Full fart

Skrev precis ett inlägg men tror ni inte att jag glömmer att spara det då? Haha jag i ett nötskal. Denna vecka har gått fort. Är nästan inget i skolan för vi är nästan klara med allt. Så varför kan vi inte få sluta tidigare och varför måste dom sätta betygen så sent? Vi kan ju få sluta 2-3 dagar efter studenten. Ja om en vecka är det ju studenten. Vad roligt ! Vet att några är nervös inför vad som komma skall. Men allt löser sig med tiden även om det tar tid, men det ordnar sig alltid ! Eller hur ? Har precis varit ute och kört med pappa och det gick jätte bra! Så jag lyckas nog ta körkortet till jag fyller år ! :)
Idag var lilla Melwin och mamma Angelica och Pappa Jim här och fikade :) Säger bara mosters lilla gullegris! :)
Jag var den som besökte dom mest på BB kan jag tala om ;) Men om man är så söt som han är så måste man ju få träffa honom och gulla med honom :)
Idag har jag och älskling rensat och fixat. Varit riktigt duktiga faktiskt ! :)
Nej säg till mig att jag måste plugga nu ! Har tre grej kvar bara på den här termin sen är det i höst man får börja plugga igen. Tur att det är ett tag kvar !

Här kommer lilla sötnosen :)


Förlåt

Förlåt att jag inte skrivit något klokt på länge. Men har verken haft tid eller ork!! Det har varit så mycket nu iskolan, prov hit och dit. Så ni kan kanske förstå varför jag inte har orkat eller hunnit. Men iallafall så har min syster blivit mamma nu ! Grattis till er! :) Det blev en kille :D En liten Melwin :) Jag tycker han ska heta Albin men... Och det har varit balen idag men det skriver jag mer om imorn för nu håller jag på och somnar ! Ha det bra!!

Sommar

Ge mig sommarlov nu!! Det behöver jag till hundra just nu!

Hem inte ljuva hem

Man brukar säga borta bra men hemma bäst. Så är det inte just nu. Kom hem igår från Mallis. Det har varit skönt där inte så mkt sol men lite iallafall. Jag vill vara där istället för gotland. För nu är det en massa massa plugg som måste göras plus att det är dansuppvisning idag kl tre. Ska bli roligt att uppträda med barngruppen men inte med bodyjamgruppen för dansen är skit tråkigt och då lär jag mig inte den. Så jag kan inte den!! Så jag kommer förstöra hela uppvisningen, bara så ni vet :) Blä hatar att vara nervös :(

Jaja skriver mer om resan en annan dag.

RSS 2.0