Kärlek, hat och tankar

Tänkar alla gånger jag har suttit vid denna dum burk! Har suttit hemma hela kvällen. Helt underbart ju! :) Fast lite depp blir man när man hör vad sina kompisar gör men jaja skit samma. :)

Har  skrivit i ordning ett CV nu som jag ska lämna på måndag eller tisdag. Hoppas jag får jobbet! :)
Har jobb men vill ha ett till. Vill jobba skiten ur mig i sommar så jag har pengar. Men man får se hur det blir.

Ska nog gå en lång prommis till snart. Väldigt skönt att gå själv med hundarna. Och det är knäppt tyst ute och ljust! Visst det kommer några ungdomar lite då och då men dom brukar inte vara så farligt. Måste även plugga. Har inte tid nu. tjohej!

I miss you

Udda väldigt udda

Hur kan någon blir sårad och sviken när det får reda på något som inte har något med den och göra, och det andra är historia?  Det är en konstig sak tycker jag! Liksom vad då? Varför ska den bli sur på oss när det inte har något med den och göra?! Blir så sur när jag tänker det bara. Och det har ingen betydelse för framtiden, det är bara historia inget annat!

Jaha

Är det såhär mycket du tycker om mig?


Beautiful nightmare

Nu har jag äntligen kommit till skott! Nu har jag fixat en som ska fixa min design till bloggen!! :) Väldigt snällt av dig Johanna! :) Ska bara fixa lite sjysta (stavning?) bilder. Sen så jävlar ! Hahaha. Men är så trött på att ha dom hära fula designen som redan finns gjorda. Dom gillar jag inte!

Elvis för fulla muggar just nu! Man glömmer lätt bort bra gammal musik. Inte okej!!
Imorn blir det äntligen skolan. Ska bli rätt skönt faktiskt. Kan inte vara hemma så mycket. Man kommer efter så mycket. Och så måste man plugga på lovet, och det vill jag verkligen inte!

// Vic

Ett snabbt inlägg

Tänkte bara skriva ett lite snabbt inlägg. Imorgon blir det äntligen skolan. Känner mig bättre. Febern är borta och halsen går att leva med. :) Ska ut och fira min älskling idag. Han fyller nästa vecka egentligen men han ville fira sig denna vecka. Men idag fyller min kusin Martina år! :) Grattis till henne! :)

Ha det bra folks!

Sjuk och jävlig

Har varit hemma hela dagen för jag är sjuk. Det är grymt tråkigt! Blir hemma även imorgon. Vill ut och gå men orkar inte det och klarar inte av det. Jag ska nog se en film tror jag. Det blir prinsessan och grodan. Som jag redan har sett. Men den är så fin så den kan man se några gånger till!!


You are a joke

Hahahahahahahaha

Det är allt jag har och skriva. Haha

Solsken

Igår gick jag upp tidigt för att åka med båten till Nynäshamn. Designarna skulle på på möbelmässa i Älvsjö. Det började med att Sussie våran lärare hade glömt alla biljetter! Båt biljetterna fixade vi genom datan men tågbiljetterna visste vi inte hur vi skulle fixa så vi samlade ihop alla som hade tågbiljetter i klassen så vi kunde komma till Älvsjö. Och det fixade sig sen fick vi köpa ny kort.  Och när vi var påväg till mässan så blv jag jätte varm och sen när jag kom in i där mässan var så höll jag på att svimma och sen till slut så börja jag bara gråta sådär och få ryckningar. Så Matilda tog mig under armen och Emelie ställde sig bakom mig ifall jag skulle ramla. Och läraren Malin sprang efter en vakt och tog sen mig också under armen. Sen så fick vi låna ett vil rum som jag kunde ligga och vila. Dom frågade gång på gång vad det var, me jag visste inte vad det var. Men sen när vi kom till rummet så kollade jag blodsockret och då såg jag att jag var låg. Så Malin sprang iväg och köpt godis till mig och Matilda stannade hos mig i min lilla fängelsehåla. Haha det såg verkligen ut som en liten cell i fängelset. Men efter att tag så gick vi runt och kollade på mässan. Sen blev det stan medn Matilda och Emelie. Det var stressigt men trevligt. :)

// Vic

To my love



Vi har kännt varandra klokt i tre års tid snart. Vi har haft våra med- och motgångar. och vi har haft våra uppehåll. Men vi har lärt oss mycket på vägen.  Det är det som är viktigast, det som vi har lärt oss av varandra. Jag är otroligt glad att vi har hittat tillbaka tillvarandra igen.
Du är mitt allt, mitt hjärta, min luft.
Du och jag mot världen.
Jag kan inte uttrycka mig i ord hur mycket jag älskar dig.
Men jag älskar dig min prins!! <3<3

// Din Victoria


Hur söt får man lova att vara?

Älskar måndagar slutar vid ett. Det är helt underbart! Ligger och bus/mysar med Asten just nu. Hon är för söt alltså! Måste plugga matte C och psykologi. Har om prov på matte c på onsdag och prov på psykologi om två veckor men det är mycket att få in i skallen så lika bra att börja nu. Tänkte bara skriva några rader, så jag kanske skriver något ikväll.

// Vic

U think you know, but u don't...

Har precis kollat runt på en massa bloggar och har insett att det finns väldigt patetiska männsikor där ute. Det är helt sjukt tycker jag. Skriver sånt som ska låta så bra men det blir bara ett fjasko.. Visst alla har olika tankar och så men du kommer mycket längre om du skiter i vad alla andra tycker och tror på dig själv, och sluta spela någon du inte är. Visst jag själv har varit där kan jag säga, men alla föredrar den riktiga personen än ett skal. Men till slut så lär man sig att vara sig själv. Det kan tid och det kan vara grymt jobbigt. Men det lönar sig i sluta ändan. För om du har en roll och inte är dig själv kan du förlora så otroligt många vänner och viktiga personer runt om dig, det är inte värt det! Man ska inte heller ta förgivet att man alltid kommer ha folk runt om sig om man inte hör av sig och så. Men ibland så måste man bara får vara själv. Visst det kan ta lång tid men så är det. Jag är själv sån att jag måste få vara med mig själv. Och det kan ta sin tid men det betyder inte att jag inte bryr mig om mina vänner, för jag finns ju fortfarande här om det är något eller om det har hänt något. Och jag har koll på mina vänner också mer än vad dom tror och vet. jag har alltid varit en sån som har koll på folk fast dom inte vet det. Har varit sån sen jag var liten, har det i blodet liksom. Fast vet inte från vem bara?
Nu låter det som att jag bestämmer hur ni ska vara men det var inte menat så utan det här var bara ett bra ämne att skriva om tyckte jag. Och så skriver jag ju ett inlägg för en gång skull! För jag skriver oftast inte för jag vet inte vad jag ska skriva, men nu kommer orden hela tiden. Det är en rätt skön känlsa faktiskt. Tänk om man skulle ha den hela tiden. Hade varit bra men kanske lite tråkigt i slut ändan....

Om det är någon som läser min blogg som kan göra en snygg design till min blogg kan ni väl säga till? Hade vart väldigt snällt och underbart ! :):)

// Vic

Rätt coolt

Tycker det är rätt coolt att jag ännu har folk som läser min blogg, även fast jag inte skriver något längre! Har minst sex besökare varje dag... Men jaja.
Har design just nu men det känns så onödigt. För vi får aldrig hjälp. Typ fyra st som får hjälp varje gång. Vi brhöver minst två-tre lärare! Vi kan lika gärna gå nu för vi har inte fått någon hjälp alls. 

Idag blir det fika med Fredrika ! :)

Sen blir den ut på landet med min älskling. Ska bli mysigt för det kommer bara vara han och jag plus lilla söta Asta!

Men ha en bra helg!

Men kom ihåg :
Matilda är en bajskorv! Och bäst! Emelie också! ;)

RSS 2.0