Sportlov

Nu är det äntligen lov ! :) Så skönt kan jag tala om. På lovet ska jag ta det lugnt och jobba. Jag är ingen sån som festar och ska göra en massa på lovet. För jag tycker att man ska vila upp sig på loven och inte bli ännu mer trött än vad man redan är. Men om man vill göra det så varsågod och gör det. Ska träffa lite kompisar också innan vi åker till Lanzarote! :)
Jag hann inte skriva så mycket i helgen för jag hade inte med min data ut till Lummelunda, där vi friade Paul.
Nu ska jag hitta på något :)


Ha det bra !

Baka baka liten kaka

Har precis bakat 2 drömtårtor och 1 morots kaka! Hoppas att dom bli ät bara. Det är min två favorit kakor. Dom är så himla goda. :D Tog lite bilder under tiden jag bakade som jag tänkte lägga upp. Måste snart försöka sova lite för börjar jobba klockan 4 inatt. Jobbig tid men man får pengar ! :) Hihi.




Glömde ta kort när allt var klart :P Haha

Nu ska jag plocka i ordning lite sen sova.

God natt på er !

För vi har tagit studenten tra la la la la

Inte riktigt men om exakt 3 måander och 16 dagar tar vi studenten !! :) Roligt med läskigt. Nej men det jag ville säga är att jag har hämtat ut min studentmössa :D Den var jätte fin ! :) Fast jag och Matilda blev lite oroliga när vi hämtade ut dom för det stod att vi gick på Richard steffen och det gör vi inte utan vi går på Christoper Polhem. Men det gjorde inget för texten på mössorna var rätt. :) Men vi blev lite besvikna för vi fick inte våra studen kläder vi har beställt. Så jag hoppas vi får dom snart så man kan få andvända dom. :)




Rygg ont

Börjar få väldigt ont i ryggen nu. Nu tänker ni säkert gud hon har ont hela tiden. Men förut idag när jag var i stallet så tänkte jag att jag skulle rida barbacka på Saab och det gjorde jag. Det varade väl i kanske 5 min sen började hon trava som en galning och galoppera. Jag fick inte stopp på henne och hon tänkte springa in i staketet men då vek hon undan så han sprang in i trådarna för dom såg hon inte och så voltade jag över henne och landade på ryggen. Det positiva med det hela var att min huvudvärk försvann. Haha.
Hon är lite knasig den hästen men älskar henne väldigt mycket ändån. Hon bad om ursäkt efter åt. Nu tänker ni hur kan en häst be om ursäkt ? Man såg i hennes ögon att hon hade dålig samvete och hon blev väldigt gosig och det brukar hon inte vara så ofta. Lite äventyr i vardagen.

Nu får ni sova så gott :)

24 februari

Ska snart åka hem till Fredrika för att fira henne. :) Tänkte bara lägga upp lite bilder på hur jag ser ut ikväll. :)


Tunika : Kappahl
Leagins : MQ
Skor : Nilssons
Armband : Thomas Sabo
Halsband : Thomas Sabo

Fint väder

Jätte fint väder ute idag. Solen skiner för fullt. :)
Har ännu ont i huvudet men inte lika ont som igår iallafall :)
Ska till min vän Fredrika ikväll eftersom hon fyller år idag !! :) GRATTIS ! :)
Det blir nog att ta en massa huvudvärkstabletter innan så att man orkar med en massa trevligheter :)
Nej nu ska jag vila lite.


Här bjuder jag på en jätte ful bild på mig idag :P

Huvudvärk

Har väldigt ont i huvudet ännu. Har haft det hela dagen och alvedon och ipren hjälper inte. Jag hoppas bara inte att jag håller på att bli sjuk för det orkar jag inte med eller har tid med.
Har kollat runt lite på olika hemsidor som HM lindex och Nelly. Hittat mycket snyggt som jag vill ha !! Så om det är någon som har pengar över så är det fritt fram att ge dom till mig ! :) Har nog hittat en studentklänning. Men ska höra med mamma och pappa tycker om den innan jag beställer den :)


Födelsedagsfirande

Igår när Paul kom hem från jobbet så åkte han och jag och handla. Sen började jag och han laga mat. Vi lagade rotfrukter och fläkfilé gryta. Det blev jätte gott ! :) När vi precis skulle börja äta kom hans pappa och Johanna. :) Så dom fick också mat :)
När magarna var propp fulla började jag göra i ording tråtan. Det blev marräng tårta med grädde och jordgubbar och hallon. Det blev marräng tårta eftersom han inte tål vanliga tårtbottnar. Det är ägg i dom och det tål inte han. Men det blev jätte gott. Och så hade vi vanlig prinsesstårta också för han hade köpt med sig en tårta till jobbet och det blev över.
Så det blev en massa gott gott igår :) Hoppas du blev nöjd med din dag gubben :)


Älskling :)


Massa goda grönsaker :)


:)


Pappa, Mamma, Torgny och Johanna :)


En trött älskling :P


Jag och Hugo :P


Trött

Börjar bli riktigt trött nu. Har varit full rulle idag. Har firat Paul för fullt. :) Kommer lägga in bilder imorn och skriv om det mer imorn för just nu vill jag bara gå och sova.

Ni får sov så gott :)

Grattis hjärtat <3<3

Grattis älskling på din 20 årsdag ! :D:D




Grattis !!!!!!! :)

God kväll

Snart dags att gå och lägga sig. Jag börjar bli trött men har inte pluggat klart matten ännu. Vill inte ha matte prov imorn. :( Jag får jämt ångest att ha matte prov för jag är inte så duktig på matte. Jag kan oftast alla formler innan provet men sen när jag väl sitter och skriver provet så försvinner allt. Hur kan det va? Någon som känner igen sig?
Det ska bli skönt att ha det gjort för det är sista provet innan lovet. Man får försöka se det positivt. Sen måste jag komma ihåg och fixa det sista på en av tvälingsbidragen till Uf mässan. Skönt att ha det mesta gjort även där. Det är bara ljus tillverkningen som jag ligger lite efter med. Tänkte göra så mycket ljus jag kan nu innan jag åker iväg så jag slipper göra det när jag kommer hem sen. Jag har hela lovet jag kan fixa det :) Så skönt att det är lov snart !!

Jag skrev förut att jag skulle åka och köpa morötter till hästarna och det gjorde jag. Men det är inte varje dag bilen ser ut såhär :P


Hela baksätet fullt :P

Här kommer några bilder på min älskling :)
Hon är så fin. Längtar till man kan börja rida klokt !!

Lite suddigt för min mobilkamera är inte så bra "/

Nej måste fortsätta plugga nu !!

Sov så gott :)

21 februari 2011

Har fått i lite mat i magen. Det behövdes. Så  snart ska jag åka och köpa 5 säckar morötter till hästarna. Så hoppas att dom har så mycket. Hehe. Sedan blir det plugg. Har matte prov imorn. :( När mamma kommer hem ska vi åka till hästarna och fixa lite eftersom det är någon som fyller år imorgon. ;P
Nu är det bara 4 dagar till det är lov ! :)

20 Februari 2011

Idag har jag inte bloggat så mycket för jag har pluggat strörre delen av dagen. Det är söndag så då brukar det bara vara plugg tyvärr. Men nu är det bara fem dagar kvar tills det är lov!! :) Ska bli så skönt. Har precis gjort klart en labbrapport. Riktigt tråkigt och svårt att skriva såna tycker jag även om själva labben är rolig att göra. Plus att jag tycker det är svårt att skriva såna texter där man måste kunna formulera sig och kunna vara en bra stavare. Som ni kanske märker ibland så har jag mycket stav fel. Har alltid varit dålig på att stava. Men så är det. Det är bara att acceptera. Det är lite därför jag har blogg också för att lära mig att skriva bättre. :)
Nej nu måste jag gå och plugg till vårat svetsprov vi har imorn. Det är så skönt med svetskursen för vi har bara ett prov på hela kursen resten så är man i verkstaden och gör grejer. :) Det är riktigt skönt.

Ni får ha en trevlig kväll :)


1 vecka och 6 dagar kvar ! :)

Graviditet

Sitter just nu och kollar på Teen Mom. Det fick mig och tänka på alla unga mödrar och blivande mödrar. En del av dom känpar och vill att sitt barn ska ha det bästa. Och endel bara skiter i sina barn. Varför födde man barn om man ändån bara ska skit i barnen senare i livet ?
Det är samma de som är gravida. Vet många som är i min ålder och väntar barn och har fått barn. Den del klagar över sin gravidtet hela hela tiden. Jag vet att alla inte har en super bra graviditet och mår piss jämt. Men om man skaffar barn får man räkna med sånt. Men att skaffa barn är det finaste som finns och då ska  man inte gå runt och klaga tycker jag. Och man bli tjock och det är helt naturligt att bli det när man är gravid. Det är jätte fint med den stora magen som bara putar ut. Va stolt över den !
Ingen har tvingat er ett bli gravida det är något ni själva har valt. Om man blir gravid och man inte vill behålla barnet så kan man adoptera bort det eller göra en abort. Och nej jag tycker inte att abort är mord. För när man gör abort har det ens inte bildat ett foster utan det är bara en blodklump, så nej det är inte mord. Visst man ska inte utnjytta att göra abort. Men det är en bra alternativ tycker jag om man verkligen inte kan ta hand om barnet.
Ni får tycka precis vad ni vill men det här är vad jag tycker. Jag känner folk som har barn och dom är unga själva men jag är stolta över dom för jag tycker dom är modiga och dom kämpar verkligen för att de själva ska ha det bra och att deras barn ska ha det bra!

Middag

Ikväll firade jag, Paul och några kompisar honom eftersom han fyller år på tisdag. :) Vi åt mat på JODA :) Jätte gott men vi blev inte så mätta :P Känns som om det blir mindre och mindre mat. Så vi åkte och köpte glass mm och gjorde marräng swisch hemma hos oss och såg film :) Tack för en jätte trevligt kväll ! :)
Jag kanske ska få ett extra jobb men det är inte helt hundra så vi får hålla tummarna ! :)

Nu ska jag sova :)

God Natt :)

Promenad i skogen

Kom precis hem från en promenad i skogen. Det var jag och hundarna. Det var riktigt mysigt. Helt vind stilla och tyst :) Vi mötte även på en jätte fin häst två gånger om. :) Men det tyckte inte Hugo och Rambo om så dom skrämde hästen :( Dumma dom! Jag vågade inte riktigt ha Hugo lös eftersom han inte lyder så bra och är ännu så lite och plus att jag var själv. Men tillslut släppte jag han och det gick jätte bra men vad tror ni händer sen då?! Han fick så klart upp ett spår. Jag ropa och ropa och gömde mig så att han skulle bli rädd att jag var borta. Det hj'lpte inte ett dugg. Så jag började springa som en dåre tillslut stannade han. Jag blev såklart livrädd eftersom min första hund blev överkörd så jag var rädd att han skulle bara försvinna ifrån mig:( Men tur så stannade han. :) Han är ännu så lite så jag har inte lärt han att spåra klokt ännu så han stänger bara av och låter sina naturliga drifter ta över. Men sen gick han lös igen och det gick jätte bra. Han måste ju lära sig det någon gång.
Så nu har jag fått värsta motionpasset och jag som inte har någon kondis så ni kan ju bara tänka er hur trött jag blev. Haha.
Jag gick förbi och tände ett ljus vid min frösta hund Asta. Saknar dig hjärtat! <3 Så fort jag hade tänd började det snö små små och fina snöflingor och sen så började även fåglarna kvittra. Då började jag nästa gråta för det var så fint och det kändes som att hon sa tack för att jag hade varit vid henne. Åh nej jag saknar dig tjejen. Kom tillbaka :(

Här kommer lite bilder :)


Billie och Hugo. Bra uppfinning om man inte vill ha sin hund lös. Jag har knutit ihop tre koppel. :P


Hugo när han fick upp spåret.


Mitt hjärta <3<3<3


Grattis !!

Ett stort grattis till Jocke ! :D Du får ha en jätte bra 20-års dag idag ! :D

19 februari 2011

God morgon alla där ute ! :) Eller det kanske är förmiddag för de flesta. Men jag kom hem vid två i natt, eftersom jag jobbade. Jag städade Wisby strand och det tog sin tid men fint blev det ! :)
Solen skiner ute så jag ska tvinga med mamma på en ridtur ute i skogen. :)
Resten av dagen kommer bestå av lite plugg och senare i kväll ska jag och älskling ut och äta med några kompisar. För han fyller år på tisdag. :) Hela 20 år !! Han börjar bli gammal nu ;) Haha nej skoja bara, livet har ju knappt börjat då. :)

Hoppas ni får en jätte bra dag idag ! :)

Helt nytt

Nu har jag ny blogg design!! :) Tack min underbara älskling för det!! :) Jag är glad att jag har dig. Du är så duktig. Jag ser inte den när jag går in på min blogg men det kan bli så i början men hoppas att ni kan se den iallafall. Den här gången är det ljusa färger, för jag längtar så mycket efter våren och sommaren ! Den är inte helt klart. Lite små trix kvar. Men om någon dag ska den vara helt klar.

Så nu har jag nya skrivkrafter och ska verkligen försöka lägga tid på min blogg! :) Vill ha fler ha fler besökare än 5 st per dag. Hehe. Men är jätte glad för alla läsare jag har ! :) Ni är så välkomna ! :)

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag. Hoppas ni får en trevlig dag idag :) Ikväll ska jag och älskling ut och äta. Vi skulle ha gjort det nä vi firade 1 år men då hamnade jag på sjuk huset. Så ikväll firar vi 1 år och sen så hade vi 14 månader i lördags och plus att det är alla hjärtans dag idag :) Många säger att alla hjärtans dag är inget att fira men det är inte att köpa grejer det handlar om. Det handlar om att vara med domman älskar. Man behöver inte köpa godis, nalla och blommor. Det kan vara så enkelt som att ut och gå, bara att få vara med varandra.

Jag älskar dig Paul. Du är det finaste jag har och alltid haft. Första gången jag såg dig visste jag att det skulle bli vi även om vägen dit var jobbig. Vi har upplevt mycket tillsammans. Väldigt mycket faktiskt. Både bra och dåliga saker men vi har aldrig svikit varandra när vi behöver en axel och gråta ut imot. Tack för att du stötar mig och att du står ut med mig. Du är hela mitt hjärta. Det kommer vara vi för alltid, iallafall som det känns nu. Jag älskar dig !!

Egentligen borde den här dagen vara en väldigt dålig dag för mig. För 17 år sen idag så fick vi reda på att jag hade diabetes. Men som jag brukar säga att för mig spelar det ingen roll för jag låter inte min sjukdom ta över mitt liv. Jag är den jag är. Jag hade varit precis samma människa utan diabetes.

26

Min rädslor. Japp det är så klart hajar. Jag tycker dom är extremt läskiga. Det är inte att dom är rovdjur och ibland råka attackera människor för dom tror att vi är sälar eller om vi har sår på kroppen. Dom kan känna bloddoft på flera mils avstånd. Men det jag är rädd för det är hur dom ser ut deras ögon skämmer mig något enormt !!! Små och läskiga. Jag kan ens inte se på en bild på en haj utan att börja gråta. Eller jo jag börjar kunna det igen. Det går upp och ner det där. Haha. En hajsort som jag tycker är helt okej är hammarhajen för dom ser mest roliga ut.

En annan rädsla är höjder. Jag klara inte av att typ gå på ett tak, åka lift när man åker skidor, stå på ett berg eller en hög kulle. Men flyga tycker jag är jätte mysigt. Men det är en annan hjöd liksom. Men nej hu för höjder.

1 Februari

Förra inlägget skrev jag att jag kommer lägga ner bloggen ett litet tag. Med det menar jag att jag kommer inte granatera att jag kommer skriva varje dag utan jag kommer bara skriva lite då och då. För jag orkar inte blogg just nu. Men i framtiden ska jag börja blogga klokt igen. :)

RSS 2.0