Knas

Sista inlägget var skrivet av min pojkvän. Han kan va lite knasig :) Men jag älskar dig ändån ! :)
Dagar har bara försvunnit för det har hänr så mycket. I fredagas när jag var på stan med Michaela för att hämta våra UF grejer så ringde mamma och sa att när Johanna kom till stallet så stod det två hästar i hagen. Så mamma skickade sms till stall ägaren och frågade. Vi visst att det skulle komma en tjej som skulle komma och kolla på stallet. Men tydligen var det ett missförstånd att hon fick ta dit hästarna i fredags. Jag blev lite sur eftersom min låne häst skulle komma vid åtta på fredag kvällen. Eftersom det blir för mycket med tre nya hästar för våra andra hästar.  Men det gick bra sen när Saba kom. Hon var väldigt stressad när hon kom men sen lugnade hon ner sig. I lördags skulle Saba få behandling men vi fick avbryta den för hon kunde inte lugna ner sig. Den här helgen har jag nästan bara varit i stallet. Hehe. Ska till stallet sen idag och har redan varit där idag. Men ska fråga fredrika om hon vill och gå ikväll känner att jag behöver röra lite på mig. Bilder på dom nya hästarna kommer. För Paul har min data så kan inte ladda upp bilderna nu.

puss

Puss mi ;D

/ Paul

Suck och stön

Jag tror jag blir galen !! Jag hatar UF till 100000000% Fan ta dig som har hittat på det! Du trodde väl att det var smart att man kunde få starta ett eget förtag under sin skola gång. Ja visst jag förstår men då ska man bara ha UF !! Om dom frågar vad jag tycker om UF sen i slutet så tänker jag säga att det är skit faktiskt. För det går inte och ha en massa ändra ämnen också. Det är klart vi blir skoltrötta. Förlåt men blir så irriterad att man måste göra så mycket på sin fritid :( Som tex imorn ska vi till banken. Liksom på lovet? Och sen så han som har hand om våra pengar som vi skulle få av något företag svarar inte på mitt mail. Lärarna har ju dock inte lov så ta och svara för fan! Vi behöver pengarna nu för våra grejer har kommit och vi måste betala dom !! Du är då en väldigt dålig lärare. För det var samma när vi hade dig i två du svarade aldrig på mail. Det är så kul för lärarna tjatar att vi inte läser tjelvar men det gör ju inte ni heller !!!

BLÄ PÅ ALLT NU ! GOD NATT !

Dripp dropp

Regnet öser ner utanför fönstret.  Nu är det verkligen höst. Var ute och red i eftermiddags det var riktigt skönt. För älskling och Asta gick med när jag red. Så vi skrittade (gick) en sväng i skogen. Mys pys. Vi hann tillbaka till stallet innan det började regna. Men när vi väl skulle åka hem så hittade inte älskling bil nyckeln. Tur så hittade han den på fotbollsplanen. Vilken tur säger jag bara för annars hade det tagit hela natten om vi skulle leta i skogen. Hehe. Nej nu ska jag gå och fixa lite :)

Ha en bra onsdags kväll :)

// Vic

Mer besökare

Ni som läser min blogg och kanske är lite mer vana bloggare. Hur gör man så man får fler besökare? Jag försöker lägga ut min bloggadress överallt. Men vill ha mer besökare. Är jätte glada om ni kan ge lite tips :)

Idag vakna jag att jag hade feber

Nu är det bara tre dagar till Saba kommer till oss! :) Det ska bli roligt :) Idag vakna jag att jag hade feber och jätte ont ihalsen så fick stanna hemma från jobbet idag. Men imorn och resten av veckan blir det jobb måste ha pengar så. Får leva på alvedon. Jaja. Det är så skönt med lov. Och vi har extra långt lov. Det är riktigt härligt ! Men ändån hinner man inte göra så mycket. Men ska försöka plugga lite imorn efter jobbet. Så man slipper göra det ihelgen :)
Nu ska jag gå och mysa med älskling. Ha det bra!

// Vic

Regnig söndag

Idag har det varit riktigt tråkigt väder. Regnat nästan hela dagen och varit allmänt grått och trist. Idag har jag prov ridit min kusins häst Saba. Det gick riktigt bra. Så det blir att vi ska låna henne i några månader :) Det ska bli skoj :) Min kusin har tyvärr inte tid med henne så hon blev glad om vi kunde ta henne och pyssla om henne. :) Så jag hoppas det ska gå bra ! Hon flyttar in i vårat stall på fredag kväll. Jag vet att ni tänker att jag borde bry mig om min häst men mamma ska fokusera mer på honom så ska jag fokusera mer på henne. Eftersom jag och mamma har kommit fram till att jag och Oliver klickar inte när vi ska rida. Jag älskar den hästen över hela mitt hjärta och tycker om att stå och pyssla med honom men ridningen funkar inte så bra. Det kanske kan bli bättre om man får turas om och rida på olika hästar :) Vi får se hur det blir :)
Igår var jag, Paul och Alexandra min systerdotter och badade på Solbergabadet. Alexandra kunde inte simma så vi försökte lära henne lite och tillslut kunde hon simma själv med en flyttgrej runt magen. Så duktig tjej :) Sen kom två tjejer från hennes dagis dit så dom busade en massa i vattnet. Det tyckte hon var jätte roligt :) Sen så var vi på min fasters 40 års kalas :) Det var jätte trevligt :) Det var en massa folk där :) Mina kusiner från Täby var nere. Det var roligt att träffa dom :) Jag och Paul och två till kom på delad 1 på tipspromenaden. Snacka om vi blev chockade. För vi kunde inte någon av frågorna så vi chansade på alla. Men det lönade sig. :P Det blev en lyckad kväll :)

Imorn blir det att jobba. Vet inte hur jag ska orka men får väl hem och sova efter jobbet. Hehe.


// Vic

lager157

Nu har jag köpt två byxor från lager157. Riktigt bra hemsida :) Dom har inte så mycket men det är jätte billigt. :) Byxorna kostade totalt 500 kr och det är helt okej för två byxor. :)
Melwin är ännu här och han mår inte alls bra :( Han har feber så han är jätte gnällig. Han har fått en spruta idag och av den kan man få feber. Tycker så syn dom lillen :( Idag fyller han hela 4 månader :) Mitt lilla hjärta :) För er som inte vet vem Melwin är så är det min syster son/ mitt fadder barn :)
Snart ska jag,älskling och Asta åka och hyra film och sen åka ut till lummelunda och bara ta det lugnt :) Mys pys !!
Imorn blir det att rida en sväng på banan, bada med baby och min systerdotter Alexandra :) Och på kvällen så ska hela familjen på 40-års fest. Det är min faster som fyller år. Hon fyller idag. Grattis !!! :) Men jag vet inte vad jag ska ha på mig :O Men det får älskling hjälpa mig att välja ut. Han är riktigt duktig på det :) Älsklar dig !! <3<3

Nej nu ska jag gå och packa ner lite kläder.


Ena paret :)


Dom andra :)

Ha en bra fredags kväll :)

//Vic

22

Idag har jag hunnit med mycket. Idag beställde vi alla grejer till UF. Det gick nog på en hel del :P Sen åkte jag iväg till gymmet och va gymvärd. Jag trodde inte att det skulle vara så mycket folk som det var. Jag var där mellan 11-13 och det var halvfullt. Micha och Matilda kom förbi och tränade lite. Det var skönt för då hade man någon att prata med och tiden gick fortare. Sen så fick jag mycket hjäp av en herre som också är gymvärd. Han var riktigt trevlig och snäll. Han ska hjälpa mig på tisdag och gå igenom alla maskiner så jag lär mig. Det är väldigt snält av honom. :)
Sen så åkte jag hem och åt och hjäpte till och fixa älskling bil för han besiktade den idag och det var inge fel på den. :) Sen hade jag matte prov. Trodde att det skulle vara mycet svårare än det var. Men bara för det så får jag väl inte G :P Men vi får hoppas :)
Sen åkte jag och baby in på stan och fikade :) Mys mys. Och nu sitter jag,älskling, angelica, mamma och melwin framför tv :)

Ikväll vet jag inte vad som händer men ska umgås med baby iallafall :)

Ha en bra dag :)

//vic

Det är bara stå och babbla på

Ikväll har jag och mamma varit på Mary K party hos en som har häst i samma stall som oss. Det var rätt roligt. Köpte en ansiktskräm för torr hy och en lotion för torr hy. Nu får ni inte tro att jag är värsta torrisen. Men det börjar bli kallt nu och då blir jag känslig. Dyrt blev det kan jag säga men hoppas dom funkar :)
Fick precis reda på att bästa Stoffe kanske kommer få åka med på våran studentvagn när vi tar studenten :)
Nu börjar det lugna ner sig igen i skolan så nu börjar jag bli lugnare :) Så förlåt alla mina vänner att jag inte hört av mig på ett tag men det hade nog inte varit så kul för er, för jag har inte varit på mitt bästa humör :( Har varit så orolig för UF och vårat modellhus. Vi skulle ha redovisning idag på vårat modellhus men det var bara våran grupp som var klar så vi flyttade fram redovisningen efter lovet. Men det gör inget för man behöver inte läs in en massa skit i huvudet. Det är bara stå och babbla på.
Men men imorn får man lov efter vi har gjort matte provet. Det ska bli så sköööööööööönt ! :) Hoppas bara matte provet går bra. Har lärt mig så mycket jag kan och så mycket det får plats i min lilla hjärna. Haha.
Imorn blir det att gå och beställa allt till uf och sen vara gymvärd på friskis och sen matte prov. Sen får vi se vad som händer. Förhoppningsvis så ska jag och baby umgås eftersom vi inte har umgåtts klokt på länge. :(



Igår kom min bebis hem :) Hon har varit hos min syrra i några dagar eftersom hon löper. Men nu är hon hemma igen :) Min lilla sötnos :)<3<3

Nej nu ska jag gå och sova.

Ni får sussa så gott :)

// Vic


Hatar datorer

Skrev ett jätte bra inlägg precis och när jag tryckte på spara och publicera men då så loggades jag ut istället. Ibland är elgrejer skit ! Och det är ofta! Men ändån använder vi det dagligen. Vi männsikor är allt bra konstiga!

Får skriva mer sen då da.


Ha en bra kväll :)


// Vic

stress

Har inte orkat skrivit något för är så stressadöver UF,vårat hus (som vi bygger) och matte provet och annat skit. Så tack älskling och jocke att jag fick prata av mig igår. Det kändes mycket bättre efteråt!! :) Inte lika stressad. Men imorn blir det ett moment mindre iallafall :) För då ska vi ha redovisning på vårat hus, så vi får slippa det någon gång. Så man kan få fokusera på UF. Hatar faktiskt UF. Det är en sån pass stor kurs och man bli tvingad till det. Fine om vi inte hade haft arktitekturen, för både uF och a tar sån tid på fritiden. Jaja det löser väl sig. Om två dagar är det lov! Fy vad skönt men nackdelen är att jag ska jobba hela lovet :( Jag som hoppades att jag skulle få lov i allafall i en dag. Men men behöver man pengar så.. Nej jag är inte ett dugg positiv. Jag blir så när jag är stressad/deppig av skolan. Men skönt att man har bra vänner i klassen som gör det lättare att gå till skolan :)
Nej ska fortsätta med matten snart. Men ni får sova så gott !! :)




Till världens finaste Paul !
Tack för att du inte ger upp och lämnar mig när jag är sur och grinig.
Jag tror på oss till 1000% !!
Jag tänker aldrig lämna dig hjärtat!

Jag ÄLSKAR DIG !
/ Bara din Victoria


Jag skrev en lapp till älskling igår och det stod det här och han blev så glad så han ville att jag skulle lägga upp det på bloggen, så att alla ser att jag är hans. Haha han är söt han :P


det fanns chokladtårta,marrängtårta,prinsesstårta

Idag vaknade jag upp av att mamma frågade om jag skulle med till stallet, men sen ångra hon sig och sa att jag kunde sova vidare. Men det kunde jag inte så jag gick upp och började tvätta. Och äta frukost faktiskt ! Jag brukar aldrig äta frukost, men idag gick det. :) När kl var lite efter tio så fick jag dra upp min kära man. För han skulle ut till Dalhem på någon avslutning. Så jag följade med honom ut och kollade på när han och en massa andra folk i olika åldrar spelade fotboll. Dom minsta som spelade var så söta :) När dom väl fick bollen så blev dom överlyckliga :) Och så orkade dom så klart inte springa så mycket, men det var så söt så ! :) När dom hade spelat klart så var det tårta. Det var många som hade bakat!! Så det fanns chokladtårta,marrängtårta,prinsesstårta och massa andra tårtor!! Riktigt gott var det. :) När vi kom hem så började jag tvätta ännu mer och sen börja jag städa hela undervångingen, eller så mycket jag kom åt vill säga. Det blir så stökigt när man göra om. Vi håller på att göra om badrummet. Men det blev fint :) Fast älskling och pappa tyckte inte att jag var så trevlig när jag väl höll på att städa. För jag var så grinig för att dom inte hjälpte till. :P
När jag var klar la jag mig i älsklings famn och somnade. Det var riktigt skönt :)

Imorn blir det friskis och svettis. Ska först vara värd på familjegympan och sen ska jag vara värd i två timmar i gymmet. Efter det blir det hem och plugga matte och göra badbomber. Sen träffa Fredrika också :) Det blir nog en roligt dag skulle jag kunna tro :)

Idag har älskling fått en kusin:) Fannie heter hon :) Stor grattis till er !! :) Och välkommen till världen ! :)

Lilla Fannie :)

Här kommer ett lite filmtips ! :)
En riddareshistoria tycker jag du skall se! Det är en film som ut spelar sig på medeltiden men dom använder "ny" musik, typ rock musik osv. Det är riktigt bra! :) Den gick på TV4+ ikväll nämligen.
Hoppas du och kommer tycka om den lika mycket som jag göra :)



Ni får fortsätta att ha en trevlig kväll! :)

// Vic


Full rulle

Det har varit dåligt uppdatering idag. Det har varit full rulle idag. Upp vid nio för att åka till skolan vid tio för att bygga på huset till tolv. Sen in på stan och äta med Matilda. Sen hem och hämta matte böcker. Tillbaka till skolan och ha matte i 40 min, Sen hem och sen till stan och göra några ärenden. Sen åkte jag och mamma till hästen. Efter det hem och klä om och sen ut och äta med Pauls familj. Vi år filéfrossa på torgkrogen. Mums! Jag gick nog upp en hel del ;) haha. Tack för en jätte trevlig kväll!! :) Sen var syrran hemma när vi kom hem så vi sjöng lite singstar. Riktigt roligt ! :)

Imorn blir det stallet,stor städa och umgås med älskling:)

Nu kan jag inte hålla ögonen uppe, Sov så gott !!

10 månader och 3 dagar

Snark

Den här dagen har varit lång. Har varit i skolan även fast vi är lediga för att bygga på vårat hus. NU är väggarna färdiga och ska "bara" sättas ihop. Hur nu det ska gå:P Mässan ikväll gick bra men det var inte så mycket folk. Tänk att ens engelska lärare kan va så otroligt rolig! :) Det är roligt när lärare visar en annan sida av sig själva än lärarsidan :)

Nu ska jag försöka sova ! God natt



Älskling jag saknar dig såååå...

Klart för ikväll

Nu är jag klar med matten för ikväll men det blir mer matte imorn när jag är hemma och så blir det mycket husbygge. Så vi får se hur mycket jag kommer skriva. Nu ska jag se film. Ni får sova så gott ! :)

Kul kul

Jag bli allt gladare ju mer jag loggar in här :) Jag börjar få mer och mer läsare. Tack för att ni läser min blogg ! :) Ni får gärna skriva på eran blogg att ni läser den här bloggen så kan jag länka till eran blogg :) Ni får gärna kommentera också ! :)

Ni får ha en bra kväll! :)

// Vic

lång tur i det fina vädret

Kom precis från stallet. Skulle rida en lång tur i det fina vädret. Jo heller att jag fick det fick inte tag på häste j****. Jag älskar honom men inte när han håller på sådär. Om det är någon som läser min blogg som har en häst som är svårt att fånga in i från hagen så skriv gärna hur du gör :) Vi har försökt med hur mycket som helst men det är nästan inget som fungerar. :(
Ikväll blir det att plugga så mycket matte som möjligt. Inte så kul men har prov nästa vecka så det måste göras.



Grattis i efterskott hjärtat ! Igår firade jag och älskling 10 månader :) <3<3<3
Jag älskar dig :) <3<3

Vi gjorde inget speciellt

Igår så var jag vid doktorn och skulle kolla upp några leverfläckar som sitter i ansiktet. Men jag får tyvärr inte ta bort dom, för ärret kommrt bli fulare än vad leverfläckarna är. Men gud vad kul för att läsa det här. Haha. Igår var det en hel dag med älskling. Det var riktigt skönt :) Vi gjorde inget speciellt vi bara va :) På kvällen var jag och Asta på våran sista gång på unghundkursen. Det gick helt okej :) Vi fick diplom ;) Hihi. Vi har lärt oss väldigt mycket på dom här gångerna och fått en fin kontakt. :)
Idag hade vi vårt första prov. Det var kemi prov. Först var det jätte lätt men sen dom sista frågorna fattade man ingenting. Men vi får se hur det gick :) Jag gjorde mitt bästa iallafall :)
Och idag hade vi UF möte med våran lärare och nu har vi kommit på en jätte bra idé :) Riktigt skönt eftersom vi har haft problem och komma på något att göra. Men nu är det löst :)

Imorn och på torsdag är jag "ledig". Det är någon mässa onsdag och torsdag så vi har inga lektioner och jag ska vara på mässan på torsdag kväll :) Men  vi ska bygga på vårat hus under onsdag och torsdag. Vi har en uppgift att bygga ett hus på arkitekten (stavning?).

Nu ska jag kolla på paradise hotell eftersom det är en gotlänning med. Brukar aldrig se på det annars ska ni veta :P

Ha en bra kväll :)

// Vic

Mys ute i naturen

Här kommer lite bilder från i söndags när jag,älskling och Buster var ute och gick :)

'
'
'
'
\/

Lite lamm och får :)

Lite lamm och får :) så söta !!



Jag och sötis Buster :)



Finaste älskling och jag :) <3

Bara dom bitchiga

Nu är jag riktigt riktigt trött. Gick upp "tidigt" i morse, vid nio alltså, för att vara barnvakt medans min syster var på familjegympa på friskis. Och sen var jag gym värd efter det i två timmar och jag gjorde inget där förutom att glo på alla som tränade. Vet faktiskt inte vad man ska göra som värd? För man kan inte börja prata med dom när dom tränar, då stör man dom. Och det vill jag verkligen inte. Så förstår egentligen inte varför vi ska vara där. Det är ju aldrig någon som frågar heller så. Men det kan ju bero på att dom som tränar kan mer än mig. Hahaha.
Igår var jag och älskling som sagt ute hos hans morbror och fikade. Det var riktigt trevligt. Och vi fick träffa lilla snyggingen som har blivit så stor nu. Han busade hela hela tiden och log hela tiden. Så söt !! :)
På kvällen så åt vi pizza med Adam och sen sjöng vi lite singstar och grabbarna spelade fifa medans jag typ halv sov. Haha. Sen gick vi till hamnplan. Det var inte så mycket folk när vi kom dit men sen kom det mer och mer. Det blev bara roligare och roligare. :) För alla roliga folk kom väldigt sent. Det var bara dom bitchiga som var där tidigt. Hu på dom. Alltså inte vi ;) Haha. Men det var en lyckad kväll :) Det får göras om snart !
Och nu har jag pluggat till vårat kemi prov vi har på tisdag och min hjärna kommer snart explodera för jag har lärt mig en massa nytt. Hihi. Just det vi var vid Pauls farmor nu i eftermiddag/kväll och firade henne. Hon blev väldigt glad för blommorna och lotterna. Och nu har jag gått upp minst 5 kg eller det gjorde vi nog alla. Hihi. Hon lagar så god mat och sen fanns det mkt mkt kakor :D Så jag och Paul gick ut och gick med hennes hund Buster. Han blev jätte glad:) Så söt han är:)


Nej nu måste jag gå och lägga mig , jag somnar snart!

God natt !

// Vic

9/10

Äntligen helg! Det är fint väder och solen skiner. Idag blir det att städa bilen och ut och fika vid Pauls morbror :)
Igår var jag på hockey med min kära kusin och min älskling :) Det var roligt eftersom V/R vann mot Nacka :)
Resten av helgen består mest av plugg och vara värd på friskis och svettis. Och försöka hinna bada min lilla vovve :)
Nej nu ska jag gå och fixa i ordning mig, ha det gott !! :)

8/10

Nu har jag fått en supersnygg design på min blogg! :) Tack så jätte mycket älskling min !! :) Allt är inte riktigt klart ännu men det är bara lite fix och trix kvar.
Kom nyss hem. Har varit ute i skogen med min syster och alla hundarna. Riktigt skönt i skogen på morgonen, inga människor och det blåste inget. Riktigt skönt alltså :) Sen så spårade vi med dom minsta, Asta och Takida. Spårning är inte Astas grej men hon börjar lära sig :) Och Tinki klarade det så klart. :P Nej nu ska jag äta eller sova har inte riktigt bestämmt mig. Haha.

Ha en bra dag ! :)

header

ny header kommer snart :D

5/10

Nu är jag vuxen ! För jag har körkort nu ! :D De ni ! Trodde inte att jag skulle klara allt på första försöket men det gick :) Nu orkar jag inte skriva mer :P

RSS 2.0