Framsteg

Ikväll red jag på Saba :) Vi red länge för att vara oss på banan idag :) Och mycket snö var det, så hon fick verkligen kämpa. Men det ger bara muskler så det är bara bra. :) Hon har så ont i en muskel och sparkade nästan när jag tog där så måste prata med min kusin hur jag ska göra. Men imorn kommer ialla fall en som ska kolla på henne så vi får se vad hon säger. :) Vi travade lite också men det var inte så mycket. Men det var mysigt att roda i så mycket snö. :) Det är sån bra snö nu det är inte halt och snön packar inte ihop sig pch blir hård. Hoppas det håller i sig så.
Har även varit och sett på Astas bröder. Så söta så :) Får ta kort på dom nästa gång vi hälsar på :)

Nu ska jag gå och se film :)

// Vic

Snö i mängder

Igår hade Asta namnsdag. Grattis i efterskott hjärtat<3 Och det var ett år sen igår vi fick hem henne för första gången. <3  Har inte haft tid att skriva eftersom det är första andvent idag och då brukar det vara en stor julmarknad i centrum i Visby. Och alla UF företag står och säljer där. Så mitt företag har ståt där från kl 9 till 17.30 idag och frysit som bara den! Så hela helgen har varit att förbereda inför idag. Nu är jag helt slut kan jag tala om. Men vi sålde mycket mycket mer än vad vi trodde att vi skulle. Så det var riktigt roligt. :)
Var förbi bebis grav igår och tände ljus och skulle sätta dit rosor men vasen hade frysit så fick ta med den hem för att tina upp dom gamla blommorna. Hehe. Får åka till henne imorn på dagen och fixa lite. :)
Imorn ska jag hjälpa min syster. För hennes son ska fotas imorn och då ville hon ha hjälp. Det ska bli roligt. :)
Jätte roligt att ni börjar kommentera och att det är fler och fler som börjar läsa min blogg. Tack !! :) Blir glad att se att det blir fler och fler. :)

Nej nu ska jag gå och sova. Det har varit en jobbig dag idag. Ha en fortsatt trevlig advent ! :)

// Vic

Märkt för livet

Nu har jag blivit märkt för livet. :) Har tattuerat mig, hur stavas det ? :P, ikväll :D Ont som bara den gjorde det men det var det värt. Jag bokade tid i våras i april har jag för mig att det var. Men den snabbaste tiden var just ikväll. Men ville inte att dom inne på studion skulle göra det för har hört att dom inte är så bra? Men Singa vet jag är bra :) Så det fick bli han. Först skulle jag göra ett V på min underarm. Nej det är inte bara för jag heter Victoria utan det skulle stå för allt jag har gått igenom i mitt liv med min diabetes. För er som inte vet det så har jag haft diabetes i ca 17 år nu. Och det har haft sin med och mot gångar. Men min hund blev överkörd som ni vet om ni har läst mig blogg innan lördagen den 13/11-2010. Och då ändrade jag min idé och tänkte skriva in hennes namn eftersom hon betyder så otroligt mycket. Det var en hund ja men hon betyder mer än min pojkvän/sambo så då kan ni bara tänka er. Ett djur kan betyda mer än en människa. Så nu skrev jag asta <3 istället.


Ni får tycka vad ni vill men jag är jätte nöjd :) <3

Här kommer en bild på bebis grav. Den är så vacker <3<3

<3<3

En vecka av tomhet

Nu är det en vecka sen du försvann. Det är så tomt. Det känns som du har varit borta i ett halv år, men det är bara en vecka. Alltså en evighet. Det är så tomt speciellt på nätterna och när man kommer hem. Ingen som kommer och biter en i tårna. Din grav var så vacker idag hjärtat. Nu är den ännu finare med ett nytt ljus och en hjärtankras där det står min ängel på. Du är min ängel. Nu är du en riktig ängel. Jag saknar dig mer och mer för varje minut som går. Det är verkligen jätte tomt utan dig. Om jag inte hade mina  nära och kära som stötar så hade jag dött av hjärtesorg för du är/var min lilla bebis. Jag saknar dig knasboll !! Kom tillbaka !!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3


Kärlek



Jag saknar dig Asta pasta <3<3<3

Tomt

Nu börjar allt lugna ner sig. Men min familj/släkt har fått en sån himla otur bara.  På två veckor har två hundar dött, en häst och pappas bil har fått rutankrossad av en sten. Men vi vet inte hur? Och så har det hänt en massa små saker.
I helgen ska vi fixa lite rensa och försöka sälja lite :) Och hitta en form som vi kan gjuta till Astas gravsten. <3
Hon ska få den finaste grav som finns. Den är redan jätte fin :)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har måtte jätte dåligt dom senaste dagar för dom som vill veta. Men det börjar bli bättre.



Vi saknar dig sötnos <3 Vila i frid <3

Mitt hjärta <3

Har varit vid bebis grav idag. Det var så vackert. Nu har du det bra hjärtat. Du hade haft det ännu bättre vid oss men nu kan du springa runt och jaga katter eller andra djur, kanske hästar som du gillade att jaga. Det är väldigt tomt gumman. Var du tvungen att springa ut på vägen? 13.29 den 13/11-10 försvann du från oss. Det känns som en evighet sen du sprang runt och busade och bet oss i tårna. Jag älskar dig Asta du var den finaste på hela jorden. Ingen kommer ta lika mycket plats i mitt hjärta som du har gjort/gör. Vi tänker på dig hela tiden. Hoppas att du tänker på oss också. Vi saknar dig ! <3

Min tjej <3<3

Saknad

Kom tillbaka hjärtat! Det känns inte som att du är död. Det känns som at du bara är hos någon annan och att du ska komma hem snart. Jag kan inte fatta det. Kommer bli tomt utan dig tjejen och speciellet ikväll. Du brukade alltid sova i sängen när Paul jobbade natt. Så det kommer bli tung. Allt är tung nu. Du finns i mitt hjärta gumman !! <3<3<3<3<3

Vila i frid Asta Greta Gahm Stenström <3<3

Den här dagen trodde inte jag att den skulle komma såhär fort. Nu är du i himmlen med Laban och busar.

Vi saknar dig tjejen ! Du har lämnat något i varje hjärta. Du var en speciell hund hjärtat. Du var våran bebis. Du fyllde nyss 1år. Och den 27 skulle vi ha haft dig i 1 år. Vi fick ens inte umgås i 1 år. :'( Kom tillbaka nu !









Asta ! :)
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

11/12-09

I love and I need you, I do. No matter what I do, all I think about is you. Boy, you know I'm crazy over you.

Jag är så förälskad i dig min älskling. Blir bara kärare och kärare i dig för varje dag som går. Nu har vi varit tillsammans i 11 månader. :) Engentligen skulle vi ha varit tillsammans i 3 år 5 månader och 15 dagar om vi bara kunde ha bestämt oss då. Men är glad att vi har hittat tillbaka till varandra. :) <3<3

Du och jag <3











Vad ska jag skriva här?

Nu är det bara 12 dagar kvar :O grymt läskigt !!! :O men super kul :D

Imorn firar jag och bästa 11 månader :) <3

Och snart har vi haft Asta i ett år :) <3

Lilla bebisen när hon kom till oss för första gången :) hihi.

Vad ska jag skriva här?

Nu är det bara 12 dagar kvar :O grymt läskigt !!! :O men super kul :D

Imorn firar jag och bästa 11 månader :) <3

Och snart har vi haft Asta i ett år :) <3

Lilla bebisen när hon kom till oss för första gången :) hihi.

god natt :)

Hej, just nu läser victoria någon tråkig bok, bredvid mig. Hon bara pluggar och pluggar, så duktig som orkar med och göra det varje dag.

Jag är trött efter en dag med både jobbande och en hockeybockey match. Matchen i sig förlorade vi men det var min säsongs premiär så det får gå :p lyckades göra mål i matchen så jag är nöjd ändå :)


god natt på er :D

Jag älskar min tjej <3

//  paul

Redan måndag !

Helgen är förbi och det är en ny vecka. Helgen har varit jätte roligt. Det var jätte roligt på ggn festen i lördags. Var där men Paul, min kusin och hennes pojkvän det var riktigt skoj. Men var grymt trött i söndags men jag kom upp till slut för vi hade UF tillverkning. Det gick också bra. Allt går bra nu ! :) Har pluggat hela dagen för vi har samhälls prov imorn så jag hoppas något har fastnat. Kände mig lite tvungen att skriva ett inlägg men visst inte riktigt vad jag skulle skriva så det fick bli lite vardags tråk ;) Men nu ska jag sova!

Sov så sött :)

// Vic

Äntligen fredag

Äntligen fredag även fast jag ska jobba imorn. Börjar kvart över 6 kanske inte den roligaste tiden men men. Sen blir det att umgås med älskling, hans kompis och min kusin och säkert fler :) Det ska bli roligt :) Igår var jag barnvakt för Melwin i några minuter, sen kom min syster och sen kom mamma och Paul in på stan. Det var mysigt. Sen när Angelica och Melwin hade åkt så gick vi in och hämtade min balklänning. Innan det så gick vi inte på hemtex och där fick älskling lite köpmani han köpte underlakan, påslakan och någon annan som jag inte vet vad det heter. Hehe.
Och när vi var inne på lavé så vill han ha massa ljus så då köpte han tre ljus. Så nu är vårat rum jätte mycket :) Du är bara för söt älskling min :):)

Nej nu börjar jag blir hungrig så skriver kanske mer sen om idag och så :)

Ha en trevlig kväll :)

// Vic

det bara blåser och blåser

Det är verkligen höstväder idag !! Det blåser hur mycket som helst och regnar ibland.
Idag har vi kommit någon vart i UF iallafall. Det känns riktigt bra :) Har gjort ett klokt schema nu. Vi hade prisutdelning på sandskulptur grejen vi hade i början av terminen. Mitt lag kom två faktiskt !! så vi fick en tårta som såg ut som en panda eftersom det var det mitt lag gjorde när vi gjorde sandskulpturerna. Riktigt söt det kommer bild ikväll för nu hinner jag inte lägga upp den för måste åka till sjukhuset nu för ska på någon diabetes träff, eftersom jag har diabetes för er som inte vet det!!

Ha en bra dag!!

// Vic

Gnägg

Det är är min kusins häst som jag lånar nu. Hon heter Saba :) Idag fick vi hem hennes nya grimma och grimmskaft. Hon passade väldigt bra i den tyckte jag :) Lilla sötnosen :) Hon börjar lugna ner sig väldigt mycket nu när hon börjar komma till ro :) Hoppas att allt kommer gå bra med henne :)

Här är hon i sitt nya regntäcke :)

Det här är en av dom nya hästarna i stallet förutom Saba. Det är en liter shettis som är så otrolig söt. Världens sötaste häst :)

Och det här är den tredje hästen. Det är en isläning. Han är väldigt söt han med :)

 

Nej nu börjar jag bara skriva konstigt för jag är så trött.

 

Sov så gott !

// Vic


Plugg

Nu har jag pluggat lite. Det känns väldigt skönt. Ska försöka plugga lite imorn om jag hinner så man får allt gjort. :)

Här kommer lite plugg bilder i höstmörkret.



Våra "jätte" roliga böcker vi har i svenskan. Som vi desutom har prov i imorn. Yeppi!!


Lite härligt te  :)

Ha en trevlig kväll :)

//Vic

Borta !!

Jag hittar inte min mobilsladd till datan !! :O Helt borta.. :( Får be min pojkvän om hjälp sen när han har slutat och jobbat. Han vet säkert vart den är. Hehe. Igår var jag på lucia uttagning men tyvärr kom jag inte med. Men det var roligt att bli en av 18 som fick komma dit :) Men tyvärr var det inte så söta tjejer som kom med tycker jag. Dom sjöng hur bra som helst men dom som röstar kollar ju bara på sötheten. Men det fanns iallafall några som var söta :)
Fick reda på att jag var ett poäng ifrån den som blev det sjude kandidaten. Men jaja. Så ska snart åka och sätta in min tungsmycke igen för jag tog ut den bara för att juryn inte skulle bli äcklade:P Det blir ju många av sånt. Hahaha.
Nu är det sista dagen med ledighet. Vi har haft studie dag idag och igår. Det har varit hur skönt som helst!!! :)
Men imorn är det dags för verkligenheten igen och det är tillochmed prov imorn:( Så det blir och plugga idag.

Men ni får ha en bra dag! :)

// Vic

RSS 2.0