Trötthetens dag

Denna dag har varit knas och då menar jag knasig. Varit vimsig och ja helt knas bara :) Haha. Somna en timme framför tv i älsklingens famn men är ännu lika trött så får se om man är piggare imorgon. :) Mycket som händer i helgen så vill gärna vara lite pigg då. :)
 
// Viic

Advent mys

Har fixat till lite advents ljus till 1 adevent som är på söndag. Helt sjukt vad tiden rinner iväg. Det var nyss sommar tyckte jag. Fast jag tycker egentligen mycket mer om vintern än sommaren. Älskar snön faktiskt.
 
Vårat julklanderljus jag och min kära sambo har gjort till sammans :)
 
Vår  adventljusstake :)
 
Åhh vad jag längtar till jul nu! :)
 
// Viic

Lycka <3

Jag och min kära man väntar barn. Tror inte att det finns något härligare <3 Allt är så spännande och jag är så otroligt nyfiken på vem det är som ligger där inne och hur den ser ut :) Om ni minns att jag skrev att jag skulle skriva en överraskning här ? Det är detta. Är så lycklig med min lilla familj. :) Denna lilla söta och livliga människa är beräknad att komma i början av april. :)
 
// Viic

tråkiga dagar

Har legat  i säng/soffa nu i tre dagar. Men nu ikväll mår jag mycket bättre. Tror det var min kära älskling som har varit vid mig idag och tagit hand om mig. Tack snälla <3 Imorgon ska jag försöka få lite frisk luft så man kan få bli ännu piggare, för sen måndag och många dagar framåt blir det mycket jobb så har inte tid att va sjuk!
 
Hoppas ni där ute slipper alla förskyldningar som går nu !
 
// Viic

Delade åsikter

det får man ha och det är bra att man har det. alla kan inte tycka likadant hur skulle världen se ut då?
Tycker det blir allt tråkigare att läsa alla "kändis" bloggar nu förtiden. De bara bråkar med varandra eller skriver om saker som är helt sjuka. Som en tjej hon skrev om amming. Jag läste alla kommentarer på det inlägget och många tycker det är äckligt att mammor ammar sina barn?! Hallå vilken värld kommer ni ifrån?! Ammingen är det mest naturliga som finns och störs man av det så kolla inte om det är någon som sitter och ammar. Det är ungefär samma sak att jag skulle tycka att är jätte äckligt när folk äter ?! Ja jag hoppas att ni fattar vad jag menar. Visst man får tycka saker är äckliga och så vidare men som sagt kolla inte dit om det nu är så äckligt då störs du ju inte av det. Helt knasigt inlägg blev det men det får ni ta! :)
 
// Viic

Chansa

Chansa får man göra ofta här i livet. Jag har precis klippt ner mina tre favorti blommor, tre stycken hibiskus. Jag hoppas verkligen att dom kommer blomma nästa år och att dom inte dör. Har läst hur man skulle göra och jag gjorde precis som det stod men man vet ju aldrig !
 
En mycket vacker skapelse
 
// Viic

Välkommen november !

Idag får vi välkomna november.  Är glad att det är november för det betyder att det bara är snart 1 månda vi får flytta in i vårt hus!!!! Ja för er som inte vet har jag och min sambo köpt hus. Riktigt spännande. Eller hus och hus mer en liten mysig stuga :) Sen det bra med november är att mina kära och saknade vänner som pluggar på fastlandet kommer hem några dagar denna månad! Det gillas mycket !!
 
// Viic

RSS 2.0