30 September

Oj imorn ska man skriva Oktober. Helt sjukt! Vart tog augusti och september vägen? Idag har jag hunnit med att jobba lite grann och sen varit på möte med arbetscoachen. mötet gick bra. Bra att få höras andras tankar. Men alltså vilket jobb dom har egentligen. Jag kan också sitta och ge massa folk tips och så. inte för jag tror att dom tjänar bra men lätt tjänta (stavning?) pengar iallafall!
Sitter och laddar för ett träningspass på gymmet med bästa Fredrika. Det ska bli skönt att få röra fläsket lite ;)

// Vic

Tystnaden

Jag försöker vara stark och se glad ut, men där inne gör det så otroligt ont. Det är så tomt och tyst. Har aldrig varit med om den otroliga tystnaden.
Det är som ett öde hav som är helt vindstilla och orört.
Du kommer aldrig förstå hur det känns för du känner inte likadant.
Om du nu kände så varför gjorde du inte det tidigare? Var jag så värdelös för dig? Var jag så obetydlig i dina ögon så du glömde bort mig?
Jag förstår inte... Snälla hjälp mig förstå.

Födelsedags fika och massa prat

Har precis varit hemma hos min kompis som också heter Michaela, precis som min andra kompis Michaela. ;) Hon blev glad för sin present. :) Hon fick en mugg med ett lock. Ni vet som man får när man köper på cafér. Fast det här var ju poslin. :) Vi pratade om en massa roliga saker. Massa roliga minnen från skolan. Saknar skolan men inte plugget. Just det här att få träffa sina kompisar varje dag.
Sitter just nu och fryser lite så väldigt kallt i mitt rum, men vill inte höja värmen för då kommer jag inte kunna sova i natt.


// Vic

God natt

börjar bli lite sömnig. Lite konstig eftersom jag inte har haft en sån ansträngande dag men har varit spänd och nu när man kan slappna av så. Imorn blir det att jobba. Blev glad när dom ringde och frågade om jag kunde jobba. Klart jag sa ja jag måste jobba så mycket jag bara kan nu! Ska skriva ut mer CV och gå runt med. Behöver ju pengar tills vi åker till A. Ska nog ev. fira en kompis imorn som fyller år. Det ska bli super skoj har inte träffat henne på hur länge sen som helst!
Tycker det är häftigt att vi ska åka till A. Flr det var typ ingen som trodde oss när vi sa det för några veckor sen. Men nu jävlar  ! :)

// Vic


Du är bäst !

Australien

Nu kan jag berätta det jag menade förut. Jag och Michaela ska åka till AUSTRALIEN ! :D Helt sjukt! 11 januari åker vi och kommer hem den 8 februari igen ! :) Ska bli riktigt nice men grymt läskigt. Jag tror att vi kommer växa otroligt mycket på denna resa. Få klara oss helt helt själva. Och det här med språket ja jag får väl börja träna att prata engelska. Haha. är inte så bra på språk. Men det ska nog gå ändå :)
Det jag helst vill med resan är att få se en känguru ! :)



(lånad från google)

// Vic

28 September

Dålig uppdatering jag vet! Fy på mig. Har inte hänt så mycket eller jo visst har det de. Men endel är privat så tänker inte skriva det här. räcker att dom som jag umgås vet plus att snart vet alla det ändå eftersom Gotland är så litet.
Då menar jag alltså kompisar kompisar inte HELA Gotland.
Men idag har jag fixat några små ärenden. Eller små och små men jaja. I eftermiddag händer det en spännande sak tror jag? Beror på om en viss dam har ångrat sig eller inte? ;) Mer om det kommer när allt är klart. :)
Ska ta och laga lite mat nu det blir ni vet sån här platt spagge, kan inte stava det ordet som börjar på t, haha, och savmp/bacon sås mums ! Det är så gott! Sen ska jag vila lite för Hugo har varit riktigt jobbig i natt. Han har inte mått sp bra så han har viljat ut hela tiden. Stackarn.

// Vic

Lite mys

Vad skönt och mysigt det kan va och ta ett bad. :) Det var riktigt skönt må jag säga! Nu blir det att se klart halv åtta hos mig. Det är ett roligt programm. Haha kommer ihåg i tvåan då gjorde vi halv åtta hos mig fast på engelska och visade för läraren. Haha vad roligt. Jag ska nog läsa lite ikväll. Så skönt att bara komma in i en annan värld ett tag.

// Vic

26 September

Nu har jag varit i väg och tränat med Fredrika. Oj så trötta vi blev idag. Jag känner mig riktigt nöjd ! Ska försöka träna något mer denna vecka. Vi måste träna som dårar nu för Form ska inte ha gym vid öster längre, utan bara ha på p18 och vi tycker det är förlång bort dit så vi måste göra slut på våra kort innan november. Haha. Lite tokiga ja visst. ;) Nu ska jag fortsätta se Nicke nyfiken med min systerdotter. Hehe jo jag tycker om barnfilmer :)

// Vic

Trevlig middag

Har varit vid min kära vän Fredrika ikväll på middag. Åh så mycket god mat! Min mage väller ut rätt mycket nu. Haha! Roligt att få träffa två gammla klass kompisar också :) Roligt att prata minnen, iallafall de man kommer ihåg? :) Imorgon blir det att träna. Ska försöka ta ut mig riktigt ordentliget! Det behövs! Nej ska se Angel nu och försöka sova. Jo just det jag har iallafall världens mysigaste och gulligaste hund :)

// Vic

25 September

Idag skulle Asta ha fyllt 2 år. Min lilla ängel <3 Jag saknar dig mer och mer för varje dag som går. Det finns ingen som du. Du var det bästa och kommer verkligen vara det också! Saknar våra mys stunder.

Var förbi hennes grav förut idag och skulle plantera nya blommor. Men det behövde vi inte så vi hade köpa massa blommor i onödan. För de blommorna jag planterade i sommras lever ännu? Magiska blommor? Hehe jo för dom var hur fina som helst så ville inte ta bort dom. Men tycker de bort vara vissna för det är ju så kallt på nätterna.

Grattis till dig hjärtat <3


Starkt ord men jag menar det !

JAG HATAR DIG !

Slit och släng

Nu är alla IKEApåsar tvättade, alltså innehållet. Och jag har hunnit jobbat, vilat lite och handlat mat och det för ikväll. :) Så är helt slut nu faktiskt. Ska slänga i mig lite mat sen till stallet fast först ska vi rensa lite  och så. Sen efter stallet jobba sen paaaaarty! Ska försöka släppa loss lite ikväll :) Brukar aldrig göra det, brukar vara den som tar hand om alla andra eller står i ett hörn med min mobil. Haha. Vad händer ikväll för er då?

// Vic

23 September

Kom nyss hem från jobbet och har precis fixt i ordning tvätten för snart bär det ner mot tvättstugan och ska tvätta tonvis med kläder! Fyra överfulla IKEAkassar med tvätt. Ja ni kan ju tänka er. Paul har tagit med sin tvätt från Öland eftersom han aldrig tvättar där. Typiskt killar ! Men nu har han klokare maskiner här han kan tvätta i :) Sen blir det fix och trix idag för ikväll blir det jobb sen inflyttnings fest med några från jobbet. Trevligt :)

// Vic

22 September

Sitter här nu och är väldigt mätt i magen. Har jobbar idag. Det var roligt men jobbigt. Är inte hetl frisk. Men känns skönt att veta att man gjort något vettigt. :) Imorgon blir det en kort arbetsdag. Men iallafall något för resten av dagen vill jag spendera med min pojkvän :) Får se om det är hockey imorn kväll så blir det nog det. :) Alltså min pojke kommer hem i kväll/natt. :) Så ska nog bäddarent sängen och göra lite fint. Men får se om jag orkar, är riktigt trött idag.
Påtal om ingenting, vad tycker ni om skinbyxor? Tycker det kan vara rätt snyggt. :) Nu tänker jag inte på skinbyxor som man hade på 90-talet, utan tajts snygga byxor :) Visst det behöver ju så klart inte vara riktigt skin :)
Kenza har ett par riktigt snygga skinbrallor i hennes klädmärke men gud så dyra de är !


Kanske inte så snygga såhär men tycker de är grymt snygga :)

// Vic

21 september



Har legat helt utslagen hela dagen pga av feber. Mår lite bättre nu efter mycket sovande och ett bad. Får inte bli sjuk nu när det väl finns jobb för mig och nu när min älskling kommer hem! Det ska bli riktigt skönt att få ha han vid min sida i några dagar! Jo jag vet min blogg blir bara sämre och sämre men vad vill nu att jag ska skriva? Vad vill ni läsa om? Jag har tänkt på att kanske börja mobil blogg. En av mina kompisar har börjat med det och hon tycker det är riktigt roligt. :) Så får se hur jag gör. Tillbaka till febern. drömmer ni också konstiga och läskiga drömmar när ni har feber? Det gör jag. Kan vakna upp och vara helt livrädd ! Som idag drömde jag att en på min pappas jobb hade begått självmord där vi bodde förut. Helt mysko. Men hoppas på att vakna upp feberfri imorgon. :) // Vic

20 September

Idag har jag varit vid ögondoktorn. Är där en gång per år pga diabetesen. För när man har diabetes så kan lätt ögonen ta stryk om man inte sköter sig med blodsockret. Så jag tycker det är bra men även obehagligt men tur går det över på två timmar. Man får ögondroppar så pupillen ska bli större och då ser man väldigt suddigt. Riktigt obehagligt eftersom jag har bra syn annars. Jag tänker då aldrig få dålig syn när jag blir gammal. Haha bra att kunna bestämma sådär va ? ;) Imorn ska jag få jobba lite:) Det ska bli skönt ! // Vic

iPad

Det tog mig ett tag att kunna skriva här för fick inte upp tagentbordet på syrrans och deras iPad. Hehe. Men dom här sakerna är rätt bra skulle vilja ha en så här men vad ska ha det till liksom? Hehe. Jaha men är som sagt barnvakt, hon ligger och sover just nu. Så jag sitter och ser på idol men tror min syrra kommer nu ska dra hem! //vic

19 September

Mat i magen och ska snart iväg till syrran och vara barnvakt. Kom nyss hem ifrån min vän Michaela. Vi skulle ju ut och resa för er som vet det. Men nu blir det en längre resa i typ januari/februari till Australien. Så om någon känner att den vill med så säg till! Fast man får ju såklart betala själv ;) hihi. Så vi ska kolla upp nu senare i vecka vad det kostar och lite så. Men det här ska bli av! Så synd om er som inte tror på oss. Det kommer bli grymt läskigt men häftigt. Vi har alltid viljat åka dit så varför inte åka dit ?


// Vic

Jävligt och kallt

Idag blir det en lugn dag. Tänkte bara göra det jag känner för som köra häst och vagn eller jag sitter brevid och åker med, hehe. Och sen ut med syrran med hundarna och spåra lite. Ska bli spännande Hugo har aldrig gjort det men tror att han kommer gilla det. :) Sen resten av dagen tänker jag bara va. :) Måste ut tull Astas grav och göra lite höst fint snart. Tips på några höst fina blommor/växter? :)



// Vic

Lördag

Tycker inte lika mycket om lördagar som jag gjorde när jag var mindre. Då älskade jag lördagar. Lördagar har blivit som söndagar tycker jag det händer inte ett smack. Visst det är ju upp till mig att göra något men tex när man jobbat en hel vecka (som jag inte har gjort nu), så orkar man inte gör så mkt när det är helg. Men har lyckas bada Hugo och dammsugat hela lägenheten. Så lite nytta har jag gjort, plus att jag jobbade ju i morse också. Vad gör du idag ?:)

// Vic

Ring ring bara du slår en signal

Du sa att du skulle ringa, men gjorde du det. Nej.
Du blir helt annorlunda där du är nu.
Visst du har många nya vänner och de där du är nu.
Men jag då?
Du sa att du älskar mig och vill vara med mig.
Det märker jag inte?
Visste att det skulle bli såhär så fort jag åkte igen.
Jag litar inte på dig där du är nu.
Det är pga av de människor som är runt omkring dig, du blir helt konstig.
Hur ska det här sluta ?

Nöjd

Nu kan jag vara nöjd med mig själv har hunnit med allt det jag skrev på in lista igår och lite till. Det känns bra! :)
Måste försöka somna tidigt ikväll för ska jobba i morgon :D Så roligt ! :)

Här kommer min lista till imorn. Haha kommer nog bli en ny grej här på bloggen men det är mest för att jag ska ta mig i kragen och göra det för annars är det lätt att säga "jag gör det sen". Någon som känner igen sig?

-Jobba
-Tvätta
-Städa
-Lämna jobbansökan

Inte så lång lista men alltid något :)

// Vic



Nervöst

Ja nu var ett CV inskickat till det stället där jag var idag och pratade och två andra personligabrev är ut skrivna. Så efter imorn när jag har lämnat dem så är det bara att hoppas! Nej nu ska jag ta mig i kragen och ut i stallet.

// Vic

15 September

Har varit på arbetsförmedlingen nu på förmiddagen. Gick där ifrån glad faktiskt. Min handledare han var riktigt bra och trevlig. :) Hoppas jag får behålla han nu då. Han gav mig ett jobb tips så efter mötet åkte jag till där de söker folk. Jag var så nervös så vet inte om jag gjorde ett bra intryck men jaja jag skulle iallafall skicka in mitt CV. sen så är det bara att hålla tummarna :)
Sen så har typ motorlampan? i bilen börjat lysa. Hoppas det bara är med servicen att göra. :) Nu har jag boka tid till den iallafall. Dyrt kommer det säkert bli men men det kostar att ha bil... Måste snart fixa lite mat för jag börjar bli väldigt hungrig nu sen blir det att försöka pricka av resten av listan jag gjorde igår.

// Vic

Pricka av

det tycker jag om att göra. För då kan jag känna att jag kan vara stolt över mig själv och att jag har gjort det jag har tänkt. Så tänkte göra en lista över det jag ska göra imorgon. Kanske inte så kul för er att veta vad jag ska göra men för den som är nyfiken som jag får ju lite mer koll då.

  • Träffa en snubbe på arbetsförmedlingen.
  • lämna ett personligtberv på en arbetsplats.
  • Ut och gå lång promenad med hundarna.
  • Stallet rida och fixa där.
  • Fixa ett annat personligt brev till ett annat arbete.
  • Ringa och säga att jag kan jobba i helgen där jag jobbade i sommras.
Så nu har jag lite att göra imorgon. Visst inga stora grejer men alltid något. :)

Vad ska ni hitta på imorgon? :)

Ibland så kan jag också fastna på bild.

// Vic

14 September

Oj nu blir det bara dåligare och dåligare uppdatering här. Idag började dagen en promenad med hundarna sen iväg mot gymmet och träna med Fredrika. Oh så jobbigt det var. Tränade armar,mage rygg. Visst tog inte i allt jag kunde för var lite trött men armarna känner jag av nu så lite tog det iallafall :) Skönt och träna. :) Sen gick jag ut och gick men en kompis i blåsten men trevligt var det. :) Sen åkte blev det en sväng förbi djuraffären. Jag har tänkt att köpa fiskar igen. Men nu blev jag lite kluven. För dom hade riktigt sociala vattensköldpaddor där. Så vad tycker ni jag ska köpa? Fiskar lever inte så länge men de är vackra plus att då behöver jag inte köpa ett nytt akvarium. Sköldpaddor kan vara mer sociala och dom är häftiga och har alltid vilja haft sköldpaddor men nackdelen är att de blir ca 15 år gammla. Så ja jag är kluven. Roligt och höra hur ni tycker jag ska göra? :)



(Bild lånad från google) En sån fin lite sak eller fiskar?

// Vic

13 September

Nu är jag hemma på Gotland igen. Lite skönt faktiskt men samtidigt tråkigt. Men nu ska jag ta tag i mitt liv. Så jag bara inte sitter här hemma och har tråkigt. Men idag blir det inget sånt för är så trött efter den gungiga båtresan. Vad ska ni göra idag då?


// Vic

11 September

Ber om ursäkt för det otroligt dåliga uppdateringen men jag har mini semster nu och då blir det lätt så. Imorn åker jag och Hugo hem till Gotland igen. Både skönt och lite jobbigt. Men så livet är. Måste hem och ta tag i mitt liv. Ska göra lite små förändringar men kommer nog må mycket bättre av dom. Små förändringar kan göra en till en mycket bättre människa. Idag har varit en otroligt lugn dag vi har bara sett film och inte gjort något alls. Rätt skönt faktiskt. fast vi har ju varit duktiga och varit ute och gått så klart. Hugo måste ju så klart ut och rastas.

// Vic

Du kan gråta mitt på gatan

Idag har det varit en lugn dag. Vi har varit en sväng i Kalmar. Annars har vi tagit det lugnt och fixa Pauls rum. Fint belv det! :) Det var väl behövligt. Haha ;) Ikväll blir det att grilla igen. Mums! Det var riktigt gott att grilla i går. Kött är nog det bästa inom mat väg och potatis så klart ;)
Här kommer före och efter bilder på hans rum så kan ni förstår lite bättre.

Före:



Efter:



Bara mina grejer som står lite här och där. Men skillnad va?

// Vic

Inte kunde man tro det

Fick en inte så rolig nyhet idag. Tänker inte berätta vad det handlar om. Den det handlar om vill inte det. Men vu håller tummarna och vi tänker på dig! Det kommer gå bra va bara stark !

Idag har vi varit på Ikea så klart ;) Haha. Hittade en blomma där iallafall :) P hittade lite saker till sitt rum där han bor. För jag har tvingat han att ha lite blommor och så på sitt rum så det blir lite hem trevligt. Han ska ju ändå bo här i några månader liksom. Sen har vi varit i lite andra affärer. Hittade två stickade koftor för 400 rätt billigt tyckte jag. Annars brukar en kofta kosta det. Men om jag hade haft en Iphone hade jag fått båda för 200 kr. Lite dyrt om jag skulle skaffa en Iphone bara för det. ;) Men är nöjd ändå. :) Vi köpte lite fika sen åkte vi till någon mysigt ställe och hade picknik. :) Bilder kommer nog senare:) Nu blir det vila sen fixa i hans rum så det blir fint :) Ikväll blir det grillning! MUMS! Riktigt sommar väder idag ju :)

// Vic

Bye bye Gutland

Nu ska jag snart åka till båt. Inget jag längtar över direkt. Båten är så otroligt tråkig må jag tycka. Har umgåtts med Matilda idag. RiFörut träffades vi varje dag nu har vi typ träffats 2 gånger i sommar :( Plus att hon flyttar till Norge nästa vecka så det känns lite i hjärtat gör det allt. Men förhoppningsvis kommer hon ju hem igen :D <3

Ni får ha det så bra på ön nu!:)

// Vic

Full fart

Nu är jag äntligen hemma. Kom precis hem från min kusin. Riktigt sköntatt umgås med henne igen nu har hon äntligen flyttat hem till gotland igen :) Vi plockde svamp. Plockade hen halv, halv papperskasse om ni fattar men svamp på tio minuter! Tänker inte berätta vart vi plockat för då kommer bara en samma människor dit och snor våran svamp! haha. Sen plockade vi en hel glassback med björnbär. Så nu ska det bli smootie ! Tack gumman :)
Har även hunnit med att träffat Michaela. Lika trevligt varje gång och nu kommer vi närmare vårat mål! Tänker inte berätta än för en allt är klart :)
Har även hunnit med att vara barnvakt för min systerson. Vad han växer! Vill att han ska vara bebis igen. Så mysigt <3
Nu ska jag packa lite så jag slipper det imorn. För imorn åker jag till Paul och Hugo :) <3

// Vic

Lilla bus

Idag fyller Busan (Billie) 13 år gammal. Grattis idag på din dag gumman, även fast du inte kommer läsa detta eftersom du är en hund men ändå. :) Älskar dig <3



// Vic

7 September

Idag är det fullt upp. Så skönt. Ska till stallet, träffa Michaela, träffa min kusin Sandra, vara barnvakt och lite andra småärenden. Så får se om jag hinner skriva så mycket idag.


// Vic

En lugn kväll

Ikväll lagade jag mat. Förrsökte mig på att göra egna potatisplättar. Det blev rätt lyckat faktiskt ! :) Gjorde en pannkaksmet sen la jag till lite bakpulver och sen hällde i lite pulvermos i det. Sen serverade jag det med bacon och lingonsylt det var riktigt smarrigt faktiskt ! :) Pröva på det någon gång om ni gillar sån mat. Nu ska jag gå och göra fruktsallad så jag slipper se på tråk Idol som mamma tycker om.


// Vic

Mammas älskling

Snart kommer jag och hämtar hem dig för gott älskling!


6 September

Jag vill bara skrika ut, gråta och hela jag sakar.
Jag står inte ut med det här.
Jag står inte ut med dig!

Hurtiga bullar

Idag är det en bra dag! Har jobbat och tjänat pengar, varit vid doktorn. Sista gången jag var på barnmottagningen. Nu är jag alltså på riktigt vuxen. Har liksom "tillhört" dom i 17,5 år så det känns lite i hjärtat. Personalen där är så himla mysiga och trevliga och har alltid hjälpt en när man har kommit in och varit sjuk eller vad som.
hunnit med att vara i stallet också. Hann inte med att rida idag som jag hade tänk men det hinner jag nog några gånger denna vecka! :) Sne har jag tränat med Fredrika. Fy bubblan vad min kropp skakar nu. Helt slut men är stolt över mig själv faktiskt! Riktigt skönt att träna. Tränade väl senast i januari? Så ikväll blir det bara att ta det lugnt för det känner jag att jag är värd :)

// Vic

Trevlig sällskap

Idag har jag hunnit med att vara ute i stallet. Jag och mamma har kört Oliver. Vad roligt han tyckte det va att få springa. Han var riktigt het och stark idag. Tur han fick springa lite :) Sen bar jag mycket hö hu så varmt det va. Har ju varit riktigt varmt idag. Så fick lite styrke pass. Sen åkte jag för att träffa Michaela. Vi åkte ut till Fridhem och gick där. Nästan vindstilla där och solen skinade. :) Sen satte vi oss vid några stenar då sa M titta det är något svart där, då var det en söt lite mink/iller vet inte skillnaden? Men det var inte så söt så länge för den blev lite för närgången så vi gick där ifrån. Hehe. Tack gumman för en trevlig och behövlig kväll :)



// Vic

Ny dag, nya tag

Nu känner jag mig någolunda (heter det så?), frisk. Riktigt skönt. Väntyar på att mamma ska komma hem från sin promenad så vi kan åka ut till stallet och sen köra Oliver sen blir det att träffa Michalea och gå en sväng tror jag? Hoppas det iallafall för vill röra på fläsket lite.

Ha en bra dag!

// Vic

...

Vet inte

Sjukling

Har varit sjuk i tre dagar nu. Har feber och en huvudvärk som blir bara värre hela tiden. Tog ett bad förut och det var riktigt skönt. Ska snart ut till stallet och köra häst sen blir det att åka och jobba. Sen hem och sova och hoppas att jag är frisk imorn.

// Vic

En flicka blir en ung kvinna

Igår varjag och några till och firade Johanna. Hon fyllde 18 år igår :) Grattis igen :) Möte upp Michaela och Johanna på höster där Johanna hade fått på sig riktigt fina kläder. ;) Thihi. Sen gick vi runt och hon fick gör några uppdrag sen drog vi till Joda och åt mat. Riktigt trevlig kväll med trevligt folk! :) Tack så mycket alla för igår! :)



// Vic

RSS 2.0