Happy halloween

Idag är det halloween. Skulle vilja åka till USA någon gång och se på riktigt när de firar denna dag. Kan tänka mig att det är riktigt häftigt!
Idag blir det massa fix och trix här hemma. Har laddat tvättmaskien, det skall städas, lång promenad med hundarna i det vackra vädret och sen städa bilen om jag hinner. :)
Så det blir en mys dag :)
Visst inte så kul att städa men rätt skönt att vara hemma och bara gå runt och göra allt i sin egen takt.
 
Nu måste jag snart börja laga mat så min käraste får någon lunch när han kommer. :)
 
Mitt kalenderljus jag gjorde härom dagen. Det skulle ha blivit rött men den röda färgen tog slut och det var med en lila ljusstumpe så då fick det bli såhär. Men den brinner nog lika bra som vilket annat ljus som helst. Haha.
 
 
// Viic

Fångad av en stormvind

Rubriken stämmer bra in idag. Igår blåste det väldigt mycket och nu blåser det lika mycket om inte mer?
Jobbar kväll ikväll så ska försöka fixa lite här hemma innan jag åker iväg till jobbet. Försöker elda så jag kan få ta en dusch innan jag ska iväg. Här ute hos oss är det inte bara att ställa sig i duschen och förvänta sig att det finns varmvatten. men det gör mig inget tycker det är mysigt att elda. :) Fast nackdelen när det blåser är att det är så svårt att få i gång pannan och få eld i den. Men idag lyckades jag.:)
 
Vad händer oss er idag??
 
// Viic

Lille pojk

Idag fyller min lille pojk hela 2 år! Vad tiden går! Älskar denna hund mer och mer för varje dag som går! Älskade Hugo! Han har firats med nya tuggben. Det var väldigt gott tyckte han och våran andra hund. :)
 
Idag har jag jobbat, fick ihop några timmar idag. riktigt skönt då får man en liten slant nästa månad. :)
Skönt igår när vi fick sova en extra timme. Nackdelen är bara att nu när man jobbar så är det mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man kommer hem. Men sånt är livet man får pigga upp höstmörkret med massa ljus och mys! :)
 
// Viic

En perfekt dag

Idag har det varit en dag som jag skulle kunna kalla perfekt. Sov morgon med hela familjen ( vill säga min sambo våra två hundar och katt), mys frukost, underbart väder (kallt med soligt), pysslat lite och gjort ljus, lång promenad med hundarna vid stranden och ätit kroppkakor. En helt underbar dag!! Känner mig mycket piggare nu efter att fått lite frisk luft har känt mig häning nu i en veckas tid. men förhoppningsvis så vänder det snart ! Ska ta ett varmt bad sen blir det en lugn kväll med mys och tända ljus framför brasan. I morgon blir det att jobba det ska bli riktigt roligt. Så får se om jag skriver något eller ej men det märker ni!
 
Ha en helt underbar helg!!
 
// Viic

Vitlöks händer ?!

Mina händer luktar väldigt mycket vitlök. Inte så jätte fräscht må jag säga. Måste va efter potatisgratängen jag gjorde igår.
Haha vad intressant för er att veta men nu vet ni och nu kan ni anteckna så att ni kommer ihåg det!
Snart ska jag ta och klä på mig, men frågan är vad? Någon som känner igen sig? Om jag fick bestämma skulle jag gå runt i morgonrock hela dag för det är så skönt. Men tror dom på jobbet skulle kolla lite konstigt på mig om jag kom i morgonrock.
 
Ni får ha en bra dag!
 
// Viic
 
 

Mitt lilla knytte

Idag har jag jobbat hela dagen. Riktigt skönt att göra något om dagarna även fast jag får gå upp väldigt tidigt. Men så är livet ibland. Sitter och väntar på att maten ska bli klar, börjar bli riktigt hungrig nu ! Hoppas ni får en bra kväll!
 
// Viic

Inte igår men idag !

Det är ett väääldigt bra tag sen jag skrev något här i min blogg. Har haft en lång period nu där jag tycker det är roligare att läsa andras bloggar men inte skriva själv.
Men tänke försöka skriva här lite då och då. Har vänner på fastlandet som jag saknar något enormt som kanske vill veta vad som händer i min vardag.
Designen ska ändras men det blir inte förens om några veckor. För har en överrasking till er som inte jag träffar så ofta eller har så bra kontakt med men det får ni se då vad det är ! Och överraskningen ska vara men i designen. :)
Blogg.se har blivit lite annorlunda men det ska jag nog lära mig hur detta funkar. Idag är jag ledig så det blir att vila för är inte helt hundra, känner mig lite matt, det går nog över.
 
Hoppas ni får en bra dag !
 
// Viic

RSS 2.0