31 oktober

Sisra oktober idag. Oj säger jag bara. Men snart jul och det längtar jag efter för efter det drar vi till australien :) Idag har jag varit hemma och syrran och tvättat och städat en stund sen har jag och fredrika varit riktigt duktiga och varit och gymmat! Klapp på axeln till oss. det gick helt okej faktiskt för att det var ca 4-5 veckor sen jag tränade. Så det var behövligt! Rätt skönt för nu är jag riktigt trött och kommer sova gott i natt hoppas jag. Får hoppas att grannarna inte börjar renovera tidigt imorgonbiti som vanlig! morr på dom! När man äntligen får sova ut så blir man väckt av att det bankas och en massa. Inte okej ! Sen var jag förbi jobbet och Hugo var med. Alla är så gulliga där och tyckte han var sååå söt. :) Sen busade han  och chefens hund en massa. Skönt att dom gick ihop för då kan han va med på kontoret ibland. :) Och om det är någon som vet hur fan blir man av med sin arbetscoach? Jag har sagt att jag har jobb året ut men hon vill fortfarande träffa mig ? Fattar inget.... Tips tack. Ska man behöva ha heltidsjobb bara för att slippa arbetsförmedlingen??


// Vic

30 Oktober

Nu var det söndag igen. Som sagt tiden bara flyger iväg inte långt kvar tills jag och Michaela åker till Australien. :) Längtar verkligen! Nu hade jag tänkt skriva en sak som jag har gått tänk på länge. Jag menar inget illa med det men säkert någon som kommer bli sur men som sagt menar inget illa. Ja det här med att vara en ung mamma. Vad är en ungmamma? Iallafall inte dom som är tjugo och uppåt tycker inte jag. Tycker ens inte dom som är 18 år är unga mammor. Varför tycker jag det här? Jo för när man är 18 och äldre är man vuxen, inget barn längre. man har chansen att kunna söka jobb som vilken annan människa och man tar hand om sig själv i den åldern. Därför anser jag inte att man är en ung mamma. Dom som är under 18 år unga mammor för dom går ännu i skolan och är ännu barn. Visst så klart man är ung när man är runt tjugo men jag tycker inte man har rätten att kalla sig en ungmamma om man är äldre än 18. För det finns de "unga" mammorna som har det bättre än en ensamstående 40åring. Så jag tycker man inte ska skylla på att man är ung. Och för i tiden så fick man barn när man var runt 19 år och då var man ingen ung mamma. så varför skulle man va det nu?


// Vic

En underbar lördag

Ja den här lördagen känns underbar, eller ja än så länge. Har varit och jobbat en stund och varit vid hästarna och släppt ut dom. :) Nu ska jag och älskling äta mys frukost. Vi har varit duktiga och gjort scones. :) Resten av dagen blir det tvätta och sen stallet. Annars vet jag inte vad som händer. Kanske en promenad i skog men hundarna för det verkar bli fin väder idag :) Och idag är det inte vilken dag som helst! Utan Hugo fyller ett år idag! Grattis mattes älskling :) <3

// Vic

26 oktober

Idag har jag jobbat. Riktigt skönt de :) Kul och få jobba med mamma ibland :) Visst man känner sig liten men vad gör det då? Skönt ibland och få känna sig liten ibland :P Nu ska jag snart iväg till stallet och ikväll blir det fornsalen. dom har något för barn där. Haha nej jag ska inte gå själv ska gå men mamma , min systerdotter, en på jobbet och hennes son. :) Hoppas det blir roligt :)

// Vic

25 oktober

Har hunnit med att jobba en stund idag och nu håller jag på att tvätta. Funderar på att städa också men vet inte riktigt om jag orkar. Haha. Nej men nu till mina få och underbara läsare. Vad vill ni att jag skriver om? :) Lite tråkigt att bara skriva om vad jag gör hela tiden. Nej måste springa ner till tvättstugan nu.

// Vic

24 oktober

Denna vecka är det höstlov för de som går iskolan men idag var det även höstlov för mig med! Fanns inget jobb till mig idag så jag passade på att njuta i det underbara vädret med älskling och hundar och även syrrans hundar. Gick en sväng i skogen riktigt mysigt de! Jag är en liten skogsmulle ibland. Haha. Nej men skönt att komma ut. Nu ska jag gå och fixa lite gott gott. Hu. Jag är typ hungrig, äter jämt. Inte bra kommer ju snart rulla fram! Haha. Nej men ha en bra kväll :)

// Vic

23 Oktober

Helgen har bara försvunnit som vanligt. Tiden går bara fortare och fortare känns det som.  helgen har jag varit ledig så jag tagit det lugnt och varit en massa med älskling. Eftersom han snart åker till fastlandet.
Bloggar inte så mycket nu som sagt eftersom min data är på lagning men borde få den den här veckan som kommer eller nästa, då ska jag nog bli bättre på de. För den här datan och jag kommer inte riktigt överrens.


// Vic

19 oktober

Oj vi är redan mitten av oktober. snart är det jul! Har hunnit med att jobba några timmar ska tillbaka senare till jobbet på möte/kurs. Så vet inte riktigt vad jag ska göra framtillsdess men det blir nog att se en film och gosa med Hugo. Han är på goshumör idag. Brukar han aldrig vara på annars tycker jag. Vad ska ni göra där ute idag då?

// Vic

18 oktober

Idag har jag varit "ledig". Det var behövligt. Har inte gjort så mycket. Har tagit en lång promenad med hundarna och sen varit i stallet. Ikväll ska jag på något som heter aquabike. Ingenaning vad det är men kan tänka mig att jag kommer vara riktigt trött efter! Imorn blir det jobb någon timme och sen möte. Sen träffa Fredrika ! :D Hon har varit utomlands. Lite avis? javisst! ;) Det ska bli kul :)
Satt och kollade runt på lite bloggar för en stund sen. Många skriver om gammla minnen. Då kommer man på sig själv och sitta och tänka på massa roligt och även lite mindre roliga saker man har varit med om. Visst man kan ångra saker som man gjort men det ska man inte för det har gjort till den männsikan man är idag ! :)
Jag skriver oftast inte hur jag mår men idag kan jag faktiskt göra det. Jag mår hur bra som helst. Jag är lycklig och glad. Älskar alla personer i mitt liv. Älskar min man och mina vänner och såklart min familj! Ja allt är helt underbart! Visst det finns vänner som jag saknar otroligt mycket. Såna som jag bara vill åka och hämta hem igen men det går inte :( Men tur att facebook finns!!

// Vic

<3


<3

17 oktober

Idag är det full rulle på mig. Har hunnit med att jobba några timmar. Sen har jag städat och fixat här hemma. Har köpt nya gardiner och ljus. Så det blir lite höstmys här hemma. Eller rättaresagt mitt rum. :) Sen har jag varit vid Asta och gjort höst fint där med. Hämtat min bil som är nylagad nu och jag mycket fattigare. Men vad gör man inte för sin "älskade" bil? Men fick en grymt snygg isskrapa ;) Haha. De ni;) Så nu ska jag snart tvätta. :) Idag är jag en riktigt hemma fru. Men tycker det kan vara kul ibland att göra såna saker. Iallafall när man har tid och lust :)


Nya gardiner :



Nya ljuslyktor :



Astas grav:





Pimpad skrapa ;)



// Vic

16 oktober

Har ni någon gång känt att man känner sig så otroligt tråkig? Så fort jag är hemma på helgerna så gör jag det. Fattar inte varför. kan va för att när man är inne på facebook så festar typ alla och själv sitter man hemma. Tycker inte om den känslan. Jag känner inte så ikväll men kom bara på att tänka på det. För det är många gånger jag har känt så. En sak till jag inte´tycker om är, varför ska folk bry sig och ens lägga i sig andras liv? Folk gör väl precis som dom vill, tycker och tänker. Sverige var väl ett fritt land? Så sluta lägga i er vad andra gör. Slut upp med det.

11 Oktober

Äntligen har jag fått igång min data sitter och laddar över en massa viktigt till min extärna (stavning?) hårddisk så jag har något kvar. Blir att lämna in den så fort jag får tid någon dag. För blir galen att låna mammas lilla lilla data. Jag ser ju knappt vad det står. Haha. Kommer nog vara rätt öde här på bloggen men kolla in lite då och då för vem vet när det dyker upp ett inlägg!!

// Vic

A dream

Jag vet att jag har gjort dig ledsen. Men tyvärr är det som det är nu och det sista jag vill är att såra dig. Jag vill vara ärligt imot dig och det är jag. Vill inte gå bakom ryggen på dig för hatar själv när folk gör sånt. Jag vill bara att det ska kunna bli bra på ett eller annat sätt. Jag vill ha kvar dig i mitt liv för du var en av dom som stod mig närmast och har sett de flesta sidorna av mig utan att bli skrämd. Förlåt att det har blivit såhär. Vill bara att allt ska va bra...

10 Oktober

Nu har det var dålig uppdatering är igen. Inte bra! Men tycker bara dagarna springer förbi. Har varit mycker jobb på sista tiden. Riktigt skönt är det. Och min data har gått sönder. Hårddisken börjar paja så måste ta över allt viktigt på ett usb minne eller något men nackdelen är att jag inte får igång den. Min svåger kollade på den igår och han fixade så jag iallafall skulle kunna komma åt det viktiga men det gick ju ändå inte. Så om det inte går idag får jag be om hjälp igen så jag kan få tag på alla bilder som är viktiga för mig!

/// Vic

8 Oktober

Dagarna bara ränner på. SNart är vi redan i mitten av oktober. Snart jul ju! ;) Skämt å sido. Idag morse när jag skulle åka till jobbet var det riktigt kaltl ! Typ bara några ynka små grader. Min arbetskollega hade tilochmed fått skrapa is imorse! De ni ! Nej nu ska jag snart ut och gå en sväng men lille Hugo.:)

// Vic

7 Oktober

You make me smile <3

6 Oktober

Idag är det ett helt år sen jag tog mitt körkort. Och jag har klarat av att behålla de. Haha. Nej jag ska ha mitt lilla kort i många många år. :)
Tänkte lägga ut en bild på hur jag ser ut nu när jag har klippt mig.

Före:


Efter:



// Vic

5 Oktober

Nu är jag en helt ny männsika! Nej inte direkt. Haha. Men är ny klippt :) Klippte av en heldel kan jag säga. Ni ska få bild på hur det ser ut men inte nu för nu har jag jobb kläder och inget smink på mig. Ser för jävlig ut. Ska gå och vila nu för blev väckt klockan fem imorse och mamma sa du ska jobba. Så ni kan kanske förstå att jag är trött. Sen blir det äta middag med Fredrika sen ska jag t till Fårö och hälsa på en kompis. :) Det här blir en trevlig dag :)

// Vic

4 Oktober

Idag är det inte vilken dag som helst, utan det är kanelbullensdag idag. Så idag får ni frossa i er bullar ! Jag är inget fan av bullar tycker inte det är så gott, eller jo jag tycker om den snurran längst in i bullen. Den tycker jag om men inget annat av bullen. haha hoppas ni fattar vad jag menar. ;) Jag har faktiskt ätit en bulle idag. Var förbi jobbet och där hade dom bullar så fikade men några jobbar kompisar. Och den bullen jag fick var helt okej. Men nog om det så ska jag slänga i mig lite mat sen ska jag iväg och träna! Och ikväll ska jag inventera på ett ställe hoppas det komemr gå bra :)

// Vic

3 Oktober

Idag är det höstväder. Väldigt skönt. Det regnade imorse men det gör det inte nu. Är besviken för nu när jag väl har slutat så regnar det inte. Jag ville att det skulle spöregna typ så jag kunde krypa ner i sängen och se en film. Men kanske ska göra det ändå för det behöver ju inte regna för att man ska se en film. ;) Men får se vad jag hittar på :)
Läste precis på facebook ett inlägg där det står att de skänker bort en valp för ägarna köpte fel? Hur fan kan man köpa en hund fel? Har dom ingen hjärna eller? Vadå köpte de fel ras? eller va? Fattar ingenting. Om man vill ha en hund spelar det ingen roll vad det är för ras. Herre gud ! Visst vet ju inte om det stämmer heller. Men om någon där ute känner att ni har tid för en liten fin collie valp som är trefärgad och fullt frisk, så säg till så får ni nummer till veterinären som har hand om den.

// Vic

Sängen

Dags att försöka sova snart ska upp tidigt imorgon och jobba :) Sedan blir det att träffa Michaela för att kolla lite saker inför resan och så. :) Snälla ni vad vill ni att jag ska skriva om? Vad tycker ni är intressant ?


// Vic

2 Oktober

Idag är det redan söndag. Var tog helgen vägen? Idag blir det inte att göra mycket tänkte dra till gymmet men det får bli nu i veckan istället. :) Så idag blir det några vändor till tvättstugan, rätt kul tycker jag. Hehe jo jag tycker sånt är roligt faktiskt. Sen ska jag ut till stallet och mysa med hästen :) Känns som om jag skulle göra något idag? Om någon vet om jag skulle göra något så säg gärna till :)

// Vic

1 Oktober

Herre gud nu är det Oktober = HÖST på högnivå! Eller inte. För det är riktigt varmt ute och solen tittar fram. Är det sommar nu istället eller ? :P Idag blir den en väldigt lugn dag. Är så trött och mör i kroppen idag efter gympasset igår.Ville inte gå upp imorse när jag skulle till jobbet. Det var riktigt svårt kan jag säga. Så idag ska jag bara ta dagen som den kommer och se vad som händer. Orkar inte planer. Vad ska vi göra idag?:)

// Vic

RSS 2.0