta grejer till folk, plus att man blir fattig ! :(
Imorn åker jag till Sthlm för mamma ska på någon utbildning, så jag och pappa följer med för att träffa hans släkt. Jag börjar ångra lite att jag sa att jag vill följa med för jag har så himla mycket plugg jag måste göra klart till nästa vecka. Men samtidigt ska det bli kul att träffa släkten!

Sitter just nu helt klar vaken och ser True Blood. Jag älskar verkligen den serien ! Fast ändån missar jag att se det varje onsdag. Men tur så kan man kolla på nätet. Och True Blood är hundra tusen gånger bättre än Twilight (stavning?) !
Jag ska försöka blogga under helgen om jag hinner!

Ha det bra!

// Vic


Fashion

Någon som vet hur man gör en snygg design på sin blogg? =)


Don't bring flowers after I'm dead

Helgen har bara rusat iväg även fast jag inte gjort så mycket. Igår sov jag riktigt länge det var skönt! Har inte haft sovmorgon på länge på en lördag, eftersom jag hjälper till med en barndansgrupp på lördag mornar.
Var en helt lyckad kväll igår ändån. Skulle ut till klinte men hann inte med bussen! :( Hatar att bussarna går så dåligt men men.
Glad att vi träffades igår kväll  fast vi typ "bråka" innan men det blev bra ändån :) Hihi.
Idag har jag bara pluggat och kört häst. Nu har jag gjort klart en och en halv uppgift. Underbart! Men har typ väldigt mycket plugg kvar. Men det går framåt!


// Vic

Imorn gäller det fo fan!! :O Hjälp!

Det spelar ingen roll

En gång så brukade jag älska den här ön, men jag gör inte det längre. Ser inget positivt med ön längre. Vill flytta här ifrån. Vet att man inte flyttar ifrån sina problem men om man flyttar så kan man få börja om på nytt, lära känna ny folk och så. Några av mina vänner skulle jag vilja ha med och ni vet nog vem ni är! Finns nog inget jag skulle sakna om jag fick flytta, och speciellt inte det äckliga folket som finns här! Visst idioter finns överallt men tyvärr är det så att typ nästa alla idioter har samlas här! Just här!

I have a reason to cry

Sitter just nu i mitt på golvet och lyssnar på Takida. Me love Takida!!! Ni kanske tycker det är lite udda att sitta på golvet istaället för i sängen, men om jag sitter i sängen med datan i knäet så blir det så varmt. Så därför föredrar jag golvet just nu! Har nyss rensat min garderob. Skönt säger jag bara! Ett ton kläder kvar men nu kan man iallafall hitta i garderoben ! Haha undrar hur länge det kommer hålla?! I en veckan max tror jag ! Ikväll blir det och plugga så man kan bli klar med någon av allt plugga jag ska göra på lovet.
Nej mat nu! Mums!


// Vic

Likheten

Ni  är ju grymt jälva lika! Ni skulle fan passa bra ihop så ni båda kan sluta och gnälla! Orkar inte höra på allt gnäll längre ! Så lämna mig i fred och bli tillsammans så kan ni sitta och gnälla tillsammans!




Livet är som ett äventyr !


// Vic

Is it still me that makes you sweat?

Halloj! Förlåt att jag inte skrivt på en evighets evighet ! Men det har varit fullt upp i skolan. Men massa läxor hit och dit ! Nu är det äntligen lov, underbart! Men det betyder inte att man är fri från plugg. Usch! Men bara fortsätta att le och se glad ut. Lovet kommer gå väldigt fort. Ska plugga en massa, försöka träffa kompisar, och nästa helg åker jag till Sthlm. Mamma ska på någon utbildning så då följer jag och pappa med för att hälsa på en massa släkt! :) Kul! Det var länge sen jag var i Täby kan jag säga! Ska bli skönt.
Var uppe i Sthlm i tisdags med design 2orna och 3orna. Det var rätt roligt. Båt resan upp var hemsk. Jag mådde så illa men det var nog bara för det var så tidigt. Mässan var sådär rolig, haha. Det var typ bara en massa dryga kostymnissar där! Fast det fanns en och annan snygg kille. ;) Efter mässan fick vi ungefär tre timmars fritid. Så jag och Matilda åkte hem till hennes syster och fikade. Väldigt god kladkaka måste jag säga! Och jag som ens inte gillar de. Sen drog vi in på stan och gick runt där. Hittat två tröjor och två koftor som behövs nu när det är kallt ute! Sen var det båtresa hem.


// Vic


2 dagar kvar! Hjälp!

RSS 2.0