The End

Det här är sista inlägget från mig. Tänker sluta skriva blogg nu. Bloggen kommer finnas kvar men kommer inte skriva något. Jag känner att jag har inte tillräckligt med läsare att fortsätta, jag skriver inte om något vettigt plus att jag har bloggat snart i 5 år utan att få ut något av det. Och en sista grej jag är inte bra på att skriva som ni märker. Men det var allt för mig. Tack och hej!

Lång ledigt

Påsklovet är nästan förbi. Har jobbat sen i lördags så nu är det dags för lite lång ledigt! Har varit fin varje dag nu. Det har varit riktigt skönt. Men har ändån varit lite deppig för jag får inte hålla på i mitt trädgårdsland. :( Vi ska sälja huset för er som inte vet och då är det ingen idé att hålla på där. :( Tycker det är jätte tråkigt eftersom jag tycker om att så och plantera. Menn ska ut till Asta imorn och göra fint och planera hur jag ska göra hennes begravnings skylt. Så då får jag pyssla lite utomhus. Annars i påsk ska jag bara ta det lugnt och ladda upp batterierna men på lördag ska vi på Boda borg med klassen så hoppas det blir roligt. :)

Vad händer ikväll då?


Glad !

Idag är det en jätte bra dag! :)
Solen skiner för fullt. Det är inte jätte varmt ännu men det kommer nog bli det mot eftermiddagen. Har hunnit med att skriva prov idag. Ska tillbaka till skolan sen och ha sista lektion. Men sen är det lov :D Som kommer bestå av att jobba. Men det är bara bra! Bra träning inför isommar då man ska jobba hela tiden förhoppningsvis. :) Igår fikade jag med min underbara barndomsvän Michaela! Det var riktigt skönt att få träffa dig. :D Tack så mycket gumman :) <3
Idag så ska jag träffa Fredrika vi ska ta en glass på hamnen  i det härliga vädret. :)
I helgen ska jag jobba så får se om jag kommer bloggar något. Men som ni har märkt bloggar jag bara lite då och då. För det har inte funnits tid till det. men allt börjar lugna ner sig nu och det är riktigt skönt :)

Men ha en underbar dag!!

Ett brev till mina föräldrar.

Jag älskar er ! <3


Ett foto på mig och min familj

Har inget kort där hela familjen är med på. men kan nog hitta en på varje familje medlem ;)


Pappa :)
¨

Mamma :)


Carolina :)


 Angelica :)


 Lilla jag :P (den är upp och ner men fattar inte vf.... )


Min gubbe är ju så klar endel av min familj :)

5 månader i himmelen


Idag är det 5 månader du försvann från mig. Lika tomt varje dag. Men du kommer alltid att finnas i mitt hjärta min sötnos. Du var verkligen den finaste och kommer alltid vara. Du var speciell. Det var nog bara jag som verkligen fattade hur speciell du var. Visst du satte många spår iallas hjärtan men mest i mitt. Kom tillbaka nu!!!

Jag älskar dig över allt annat mitt hjärtegull !!



Bra dag!

Känner att det är en bra dag idag ! :) Dagen började med att jag fick tillbaka kemihemprovet och jag fick g! :D Helt underbart. Tack så mycketför hjälpen Fredrika! :) Riktigt skönt att ha klarat det så man har det ur världen.
Nu har vi  TMS och hade prov nyss det kändes som det gick bra! Hade betyg samtal i både svenska och TMS (teknik, människa, samhälle) och ligger bra till där med. Så nu hoppas jag bara att redovisningen idag går bra! :)

Men ska försöka göra något nyttigt nu eller något !!

Matilda hälsar prutt och glad kexcholkad ! :)

Det här ska jag bli när jag blir stor

När jag blir stor ska jag bli florist. Har alltid tyckt om blommor och växter. Har haft eget trädgårdsland sen jag var tio tror jag det är. Så det är inget jag har fått för mig bara sådär. Tycker det är härligt med blommor. Och jag älskar att plantera och pyssla med växter. Så jag tror det passar mig. :)
Vad ska du bli när du blir stor ?:)


Ett ögonblick som förändrade allt

När jag fick diabetes när jag var 1,5 år. Visst jag fattade inte så mycket men jag kan tänka vilket jobb det vara för mamma och pappa. Och det måste ha förändras väldigt mycket för dom det ögonblicket. Hela tiden ha koll på mig och vara orolig om jag mår bra. Det är nog det som har förändras mest i mitt liv även om jag inte fattade så mycket då. Tack hela min familj att ni tog hand om mig då och nu :) <3


Den dagen vi åkte in till sjukhuset.

Självporträtt


Haha det här är jag i paint ;)

Det här mår jag bra av.

Ja du jag vet inte längre. Av att få slippa skolan. Nej jag vet faktiskt inte. Jag har så mycket tankar i mitt huvud så ingen ting är bra nu. Och ingenting gör mig glad just nu. Förlåt älskling. Tack för att du stötar mig. Men jag vet inte varför jag mår som jag mår. Stressad ? Jag skulle tro det. Plus att jag är rädd för framtiden även fast jag egentligen inte är det. Alla är kaos i mitt huvud just nu.

Min favorithögtid.

Såklart julen. Även om den är stressig och så är det min favortihögtid. Jag älskar julen. Det är så himla mysigt med all pynt och julklappar och all god mat !!

Mitt favoritprogram och varför.

Det är One Tree Hill. Bästa serien någonsin. Det är ett program för mig. Det finns inte ett enda avsnitt som är tråkigt. Och dom tar upp så bra saker i serien. Problem som man kanske själv har. Den är bara allmänt bra helt enkelt. :)

En låt, en film och en tanke- som får mig att gråta.

Låt:
En låt som får mig att gråta är Happy birthday med Flipsyde. Den påminner mig om en tid i mitt liv och den stämmer in så bra. Och det är en riktigt vacker låt tycker jag.

Film:
Jag har ingen direkt film jag gråter till men första gången jag såg E.T så kunde jag inte sluta gråta. För jag tyckte det var så sorligt när man "dog". Men jag gråter inte till den idag.

En tanke:
När jag tänker på Asta. Det är riktigt jobbigt. Jag tänker inte skriva så mycket om det för det är för jobbigt.

Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Hej ditt fula mongo ! Haha nej jag brukar tänka slut och va så trött. Haha. Eller se trött ut. Men annars tänker jag inte något speciellt.

En bild på mig själv som är tagen utav någon annan


Bonden inom mig. Visst är jag snygg? Vi spelade in en film och jag var en bond då som ni ser.
Det är Matilda eller Emelie som har tagit bilden :)

Mina favoritfilmer.

En av mina absolut favoritfilmer är Clash Of The Titans. Det är en film jag kan se om och om igen. Jag är egentligen en typsik tjej som giller romantik och komedi. Men det filmen har jag verkligen fastnat för. Tror det är för att jag älskar historia och att dom berättar om den grekiska mytologyn osv, om jag inte har helt fel?
Men se den filmen om ni inte har sett den. Den är riktigt bra. :)

Mina närmsta vänner.

De flesta av mina vänner. Jag har sån tur att jag har såna underbara vänner som jag kan säga det mesta till och det gör att dom blir mina närmaste vänner. :) Ni vet vilka ni är och jag älskar er för dom ni är :) <3

Mina tre favoritdjur.

  • Min allra favortidjur är hundar. Har varit uppväxt men hundar och det skulle vara väldigt tomt och inte ha någon hund i sitt liv. Hundar är så charmiga för dom har verkligen sin egen personlighet. :)
  • Två är hästar så klart. Hästar är väldigt vackra djur och väldigt mysiga. Man kan göra så mycket med dom. :)
  • Fiskar är väldigt fina dom med. Och jag tycker det är så häftigt med fiskar. Varför vet jag inte men dom är det. :)


Hugo :)


Oliver :)


Det här saknar jag.

Min hund Asta. Jag saknar dig gumman. <3 Tänker på dig dagligen. Det är jätte tomt utan dig! Det är hål i mitt hjärta för att du inte finns här. Vi skulle ha ett helt liv tillsammans och inte bara ett år. Utan 15 år tillsammans. Nu är du i himmlen och jagar katter. Men hade hellre viljat ha dig här i min famn just nu. Du var en vackraste som fanns. <3 Men en dag syns vi igen. Lov att vänta på mig och lova att vi får vara tillsammans i all evighet där uppe. Jag saknar dig så mycket så jag sitter och gråter nu när jag skriver det här. Kom tillbaka mitt hjärta. Du var min allra bästa vän!! Jag älskar dig nu och föralltid Asta!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Dagen innan du försvann från mig :(


Världens finaste <3<3<3<3

Innehållet i min väska.

Oj det är inte mycket. Mina sprutor, min blodsockermätare, plåster brukar jag ha, ibland haha, pennor till vannsine (men brukar ändån aldrig ha någon penna när jag väl behöver en? ), plånbok. Det är nog det jag har i min väska. Inte lika mycket som andra tjejer har men tycker det är väldigt jobbigt när man har så mycket och aldrig hittar det man ska ha i väskan. Vad har du i din väska ?

Någonting jag ångrar.

Jag brukar säga att man inte ska ångra sig utan lära sig något av sitautionen isället för att ångra sig. Men en grej i mitt liv ångrar jag något enormt. Kan tyvärr inte skriva vad det är för det är privat och det är inte alls många som vet om det.

Personer som jag ser upp till.

Oj jag vet faktiskt inte. Det beror på hur man ser det tycker jag. Men skulle nog säga mamma :) För henne lyssnar jag alltid på även om jag inte följer hennes råd. Men hon finns där och hon kan mycket :) Ja hon är en supermamma. Hon hinner typ med allt. Men jag fattar inte hur? Men så är det :)

<3

Min bästa playlist.

Har ingen playlist. Jag gillar mycket olika låtar och musik. Men föredrar RNB och 50/60-tals musik. Tex Lady Gaga tycker jag är jätte bra. Många gillar inte henne men jag gillar henne för att hon är konstig och hennes musik såklart. Men jag är som sagt en all ätare :)

Helt tyst..

Ber om ursäkt att det har varit så otroligt tyst på mig blogg men jag har inte kunnat spara mina inlägg :S dom har försvunnit när jag har tryckt på spara. :S Jätte konstigt. Men iallafall. Jag var i Luleå måndag till torsdag med halva klassen. Det var riktigt rolig där uppe och lite sömn. Dom har ju så grymt härlig dialekt !! :)


RSS 2.0