31 Januari 2011

Jag kommer lägga ner min blogg ett tag nu. Men kommer tillbaka någon gång i framtiden.

25

En stor önskan, det är att hitta ett jobb som är roligt att gå till varje dag efter jag har tagit studenten. Jag måste trivas annars skiter jag i och gå dit. Jag vill trivas med personalen och arbetsuppgifterna måste vara okej. Jag behöver inte bo kvar här på Gotland, men det måste vara i Sverige. Är absolut inte redo att lämna Sverige ännu. Det är min största önskan just nu skulle jag tro.
Det är bara 4 månader och 10 dagar kvar till studenten nu !! Hjälp !

24

Något som får mig att gråta är när jag börjar tänka för mycket på Asta. Hon är/var hela mitt hjärta. Hon försvann så fort från mig. Kan ligga och gråta bara sådär bara för att jag saknar den busen så mycket. Jag vet att hon finns här vid mig men jag kan verken se, klappa eller pussa på henne. Det är det som gör mig ledsen och får mig att gråta att jag aldrig mer får se eller röra henne. Hu nu börjar jag nästan gråta.
Jag har börjat även gråta när det är sorliga filmer på sista tiden. Har aldrig gjort det förut och tyckt att dom som gör sånt är lite fjantiga men nu är jag själv där. Hehe. Jag kan även börja gråta om någon annan gråter. Haha. Jag vet att jag är fjantig. Men tårarna kommer bara då.

27Januari 2011

Idag så har det varit skolan. Hände inte så mycket mer än att Matilda var i skolan efter att hon har varit sjuk. :) Jag fick tillbaka min UFlogg bok och jag fick MVG den här gången :D Weei. Jag är inget MVG barn så jag är super super glad. :D Sen fick vi våra inloggningsuppgifter till Dexter så vi kan kolla vårar betyg och då hade jag fått MVG i arkitektur också :D:D:D:D:D Så jag är grymt glad ! :)
Resten av dagen kommer nog bestå av plugg. Vi har ju prov nästa vecka så har inte så stort val.


Nu ska jag se om vi har glass :D

Igår

Igår så lyckades jag plugga lite men sen somnade jag. Haha. Min syster väckte mig av att vi skulle åka och vaccinera oss, eftersom vi ska till egypten. Det gjorde ganska ont för hon kom nog åt en nerv. :( Sprutan kostade 350 kr men så klar eftersom jag har diabetes så fick jag något vacin som jag ska dricka och det kostade nästan 500 kr. Det var inte roligt alls. :( Men jag vill inte blir sjuk så det är bara betala och se glad ut.
Kvällen bestod av stallet och när jag kom hem gick jag och Michaela ut och gick. Vi hade med vårar hundar, Hugo och hennes hund som heter Bell. :) Vi gick nästan Visby runt och vi pratade allt mellan himmel och jord. Det var riktigt skönt ! :) Tack för en rolig kväll :) <3


Från Göteborgsresan 2009:)

23

Det som får mig och må bättre är så klart min pojkvän, Hugo och mina vänner.  Och min familj så klart. Men framför allt är det min älskling för han kan verkligen läsa av mig om det är något som är fel. Och hans underbara famn blir man alltid gladare av :) Hihi. Jag älskar dig mitt hjärta :) <3

Solen skiner

Solen skiner och det är jätte mysigt ute ! :) Så jag och mina pojkar har varit ute och gått. Riktigt skönt och mysigt. :)
Nu blir det att plugga sen förhoppningsvis stallet och ikväll ska jag ute och gå med Michaela. :)

Vad ska ni hitta på idag ? :)

So long, Farewell

Ville bara gör ett litet inlägg innan jag ska sova. Jag har glömt att säga grattis till Paul idag för han har ju namnsdag. Viktigt eller hur?;) Grattis mitt hjärta. :) <3
Nu ska jag göra några uppgifter i samhälle och sen ska jag försöka sova till Cougar town eller Ghost wisper har inte riktigt bestämt mig.


Men sov så gott allesammens !:)

So long, Farewell

Ville bara gör ett litet inlägg innan jag ska sova. Jag har glömt att säga grattis till Paul idag för han har ju namnsdag. Viktigt eller hur?;) Grattis mitt hjärta. :) <3
Nu ska jag göra några uppgifter i samhälle och sen ska jag försöka sova till Cougar town eller Ghost wisper har inte riktigt bestämt mig.


Men sov så gott allesammens !:)

22

Det här upprör mig. Ja du vad upprör mig? Jo att många skäller på hundägare att dom inte tar upp hundbajset och speciellt när det är snö. Och sen kommer det fram när det är tö. Det som upprör mig i det är att dom drar alla över en kant. Vi som plockar upp det då?? Slut och skäll på hundägare tack !!! Visst det är skit äckligt när det är tö och det kommer fram. Men det är betydligt fler som plockar upp det än som lämnar det !
Och sen sak till ni som röker ni är precis lika äckliga som dom som inte plockar upp hundbajset. För när ni lämnar era fimpar på marken. Det är riktigt äckligt minst lika äckligt som hundbajs. För fimparna gör så att snön blir gul. Och i vissa områden ligger det hur mycket fimpar som helst. Och det är riktigt riktigt äckligt.

25 Januari

Nu har jag äntligen klipp mig. Det var jätte skönt och få bort hela 1 cm från mitt hår. ;) Hahaha. Ville inte klippa så mycket så vi tog det som behövdes bara. Så det är ingen skillnad alls :D


Före

Efter


Stor skillnad va? ;) Haha

Mitt hår ser jätte hemskt ut. Det är jätte mörkt i hårbotten och jätte ljust i topparna. Men jag vill inte färga det pga mitt eksem i hårbotten. Det blir bara värre då. Så det får vänta tills våren. :)

Klipp klipp

Sitter och väntar på mamma just nu. För vi ska snart åka och klippa oss. Det ska bli så skönt. Det kommer bara mer och mer snö. Och det är nollgradit så det är jätte slaskigt på vägarna och det är inte mysigt !!!

Nej nu måste jag gå.

Puss på er

konstigt inlägg

Jag skulle skriva om något, men nu är det helt borta från min lilla hjärna. Hahaha. Jaha vad ska det hör inlägget handla om då?
Visst är det jobbigt när man ska skriva eller säga något som man har tänkt på länge och sen när man väl ska få fram det så är det helt borta och man försöker verkligen hitta det som man skulle säga men det går det. Jag tycker det är jätte jobbigt för jag går och stör mig på det väldigt länge, till och med tills jag kommer på det igen.
Nej nu ska jag äta lite till. Är väldigt hungrig på något konstigt sätt.
Weei imorn ska jag klippa mig och det behövs verkligen !!!

Ni får se bild imorn.

Puss på er

mat mat mat

Tror ni att jag pluggade förut då? Faktiskt så pluggade jag lite men sen somnade jag. Hahaha. Så kan det gå. Får väl läsa på lite sen istället. Nu så lagar jag mat det blir makaroner ala Victoria. Har inte en blekaste aning om hur man stavar just makaroner. Haha. Men det blir säkert bra. Den innehåller skina eller kalkonskina som vi brukar ha, sparris, brocoli, beasås och pasta så klart. :) Det är riktigt gott det ! :) Inte jätte nyttigt med det går att göra den ännu nyttigare genom att byta ut pastan mot fullkorns pasta, mindre sås och mer grönsaker.
Jag läste på enblogg igår och hon skriver ca  inlägg om dagen. Hur hinner man med det?! Och hon går till och med i skolan. Jag skulle vilja skriva mer inlägg per dag men jag hinner inte. Jag förstår inte hur man hinner i skriva i skolan. Vi har bara raster på tio minuter och det är knappt så man hinner gå till nästa lektion.

Jaja måste fortsätta med maten nu ! :)

// Vic

Lite mer

plugg så klart vad annars? Idag fick vi reda på att vi ska ha kemi prov nästa vecka. Väldigt snällt!! Inte... Visst det verkar inte vara ett sånt stor prov men det är mycket räkne sätt man ska komma ihåg och det behöver man mer än en vecka och försöka lära sig det.
Min dag kommer bestå av plugg som sagt och sen stallet och rida lite på Saba. :)


You are always on my mind <3

21

Ett annat ögonblick tänker jag faktiskt inte skriva någon om för jag mins inget ögonblick. Varför ska man minas sån? Ofast är ett ögonblick en känsla tycker jag. För om tex i det ögonblicket såg jag hur han kysste henne. Haha jag är sämst på att skriva. Men där så ser personen något men oftas är det känslor som man känner. Hon som såg killen som kysste tjejen kanske känner hat eller besvikelse. Om hon nu tyckte om han. Så anser jag om ögonblick att det förknippas med känslor det är därför man kommer ihåg dom. Nu blev det här inte alls som det ska vara men det gör inget. :)

23/1

Snart är helgen slut och vardagen börjar. Lite tråkigt med skönt. Imorn är det svetsning igen. Det ska bli kul för det är jätte roligt och spännade eftersom det är helt nytt för mig och det är kul att lära sig. Denna vecka som kommer, kommer bestå av skolan  och plugg för det mesta. Vill så gärna blir av med allt jag har kvar sen innan jul. Så tisdag ska jag prata med alla dom lärarna och fråga när jag kan göra dom olika proven. :) Såklart ska jag rida och vara i stallet också. Jag börjar äntligen få tillbaka ridlusten igen. Det där lät ju som det gjorde. Nej men det har varit så svårt och rida nu när det har varit så mycket snö och så halt. Vi har inget ridhus, utan en ridbana utan tak. Den går att rida på nu och det är skönt att man iallafall kan göra det. :)
Jag försöker lära Hugo att ligga, som jag kanske har nämt förut. Men det går inte alls bra. Vi tränar lite varje dag men han kan ännu inte det. När jag lärde han att sitta så lärde han sig det nästan direkt. Förhoppningsvis lär han sig det snart. :)
Nu ska jag kolla på film.

Ha en bra söndags kväll. :)

20

Den här månaden har beståt av av lite jullov, jobb, massa bus med Hugo, Stockholm, ny termin och en massa annat.
Den här månaden har varit ganska lån tycker jag. Det är nog för att skolan började i början av månaden. Det är ännu en vecka kvar av Januari och det kommer bestå av skolan och sen fira Matilda nästa helg. Och det ska bli jätte roligt. :) Januari har bjudit på roliga och tråkiga saker.

19

Något jag ångrar.. Det är tre saker. Jag brukar inte säga att man ska ångra sig för allt händer av en anledning. Men två saker ångrar jag något enormt. Kan tyvärr inte skriva vad det är, för det är väldigt privat. Men det största jag ångrar i mitt liv är att jag inte tog med Asta hem den dagen. Jag har mått jätte dåligt över det. Visst det kanske var ödet? Försöker intala mig det iallafall. Känns lite bättre då men vem vet. Det är det jag verkligen ångrar mycket att jag inte tog hem mitt hjärta.. Visst det kunde hända här hemma med. Men annars är jag inte person som ångrar saker och ting som jag skrev. Utan jag tror mucket på att man lär sig av sina misstag helt enkelt.


21/1

Sitter här i min ensamhet och kollar på 101 dalmatiner. Hahaha nej skoja bara men lite tomt är det. För Paul är och ser på hockey och jag ville inte följa med för jag har inte mått så bra idag. Febern har gått över nu och det är riktigt skönt. Fast det var inte så skönt när febern skulle bort. Jag vaknade helt dygnblöt. Hu ! Men hellre de än att ha feber. :) Så imorn om jag mår bra så blir det åka till återvinningen, köpa present, städa och rida. :)
Och förhoppnigvis kommer hon som ska kolla på mitt sängbord. Hoppas hon köper den också ! :)

Ni får ha en bra kväll :)

18

Min favorit födelsedag var nog när jag fyllde 10. Då fick jag ett marsvin av min kusin och min moster. Jag blev helt överlycklig. Mamma blev inte så glad för hon visste inte om att jag skulle få ett marsvin. Men till slut smällte hon det jag och fick behålla henne. Jag döpte henne till Sötnos. Hon var ljusbrun med två vita streck på huvudet. Saknar henne väldigt mycket. Hon var mer än ett marsvin. Hon hade säkert ännu levt om hon inte hade blivit ihjälbiten av en hund som vi var hundvakt åt. Men hon finns i min tankar :)

Favorit minne

Jag har många roliga minnen men så klart så kommer jag inte på något nu. Hahaha. Jo nu kom jag på ett. Hahaha. Det var förra vintern när vi med klassen åkte till sthlm för att gå på möbel mässa i Älvsjö. När vi kommer fram till själva mässan känner jag mig helt konstig och sätter mig ner, men sen när jag ställer mig upp såt svimmar jag nästan och sen så börjar jag bara gråta. Hahaha. Så en av lärarna springer efter en vakt så jag får hjälp av Matilda och läraren till ett rum. Och när vi kommer till det här rummet så ser det ut som ett fängelse. Hahaha. Det fanns en säng och ett handfat. Det visade sig att jag hade lågtblod socker och vi hade stressat så mycket så jag kände inte att jag var låg. Sen när jag hade fått något att äta så sa min lärare att hon gärna kunde köra runt mig i en rullstol. Hahaha. Hon ville så himla gärna köra runt mig i den men det ville inte jag. Hahaha. Det kanske inte låter så kul men det var jätte roligt.

Allt

Allt börjar gå bra nu känns det som när det gäller skolan. Orkar plugga när jag kommer hem från skolan. Det är riktigt skönt! Idag har jag pysslat om båda hästarna och pluggat. Så nu blir det plugga lite mer eller städ. Båda låter roligt va?;) Sen ska jag lära Hugo lite mer trix när syrrans hundar har åkt hem hade jag tänk. Och imorn blir det lunch med Michaela. :) Det var ett tag sen nu, så det blir nog lite ta igen snack och annat skoj!! :)
Tror det är många som tror att jag är värsta pluggisen men det är det sista jag är jag vill bara ha allt klart som jag ligger efter med. så nu vet ni det. :)

Ha en bra kväll :)

18/1

Kom hem för en stund sen från min kusin. Det var jätte trevligt. :) Men kommer bli tomt utan henne när hon flyttar imorn. :( Men är jätte glad för hennes skull och tycker verkligen att hon ska ta chansen. Om hon inte trivs med jobbet så är det bara att flytta hem igen. :) Om hon stannar så kommer hon väl förhoppningsvis hem någon gång och hälsar på och då från vi träffas! :)

Jätte stort lycka till, till dig imorn gumman !! :)

16

Min första kyss var med han jag var tillsammans med som jag har skrivit om en gång. Det var några dagar efter jul när jag gick i sjuan. Jag var så nervös. Men efter åt så blev jag så himla glad och lycklig. För när jag mindre så var jag jätte blyg av mig, så ni kan bara tänka er hur nervös jag var bara för att vara med honom själv första gången, plus att jag fick en kyss. Hahaha. Men jag kommer alltid komma ihåg det.:)


Duktig flicka

Idag började dagen inge bra. Kom sen till skolan. Och jag hittade inte klassen. Först trodde jag vi skulle vara i våran gammla sal som vi var i höstas, nej för där satt ettorna. Då gick jag till Anki och frågade. Då skulle vi vara där sjöfart brukar vara. Nej för där var det låst och mörkt. Så jag ringde till Matilda men hon svarade inte eller jag ringde henne 4 gånger. Hehe. Så gick till Anki igen och hon ringde till läraren. Då skulle vi vara i studioteket. Hur skulle jag kunna veta det ?! Hur visste dom andra det? Han hade inte sagt något på lektionen förra veckan. :S Tur som det var så kom jag baar 10 minuter sent.
Det är en lite mardröm jag har, att komma till skolan och inte hitta min klass. Jag fick lite panik faktiskt. Det är inte så jätte kul att komma försent till ett prov. Men provet gick bra. Och hoppas det gjorde det också att det inte bara känns som det.

När jag kom hem satte jag mig och räknade matte. Visst är jag duktig ? Sen kom min syster och min systerson så då blev det inte så mycket plugg. För när jag skulle börja skriva på lab rapporten så gick jag ta Melwin, och så klart så somnade han på min mage. Det var så mysigt så han fick ligga kvar där. Det var riktigt mysigt. :) Älskar bebisar. Jag somnade också till. Men sen så började jag plugga igen. Så nu efter två timmar är min rapport klar och inskickad. :) Ritkigt skönt !! :)

Ikväll ska jag och Paul åka ut till min kusinh och fika för hon flyttar imorn till fastlandet. :( Jätte kul för henne !!:D Men kommer sakna henne :(

Ha en bra kväll alla där ute. :)

15

Drömmar dom kan variera väldigt mycket. Men min dröm just nu är att ta studenten, hitta ett jobb som är roligt, hitta en fin lägenhet som jag, Paul och Hugo kan flytta till. Att ha ett eget hem är min största önskan just nu !!! Vill ha mina egna grejer, mitt eget hem jag får bestämma helt själv hur jag vill ha det och framförallt bestämma vilken mat man vill äta och är sugen på ! Men just få ha sina egna grejer och ha allt där man själv vill ha det. Ett fint hem helt enkelt. :)

Film mys !

Nu ska jag kolla på en film det är tredje gången nu och hoppas att jag får se klart den. Jag sommnar alltid. Haha. Kan skriva lite om den sen. :)

Rullar fram

Idag har det varit en jätte bra dag. Har hunnit med att pluggat lite och sen har jag umgåtts med Matilda och hennes familj riktigt trevligt och roligt !:) Jag och Matilda lagade mat och det blev faktiskt väldigt gott. :) Fast jag glömde ha i lite mjöl i såsen så den blev väldigt rinnig. Haha men det gick ändån. Sen gjorde vi efterrätt också då blev det marräng swisch. Väldigt väldigt gott. :) Efter det drog jag och Matilda till bion. Så nu rullar jag nästan fram efter allt gott ! Filmen var bra :) Vi såg den tredje filmen av familjen är värst och släkten är värst. Den var lite typisk dom filmerna. Det var att dom blir ovänner och inte litar på varandra och problem uppstår men sen löser det sig. Men som sagt den var bra, :) Och så klart glömde jag ju ta kort under kvällen !!!

Konstigt och irriterande

Jag tycker det är jätte irriterande när man möter en gammal kompis eller liknade på stan, och människan hälsar inte!! Själv försöker man få kontakt så att man kan iallafall säga hej. Det räcker med ett hej, man behöver inte stå och prata i flera minuter, utan bara ett hej... Det händer väldigt ofta med så kallade "vänner" som jag möter. Är jag så hemsk eller ? Jag är ingen komplicerad person som man måste prata med i flera timmar för att jag inte ska bli sur, utan bara ett hej........

14

Vad jag hade på mig idag ? Den frågan var ju bara för någon dag sen ? :S Jag har haft på mig ett par svart jeans, rosa strumpor, ett grått linne och en svart mjukiströja och underkläder så klart. Och just nu har jag på mig ett par svarta leagins, ett grått linne, en brun skjorta och svarta strumpor. Haha. Jag har även på mig ett Thomas Sabo armband, gotlands ring och en bissmarkring. :)

Idag

Idag ska jag inte göra så mycket. Ska iallafall till stallet. :) Sen ska jag försöka plugga lite om det går. Brukar aldrig gå så bra. Men ska försöka. :) Sen ska jag skriva ihop ett Cv för ska söka ett till extra jobb. Vill ha pengar så då är det bara att söka på.:) Men ikväll blir det skoj ! :D Då blir det laga mat och bio med Matilda :) Ska försöka ta lite bilder :) Hoppas ni kommer ha en bra dag idag. :)

Gullegris

Haha jag och paul sitter i sängen och plötsligt börjar Hugo skälla och morra. Då ligger han under garderoben och morrar och skäller för att han är så busig. Han försökte att få i gång Rambo, den gamla gubben, men han reagerar inte inte ett dugg. Haha det var bara för sött. Våran lille kille är för söt :)


13

Den här veckan började med att jag och Fredrika åkt ut till Lövsta för att ha svetsning. Det var riktigt skoj och läraren var rätt rolig. Sen åkte vi till stan. Jag skulle ha kemi. Hela klassen var där men inte läraren. Utan hon stod borta på norr, där vi egentligen skulle ha lektionen. Men alla i klassen trodde att vi skulle ha den på säve. Haha. Så vi slutade väldigt tidigt. Sen gick jag hem och sov för mådde inte så bra. Sen i tisdag, onsadag och torsdag så har jag varit sjuk. Och idag har jag varit i stallet och sen fika med Fredrika :) OCh helgen blir väldigt rolig tror jag för den kommer bestå av att vara med Matilda och bio, sen så kommer jag och Paul säker att umgås lite. :)

Fråga till er

Jag tycker det kan vara riktigt jobbigt at skriva ibland. Jag brukar ha jätte svårt att komma på något bra att skriva om. ja visst jag kan skriva om vad som händer i mitt liv. Det gör jag också men mitt liv är inte så spännande just nu. Hehe. Allt bara rullar på som vanligt. Men snart är det helg och då händer en massa skoj. :)
Så vad vill ni vet eller vad tycker ni att jag ska skriva om ? Blir jätte glad om jag får tips. :) Tycker det är jätte roligt om jag har något att skriva om, annars är det ju ganska svårt. ;) Haha.
Och en sak bara vilka konstiga och till gjorda bloggare det finns där ute !! Men om dom vill vara så, så varsågod. :)
Om man ska kommentera ska man aldrig trycka ner någon. För ord sårar mer än vad man tror. Så tänk på det.

Vilket konstigt och blandat inlägg det här blev. Haha

Nu ska jag gå och se film med mina pojkar. :)

God Natt ! :)

My love <3

Du var den finaste på denna jord. Dina ögon var så underbart vackra, dom var helt svarta men så fina. Du kunde visa känslor och verkligen trösta mig när jag behövde dig. Du kom alltid till mig på morgonen och la dig brevid mig eller på mitt huvud. Jag saknar det något enormt. Varje gång man kom hem kom du farande till mig och började bita mig i fötterna. Det var så otroligt jobbigt men nu saknar jag det väldigt mycket. Saknar allt jobbigt du gjorde. För jag uppskattar det nu.
Den dagen du försvann från mig var den värsta dagen i mitt liv. Men ändån tror jag det var ödet. Vem vet du kanske hade blivit jätte sjuk senare i livet ? Jag saknar dig jätte mycket och gråter väldigt ofta för det är så tomt utan dig hjärtat. Men vi kommer ses igen. När jag kommer till dig i himlen så kan vi busa hela tiden och mysa som bara den. Jag längtar dit. Jag älskar dig min prinsessa <3<3<3<3


12

I min handväska har jag inte så mycket grejer. Inte så mycket som en del har. En del har nästan hela sitt liv i sin handväska tycker jag. Jag brukar ha plånbok, min blodsocker mätare och mina sprutor (eftersom jag har diabetes), det brukar ligga ganska många pennor också om jag har haft den väskan i skolan. Är jätte duktigt på att ha alla pennor i väskan eller hemma men aldrig skåpet. Haha.

13 månader <3

Idag firar jag och min älskling 13månader tillsammans <3<3 Tiden bara ränner på. Egentligen känns det bara som att vi har varit tillsammans 6 månader eller något tycker jag. Men jag älskar honom mer och mer för varje dag som går. Älskar att ha honom vid min sida. Är väldigt stolt över honom som orkar vara min pojkvän när jag har mina dåliga dagar. Haha. Alltid du och jag <3<3<3<3

11

Jag har två systrar som är 11 och 7 år äldre än mig. Jag skrev lite om dom när jag skrev om mig själv. SOm jag skrev då tycker jag det är jätte bra att vara en "sladdis". För er som aldrig har höra talas om en "sladdis" det är när man har syskon som är mycket äldre än en själv. När jag var liten tyckte jag det var jätte tråkigt att dom aldrig ville leka med mig, och jag tror dom tyckte att jag var jätte jobbig för vi kunde bråka väldigt mycket.
Men nu tycker jag att vi tre har jätte bra kontakt och sen dom flyttade hem ifrån så har vi aldrig bråkat.:)

Min syster Angelica är 7 år äldre än mig. Hon bor tillsammans med sin sambo Jim och sin son Melwin som är 8 månader, 1 mil ifrån Visby. Min syster är väldigt envis av sig. Och nu när hon är mamma ledig så bor hon nästan på friskis och svettis. Hon har tre olika pass som hon leder, annars så brukar hon vara där och hjälpa till. Hon är en riktigt godis gris. Det kommer hon alltid vara vad hon än säger !! ;)

Min syster Carolina är 11 år äldre än mig. Hon bor tillsammans med sin sambo Philip och sin dotter Alexandra (5år) i en vila i Visby. Hon är väldigt konstnärlig av sig. Hon är jätte duktig på att pyssla och framförallt göra tårtor. Hon kan göra nästan vilken tårta man vill med olika motiv. Hon håller även till på friskis och svettis fast hon är värd istället för ledare.

Det var lite om dom :)




10

Idag har jag haft på mig en stor t-shirt, Pauls mjukis tröja och mjukisbyxor. Jag har verkligen inte tagit någon bild eftersom jag är sjuk. Så mina kläder idag var inte så speciellt snygga men grymt sköna !! :)

9

Jag har ingen direkt tro. Tror verkligen inte på Gud även fast jag är kristen, eftersom jag är döpt och komfimerad.
Jag anser att tron på en gud förstör så många liv runt om i världen. Alla krig som är i världen är på grund av tro och alla religioner som finns. Jag kan inte förstå hur man kan offra sitt liv på grund av en Gud. Men jag respekterar dom som har en tro. Därför tycker jag att dom som har en tro ska respektera oss som inte har en tro också. Och om jag skulle ha haft en tro så hade jag varit buddhist. Jag tror mycket på att hitta sitt inre ro och lugn. Men det kan man göra utan en tro.

Tisdag 4/1

Denna dagen var mest att hitta något att göra. Vi började med att åka till Barkaby. Vi åt mat på IKEA med resten av sveriges befolkning. Men det var grymt gott. Maten kostade bara 16 kr, och då fick man många köttbollar, mycket potatis mos, sås och lingon slyt och allt var hemmagjort. Eller inte såsen och lingonsylten. Jag blev grymt mätt. :)
Sen begav vi oss till ett ställe i Barkaby där det finns hur mycket Outlet som helst. Märken från Björnborg, Lacost, Peak m.m. Och allt var jätte billigt nu när det var mellandagsrea. Nu låg rean mellan 50-70%. Annars var det "bara" 30% billigare. Vi gick in i Peak affären. Vi var där i nästan en timme tror jag. För jag, Paul och även min syrra tycker om Peak. Men kan ni tro att jag gick tomhänt där ifrån ? Det gjorde jag. Hittade ingenting snyggt. Jo en jacka som var knallgrön. Men den var en storlek för liten. :( Men både Paul och CArolina hittade grejer. Men helt tomhänt blev jag inte från alla dessa affärer vi var i. Jag köpte att par skor. Förvånade att jag köpte skor ? Haha. Men tyckte att dom var så snygga. Jag kan knappt gå i dom men får träna lite innan jag ska använda dom, för dom är väldigt höga.


Väldigt högklack som ni ser. Så om ni ser någon tjej på stan som inte kan gå klokt så är det nog jag. ;)

Sen åkte vi till kungens kurva och gick på ikea där. Vi skulle köpa lite grejer till mamma där. Sen åkte vi till båten.




Måndag 3/1

Idag gick vi upp tidigt för att åka med båten till Sthlm. Det hände inget speciellt på båten. Den är aldrig speciellt rolig.
Vårat första stopp var vid mekonomen i Nynäs för en bakljus på bilen var trasig.



Vi åkte vidare till vårat hotell. Vi bodde på Globen Hotell det heter någon annat egentligen. När vi åkte till hotellet somande både jag och Alex. Haha. Hon var så söt lill tjejen så vi tog lite kort på henne.


Vi fick inte checka in för ens klockan tre och vi var framme vid halv tolv. Så vi gick till globen gallerian och åt lite. Efter det gick vi runt i gallerian för att slå igen lite tid. Tyckte inte att dom hade något vidare i dom affärerna förutom på Kicks där hittade två hårinpackningar för halva priset. Det var riktigt bra. :) Så dyrt att köpa sånt annars. Sen när vi väl hade checkat in så gick vi och badade i bubbelbadkaret. Det var riktigt skönt förutom att båda bastuna var grymt varma och badkaret var väldigt varmt också. Så det blev inte så länge.
Vi blev helt trötta efter det så vi vilade lite innan vi skulle på Disney on ice. När vi väl hade hittat vart vi skulle sitta så fick jag en chock. Vi satt jätte högt upp. För er som inte vet så är jag jätte höjd rädd. Så jag höll nästan på att börja gråta och svimma. Jag fick hålla Paul i armen nästan hela tiden för att jag var så rädd. ALexandra som är 5 år hon tyckte inte att det var läskigt att sitta så långt upp. Haha visst är jag patetisk ?


Det ser inte så högt ut med det var det !!
Showen var jätte bra. :)


Det var svårt att ta bra bilder för det var så mörkt.

Vet ni vad ??

Jag hittar inte min kamerasladd till datan som vanligt. Hahaha. Jag la den på ett bra ställe sist men vart ?
Det var jätte bra i Stockholm. :) Tänkte nänligen skriva mer om det när jag hittar sladden. Mycket roligt när det är bilder med, tycker jag.
Min lilla ålutt blir bara större och större för varje dag som går. Han kommer bli en jätte om han ska växa så här mycket. Imorn kommer Thea (hans mamma) och hennes ägare och hälsar på. :) Dom kommer få en chock hur stor han har blivit. Imorn ska jag även träffa min kusin och fika med henne. :) Nu ska jag gå in till min pojkvän och tjata på honom så han stänger av hockeyn som han ser på. :D Hoppas jag lyckas.

Ha det så bra :)


8

Ett ögonblick jag kommer ihåg väldigt mycket var första gången jag träffade Paul. Jag och Michaela körde moppe eller hon körde och jag åkte. Hehe. Vi hade chattat i ca två år innan. Men hade aldrig pratat i real life som dom brukar säga. Så jag var jätte blyg och tyst. Men sen fick vi komma in i lägenheten och där var hans kompis Adam. Och vi började prata en massa och allt slutade att alla låg på golvet och gråtade av allt skratt. Och under den tiden råkade Paul ta min hand och jag blev helt varmt då och glad. Svårt att förklara. Hehe. Det ögonblicket eller handblicket är någon jag kommer komma ihåg ett bra tag. Det var kärlek i första ögonkastet. Allt kändes så bra. Och tills slut så blev det vi två :) <3

Lite frågor om året som gått

Året :
Hur har året 2010 varit för dig ?
Bra och dåligt men mest dåligt
Bättre än förra året ? Absolut inte.
Har du träffat några nya vänner ?
Träffat en hel del folk men ingen som jag har blivit vän med.
Något du aldrig kommer glömma från 2010 ?
13/10 när Asta dog. Värsta dagen i mitt liv.
Har du flyttat under år 2010 ?
Nej.
Har du hittat en ny låt som du älskar ?
Ja.
Isåfall vilken ?
Kommer inte ihåg vad den heter. Hehe.
Har du kysst en främling ?
Nej det kan jag inte på stå.

Kärlek :
Hur har din kärlek varit 2010 ?
Riktigt bra och underbar. :)
Har någon varit kär i dig ?
Haha ja.
Har du sagt jag älskar dig till någon ?
Ja :)
Har någon sagt jag älskar dig till dig ?
Ja :)
Har du haft ett hemligt förhållande ?
Haha nej om jag hade haft det hade jag väl inte skrivit det här?

Sorg/Hämnd :

Har någon i din närhet tagit självmord ?
Ja min farfar. :(
Har någon i din släkt avlidit ?
Ja eller djur men det är som människor till mig.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven ?
Nej.
Har du varit i slagsmål ?
Nej men har gått i mellan.

Personligt :
Har du gjort något du ångrar ?
Ja
Isåfall vad ?
Att jag inte tog med Asta hem den dagen.
Har du skämt ut dig ?
Ja eller mina kära vänner skämde ut mig när jag fyllde 18 :P
Har du ljugit för en vän ?
Nej
Har du varit ute en hel natt ?
nej
Har du blivit tagen av polisen ?
Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön ?
Ja varje natt.
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön ?
Tror inte det ?

Skola/Fritid :
Vilken skola går du i ?
Christopher Polhem
Har någon varit elak mot dig i skolan ?
Nej
Hatar du någon i skolan ?
Inte hatar men ogillar.
Har du gjort framsteg ?
Ja det tycker jag.
Har du haft alla rätt på ett prov ?
Nope.

Vänskap :
Har du träffat nya vänner ?
Vet faktiskt inte. Inte vad jag kan komma ihåg.
Har du förlorat en vän ?
Ja min bästa vän och fått dåligare kontakt med min barndomsvän:(
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän ?
Ja :)
Har du gått bakom ryggen på en vän ?
Ja jag har gått bakom mina vänner någon gång. Haha. Nej det har jag inte.
Har du många tjejkompisar ?
Inte jätte många men är nöjda med dom jag har :)





2/1

Min kusin har precis varit här och fikat, det var riktigt trevligt:) Men stackarn är så förskyld :( Imorn åker jag, Paul, Carolina och Alex till sthlm för att se disney on ice. Det ska bli riktigt roligt. Ja jag vet att jag är 18 år gammal. Men jag tycker att deras föreställningar är riktig bra och fina. :) Plus att jag går för min systerdotters skull. :) Men nackdelen är att jag orkar inte åka båt bara. För det är så himla tråkigt tycker jag. Och båtarna är så himla trista. Färgerna på båten gör mig depprimerad. Dom blandar gul, grön, blå och röd. Varför inte bara hålla sig till en och samma färg fast i olika nyanser?

Men hoppas resan blir roligt. Tar med mig datan och ska ta bilder. För hoppnings vis finns det något internet man kan få låna på hotellet. Om det finns ska jag försöka lägga in lite bilder. :)

Ha en bra kväll :)

Puss på er

7

Min bästa allra bästa vän var min hund Asta. Ja man kan ha ett djur som bästa vän. Hon fanns alltid där och man kunde säga precis vad som helst till henne utan att hon sa det vidare eller dömde en. Det är därför det som var så skönt med henne. Och hon kom alltid när man var ledsen eller ensam. Jag kommer ihåg när jag hade maginfluensa i sommaras och ingen var hemma förutom jag och hundarna. Och jag mådde väldigt dåligt. Och då hoppade hon upp i sängen och hade med sin favorit leksak i munnen och la den brevid mig och kollade på mig och sen la hon sig vid fötterna och så fort jag rörde mig så kollade hon på mig för att se att allt var bra. Åh vad jag älskade/älskar den hunden. Och vad jag saknar henne !!! Det är ingen historia som jag hittar på utan det var verkligen så.
Paul är någon min bästa bästa vän för han kan jag säga allt till plus att han har sett alla min bra och dåliga sidor. Jag har några tjejer kompisar som också är mina bästa vänner och jag kan säga det mesta till er men ni har nog inte sett alla mina sidor. :P Ni vet vilka ni är och jag är jätte glad att jag har er !!! :) <3

Älskling min <3<3<3<3<3

RSS 2.0