Vet inte

Idag har jag fått jobba. Förstå att jag har varit glad även fast jaghar sett sur ut idag haha.Har varit i min egen lilla bubbla. Har jobbat från 5 till halv 4 på eftermiddagen. Så var rätt slut när jag kom hem efter jag hade hämtat Alex (min systerdotter) vid fritids. :) Så himla skönt att jobba. Nu känner jag mig glad igen ja det vara väl bara i någon timme men det är iallafall något. :) Jobb imorn också :) Sen träffa bästa Michaela imorn :D Det var ett tag sen :(
Nej ska hitta på något att göra nu.

// Vic

En riktig vän

Du är en riktigt vän som finns där natt som dag.
Du är verkligen någon man kan lita på.
Det finns inte många som du och jag är glad att jag får vara din vän.
Visst vi träffas aldrig men ändå är du min närmaste vän!



Jag älskar alla mina vänner ni vet precis vilka ni är. Jag är riktigt glad att jag har er! Ni finns där vad det än gäller och jag hoppas ni vet att jag finns där för er när ni behöver någon!
Jag älskar er!

Mycket tankar

Jag får verkligen panik nu när jobbet börjar mer och mer ta slut. Kan inte folk bli mammalediga eller något? Vill inte att folk ska skadda sig eller så så då kan man önska att dom blir mammalediga eller pappaledig för det är ju någon mysigt och underbart! :) Nej jag vill va kvar där jag jobber nu för jag trvis där och tycker arbetet är roligt. Visst finns det inga jobb förstår jag ju men allt är så läskigt. Som idag och igår har jag ju inte jobbat och jar har varit ganska deppig eftersom jag börjar mer och mer inse allvaret. Jaja nu ska jag sluta och tjata om jobb och det.

Ikväll ska jag bara mysa och se på Angel. Typ samma serie som Buffy fast Buffy inte är med. Hehe. Helt okej serie faktiskt. :) Och imorn upp tidigt och jobba! :) Visst är morgon trött men men sen senare på dagen ska jag träffa Matilda! :D

// Vic

Tidsfördriv

Idag är jag också "ledig". Så idag hann jag in på banken och fixa det jag skulle och ner på lassis. Skönt att ha det ur världen. Jag köpte mig en almenacka för att ha lite mer koll på när tex man jobbar och så. Så slipper man oroa sig :)
Ska sätta mig ner nu och kolla lite på jobb och skriva ihop något..

// Vic

Måndag gör jag ingenting, ingenting

Jag tcker verkligen inte om att vara "ledig". Blir så otroligt rastlös. Sitter bara och degar bort dagarna känns det som. Så har en lite göra lista imorn så jag ska hålla mig sysselsatt om jag inte ska jobba då vill säga.

  • In på banken.
  • Bada Bille och göra henne fin.
  • Ut till Oliver och rida honom på dagen om jag har tillgång till bil.
  • Kolla runt efter jobb och skriva ihop personligt brev därefter.
  • Till sjukhuset och lämna prov.
Ja det ska bli kul och se om jag kommer göra allt detta. Haha.

// Vic

Arbetlös?

Har redan hunnit med att varit på arbetsförmedlingen och "skrivit in" mig som de kallar där. Alltså jag fattar inget i den världen. någon som känner likadant? Man blir ju bara iväg skickad. Vill helst hålla mig där ifrån men jaja. Ska försöka få mer jobbtider där jag jobbar nu om det går och sen söka massa andra i såna fall. För jag vill verkligen jobba det är riktigt roligt. Helt skulle jag vilja ha ett heltidsjobb. Men hur lätt är det att få när man är 19?
Men nu har jag fixat det iallafall. Hann med att gå till en av de två bankerna jag skulle gå till idag också. Tycker verkligen inte om Nordea! Man kan bara sätta in och ta ut pengar hos dom mellan 10-13 på dagarna. Hur sjukt är inte det ? Har dom tänkte på att folk kanske jobbar? Alla kan inte springa iväg på sin lunch. Jaja får se om jag hinner dit imorn.

Hade en riktigt trevlig kväll med Fredrika igår :) God mat och massa prat om allt mellan himmel och jord :)
Nu ska vi ta tag i våra mål tillsammans för dom blir sällan av tyvärr. Men nu jävlar! :)

Alexandra i lördags :)



Tuffing ;)



Alex tårta :)

// Vic

Outfit

Tänkte göra ett outfit inlägg. Tycker sånt är rätt meningslöst men kanske någon där ute tycker det är kul och se vad folk har på sig för kläder? :)
Ska snart iväg och ute och äta medn kära Fredrika. :) Jag hoppas att vi kommer sitta inne men man vet aldrig. Tyckte det va att bestämma vad jag skulle ha på mig. För det blåser mycket men det är rätt varmt och sen senare ikväll kommer det säkert vara jätte kallt som det brukar så kör faktiskt lite höst kläder ikväll :) Ska ÄNTLIGEN få använda mina favortiskor. :) Så jag har längtat ! :)


Svårt att ta bild på sig själv med systemkamera tycker jag hehe

// Vic

Söndag

Jag sa att jag skulle uppdatera bättre idag men det lyckades jag inte så bra med. Men idag har jag hunnit med att rensa lite mer i mitt rum. Massa tråkiga papper och skolböcker. Jag slängde faktiskt alla mina skolaböcker och det jag hade i våras. Vad ska man ha det till egentligen ? Minnen ja visst men minnen har man väl i hjärnan? Plus om jag ska plugga någon gång i framtiden får jag väl nya böcker och så? Eller?
Nu sitter Hugo på båten och ska åka till sin husse. Det kommer bli så otroligt tomt de här två veckorna han ska vara borta. Så ber om uräskt redan nu om jag kommer vara deppig. Men han är mitt allt.
Ska åka till Oliver nu och rida en sväng sen ska jag ut och äta med Fredrika. Trevligt :) Har knappt varit ute och ätit i sommar. Lite tråkigt men men...

// Vic

Tomt

Dålig uppdatering jag vet! Så här kan det inte va! Kommer lite inlägg under dagen.

// Vic

Bubbelbad

Det blev ett bad förut. Det var riktigt skönt må jag säga :) Hade lite hemmaspa med ansiktsmask, skrubb och sånt ! :) Så nu känner jag mig som en ny människa :) Läste lite i badet också det var faktiskt väldigt avkopplande men det var lite obekvämt att hålla boken plus att den blev lite blött. Men jaja nu har ni nog fått tillräckligt med info om mitt bad ;) haha !

Höstkänslor?

Man brukar säga nu har jag vårkänslor men nej nu får vi säga höstkänslor. Nej det är inte jag som har det utan min litte plutt Hugo, tror jag? :P Han var med ute i stallet och jisses vad han sprang han tyckte det var riktigt härligt. Vill kunna ha han mer lös men vågar inte eftersom det är vägar överallt plus att det finns dumma fåglar överallt han vill jaga. Så någon som vet en skog/fält på Gotland som inte ligger nära en väg eller där det är mycket folk?? Skulle bli jätte glad om någon visst något ställe. Vill kunna träna att ha han lös och så att han får springa lite fritt. :)


// Vic

Det var ett jävla spring

Ja precis det var väldigt mycket spring upp och ner till tvättstugan. Typ genom svettig? Vad mysigt de lät. Det är en nackdel att bo i lägenhet kan jag tycka. Att tvättstugan är lång bort och det blir väldigt mycket ränn upp och ner. Själv tycker jag det kan vara kul att tvätta. Ja jag vet inte varför men så är det. Men nu är tvätttiden slut och nu väntar jag bara på att det sista ska torka. Sen blir det åka till Oliver och pyssla om han. :)
Sen ikväll ska jag äta godmat hoppas jag? sen ta ett lång bad och skrubba mig ren från topp till tå. För jag känner mig verkligen som en loddis just nu. Kanske ska pröva på att läsa en bok som väldigt många gör i badet. Har aldrig förståt grejen men lika bra att pröva på. Och tända lite ljus ska jag allt göra. Mys mys! :) Resten av kvällen blir typ att se på Buffy eller en film för jag har inte så många avsnitt av Buffy kvar och jag är inne på sista säsongen:( Jag sitter och väntar och väntar på att de ska släppa mer avsnitt av säsong 4 av True Blood. Tror ni jag har väntat länge eller ? Jo! De började släppa den när den släpptes i USA men de släppte bara två avsnitt så har väntat jätte länge nu :( Haha ja jag är väldigt knasig idag. Men ni som känner mig vet att jag är det :)

// Vic

Hipp hipp hurra !

Idag är det ingen vilken dag som helst för idag fyller min systerdotter hela 6 år!! Stort grattis till dig gumman :) <3


Sötnosen min :)

Nya mål

Dags att ta tagi i nya mål. Nya och nya kan man inte kalla dem men viktiga mål iallafall för mig.

  • Börja träna minst en gång i veckan.
  • Söka ännu mer jobb. Söka hela tiden.
  • Lära Hugo mer vett och ettiket. Haha ja alltså lydnad och inte jaga fåglar.
  • Träffa mina kompisar mer.
  • Och det viktigast av allt leva livet! :)
Kommer jag lyckas? Jag hoppas det :)

Skolan börjar

ja då inte för min del. Båda skönt att slippa skolan, men jobbigt när den dagen det verkligen inte finns jobb för mig där jag jobbar med. Men för er som börjar skolan så typsikt att det alltid ska vara sol när skolan börjar då känns det ju nästan som man får sommarlov.
Ska åka nu till zooarket och köpa lite nya leksaker till Hugo. Vill inte köpa leksaker där för det är svindyrt men måste man så måste man. Sen blir det ut till efterlängtade Oliver. Sen iväg och jobba igen :)

// Vic

Uppe med tuppen

Har precis varit ute med hundarna på en promenad. Jag har redan jobbat idag. Började klockan fem. Och jag kom med båten igår så har väl sovit max tre timmar inatt. Så snart ska jag till lassis och ta blodprov sen blir det hem och sova en stund. Idag blir det en slappar dag. Ska jobba ikväll också så. :)

// Vic

Helt ofattbart

Sitter just nu och ser på Oprah. Det handlar om en tjej som levde i en hundbur när hon var 7 år gammal. Hennes föräldrar låste in henne i deras jätte kalla källare med en filt och sen inlåst i buren utan mat eller fick inte gå på toa. Hon var den enda tjejen av fem barn som blev inlåst. De andra blev ju misshandlade och så men de fick mat iallafall. Fy fan säger jag bara. Och gissa vad! Det fick 1 års fängelse!! ETT ÅR ! Det är ju ingenting. Det ska va dödsstraff på sånt anser jag. När det finns så klara bevis. Och fem människor har lidit under större del av sitt liv varför ska de som har gjorde de här hemska sakerna få leva då för? Tycker inte om när folk är elaka mot barn och djur. Om man skadar något av dessa ska man inte få ha sitt liv kvar så är det bara!

På resande fot

Oj nu är det ett tag sen jag skrev. Men jag har haft semester och varit/är på fastlandet. Jag har varit i de småländska skogarna och hälsat på en vän till mig. Det har bjudits på speedway, varit med i tv, åkt raggarbil (sparris), träffat RIKTIGA raggare till ha varit i A6 i Jönköping. Så jag har haft det riktigt bra och avkopplande. Roligt att se lite nytt och träffa nya folk. :)
Just nu sitter jag på Öland där Paul bor. De andra är i skolan så jag passar på att slänga in ett inlägg nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra fram tills de slutar men. Ska nog fixa i ordnings i hans rum det är lite stökigt ;) haha.
Sen ikväll blir det hemma till älskling Hugo och mysa en massa med han. :)

// Vic

Fika dags

Sitter och väntar på att mitt fika ska tinna. Tinna tänker ni, jo vi har en massa kvar sen jag fyllde år i frysen. Så om ni är fika sugna bara komma hit!
Idag har jag varit ledig. Har hunnit med att köpa ben till hundarna, då det kliar så mycket Hugos tänder. Varit förbi min syster. Min systerdotter ska börja förskolan nästa vecka som hon har skolasin på dags i dag. De var där i två timmar och det hade gått bra. Hu så stor min lilla tjej börjar bli!
Sen har jag även varit förbi arbetsförmedligen idag. Det tog ju sisådär två min. Skulle skriv in mig nej med så skulle man göra det hemma först på deras hemsida. Och det tog ju två sekunder. Så måste dit nu inom två veckor igen! Vf kan dom bara inte skicka ut till alla som slutat skolan om hur man gör och allt. Fattar nada.
ikväll tänke jag iväg och sola lite. Det kommer nog blir lite blogg paus nu några dagar men vem vet jag kan slänger in något inlägg då coh då så håll koll!

// Vic

Påhugget

Känner mig lite grann påhugget faktiskt.
Skulle inte jobba idag men sen ringde de och behövde mig till fram till lunch sen så blev det till fyra ändå. Gör mig inget vill jobba så mycket jag kan och får :) Sedan var det hem och byta om fort för jag skulle träffa Fredrika. Det var riktigt skönt :) Gissa vad vi gjorde?;) Vi fikade! :)
Det var trevligt och bara sitta och prata om allt och inget.
Ikväll blir det nog ett bad sen i säng eftersom jobbet kan ringa klockan 4-5 på morgonen och säga att man ska jobba.

// Vic

Over and out

Snart dag att gå och lägga sig eftersom jag inte vet hur lång min arbetspass blir imorn? Men ska fixa lite först och sen ringa min älskling :) <3


Åren går <3

Ingen rubrik

Idag skulle jag inte jobba men fick hoppa in ändå. Och det blir jobb imorn. Ge mig mer jobb. Är glad att de ringer när de behöver folk iallafall :) Det är postivit! Skulle ha fixat en massa saker idag men får ta det en annan dag. Ikväll ska vi äta paj här hemma det ska bli så gott för der var riktigt länge sen vi åt. Så mums på det! :)

// Vic

Konstiga folk i konstiga kläder

Snart ska jag, mamma, Melwin, Hugo och min moster ner och kolla på medeltidsveckan. Antar att det är som det brukar vara?
Nej ska gå och fixa iordning mig.

// Vic

Rätt och fel

Jag har skrivit det förr och skriver det igen. Jag har inte bra på att stava på verken svenska eller engelska så rätta mig fan inte tack! Tycker inte om sånt.

// Vic

When I closed my eyes I saw an angel

Har så mycket jag vill skriva men kan inte..
Vill bara skrika ut tills allt är tomt och orken borta och tårarna.
Vill bara försvinna.
Du sårar mig, jag sårar dig, är det såhär det ska va?

Lite stort och gott

i stället för lite smått och gott. Kom nyss hem från jobbet. Tänkte slänga upp lite bilder på det jag köpt idag har tyvärr ingen förebild bara efterbild hur det blev i mitt rum. :)


Nytt överkast, matta och kudar :)


Fick tillochmed upp en tavla :)

(detta inlägg skulle ha varit uppe igår med det gick inte att ladda upp bilder då)

// Vic

Jobbe

Nu har man fått mat i magen och snart är det dags att börja jobba.
Vad ska ni göra ikväll??

// Vic

Fix och don

Jag och mamma har varit och handla lite grejer. Har köpt saker till mitt rum, som kuddar, överkast och matta. Såna dära dyra saker som är kul att ha men jag vill inte köpa de. Det brukar kosta runt tusen om man ska ha allt det, men inte idag! Hittade fina saker för ca 500 kr sammanlagt ! Riktigt fynd. Så nu börjar mitt rum se ut som ett rum :) Bilder kommer nog under dagen. Så nu är det bara lite små saker som ska upp!


// Vic

Bra kväll

Igår åkte jag och Michaela ut till ett födelsedagsparty mitt ute i ingen stans. Tur att vi hade varandra! Först möttes vi av lite konstiga folk som man inte kände till. Men sen tillslut började de flesta sluta att vara i sina "grupper" då började folk bli trevliga och sociala. :) Men ja jag är ju klumpig. När vi stod ute och skulle in igen, så gick ja in i ett fönster som stod öppet. Ja hur lyckas man? Men vf har man ett jävla fönster öppet där man går in och ut? Så idag har jag en bula i pannan, grymt med huvudvärk, ont i näsan och ont i tänderna. Jag vaknade inte upp helt blå som tur är. Man kan ju tro att jag drack igår men nej. Men annars var kvällen trevlig :)

// Vic

<3

1 år och 8 månader med dig idag hjärtat <3<3

Fredagkväll

Sitter och väntar på att en kompis ska sluta jobba sen ska vi typ dra till något födelsedagsparty. Det blir nyktert ikväll eftersom jag ska upp och jobba tidigt imorn. Vad ska ni hitta på ikväll?:)



// Vic

Sista dagen

Sista dagen jag har ett klokt jobb.. Läskigt ! Men på måndag blir det att söka ännu mer jobb och sen hoppas att dom behöver folk där jag har jobbat i sommar! Idag blir det ner till medeltidsmarknaden. Medeltidsveckan är ju nästan slut redan? Helt sjukt vad fort veckorna bara springer förbi.
Vad ska ni hitta på idag? :)
Idag ska jag nog klä mig lite höstigt vill ha höstkläder nu :)

// Vic

Traktor hjulen snurra runt runt....

Kom precis hem från stallet. Jag och mamma körde Oliver en sväng. Det var riktigt mysigt. Det är helt vindstilla och helt okej värme/kallt vad säger man? Ja men det är en skön kväll iallafall :)
En häst i stallet har skaddat sig riktigt ordenligt. Tycker synd om stackaren :( Han har ett sånt djup sår så att det går in till skelletet. :( Vi får verkligen hålla alla tummar och tår att han blir bättre!! Tycker otroligt mycket synd om båda häst och ägare!!! :(
Men som sagt får hoppas det blir bättre och han blir frisk igen! :)
Nej ska nog rensa datan lite, för det behövs verkligen om man säger så. Finns månda program som jag inte använder. Så vf ha kvar det då?

// Vic

Höst i luften

Bara jag som tycker att hösten är påväg? Jag tycker det är skönt som ni kanske har hört förut. Men höstmode är något jag tycker mycket om. Att få kunna använda skinjacka, snygga boots, stickade tröjor ja en massa. Och inte glömma att få tända en massa ljus på kvällarna och bara sitta och mysa!

// Vic

...

Får ingen luft
Blir knuffad runt
Jag dansar men jag känner ingenting alls
Allt går för fort
De andra drog
Andas, andas men det är för varmt



If you don´t belive me

It is you I am in love whit <3

Segt

Idag är det en seg dag. Skulle göra en massa ärenden idag. Men det blev typ bara hälften. Får försöka gör de andra imorn. Ikväll blir det till stallet och köra häst :) Sen kommer en häst som har varit iväg tillbaka ikväll. Hoppas grabbarna blir glada att se henne igen :)
Vad händer för er idag/kväll?:)

// Vic

tomt

Det är så jobbigt och så tomt..

Hurtbulle

Ska ut och gå men Hugo nu. Tänkte ta en lite längre promenade för den lilla hunden har så mycket energi. Tror faktiskt han har ADHD, det skulle inte förvånna mig om man säger så. Kan jag få lite av din energi gubbe? Känner att jag behöver röra på mig med. Sen jag kom hem från jobbet har jag typ bara sovit? Fast jag gick ca 5000 steg idag på jobbet. :)

// Vic

It hearts

Nu har du åkt. Trodde aldrig att det skulle kännas såhär tomt. Det gör ont.
När du åkte jag ville bara springa efter och krama om dig igen.
Saknaden är stor, för jag kommer inte kunna få umgås med dig när jag vill och inte träffas när vi vill.
Det är tomt...

En gång

Du sa till mig att riktiga vänner ringer, men inte gjorde du det..

Goodiebag

Jag är med och tävlar om en goodiebag från Jylice och Fanny! :)

Kolla in deras blogg jätte bra blogg :)

// Vic


Min dag

Börjar med att säga grattis till mig själv för det är min födelsedag idag. Haha. Har fått Veronica Maggios album, me like! En Ipod av mamma, pappa och Paul. Tack så mycket :)
Har nu fixat iordning tårtorna jag ska bjuda på senare idag. Så nu ska jag ta ett bad så jag känner mig lite fräsch. Och sen är det att hitta något att ha på mig. Har ju inga kläder alls. Har bara en garderob som är fullproppad med kläder men ändå inget att ha på sig. Någon som känner igen sig? ;)
Ha en bra dag :)

// Vic

Gäsp

Nu börjar jag bli riktigt trött. Sitter i soffan och se på tv men som vanligt finns det aldrig något att se på så jag funderar på om jag ska se ett avsnitt av Buffy. Är redan inne på 5:e säsongen nu och jag började kolla på den för ca tre veckor sen. Haha men ser typ runt 5 avsnitt om dagen så. Men det får mig att koppla av så. Men nu säger jag god natt till alla er där ute ! :)

// Vic

Liten flicka blir en dag äldre?

Man brukar ju säga att när man fyller år blir man ett år äldre men egentligen blir man ju bara en dag äldre. Hihi. Ja så jag fyller hela 19 år imorn. 08:35 om man ska vara exakt. 19 är verkligen inget speciellt. Bara ett mellanting. Plus att nu räknas man verkligen vuxen för alla priser blir dyrare. Typ båtbiljett och så. Inte okej. Jag är hellre en liten jobbig unge än att bli mer och mer vuxen. Visst det har sina fördelar att vara vuxen men det finns betydligt fler när man är liten det är bara att man inte märker de själv. För när man är liten behöver man inte stressa, jobba för att kunna överleva, krav, ansvar ja you name it. När man är en liten plutt så kan man vakna och sen bara ringa en kompis och bara leka hela dagarna. Plus att jag tyckte skolan var riktigt rolig när man var liten, massa bus.
Visst jag kan säga att jag mådde väl inte så bra när jag var liten. Jag tyckte själv att jag var väldigt aggresiv. För jag fick diabetes när jag var 1,5 och när jag var liten var det inte lätt för mina föräldrar att hålla koll på mitt blodsocker 24/7.



// Vic

It is me

Här får ni en bild hur jag ser ut idag :)


Hmm

Har precis vilat lite känner mig en knutta piggare. Men inte så mycket. Ska hoppa in i duschen och sen handla de sista till imorn och baka de sista. Ska göra om hallongrottorna för dom blev lite för knapriga hehe. Har verkligen lagt av mig med bakning. Inte okej. Det som är så kul. Det roliga är att jag tycker om att baka men sen vill jag inte äta det. Haha. Det är samma med när jag lagar mat. Någon som känner igen sig?
Idag ska jag baka min favortikaka och det är morotskaka. Mums mums! Den kan jag iallafall få bra.
Vad hittar ni på idag?:)

// Vic

6 Augusti

Vill bara skriva först att jag uppskattar verkligen mina riktigaa vänner. alltså ni som var här igår. :) Jag älskar er även fast jag aldrig säger det. Är verkligen glad att jag får vara er vän :) <3

Idag blir det att handla och baka det sista till mitt kak-klass som jag ska ha för släkten imorn. Men nu ska jag gå och vila lite för har ännu lite feber.








<3

//Vic

Födelsedagsmiddag

Nu har tjejerna gått hem. Det var riktigt trevligt. Roligt att se och träffa alla. Det blir inte lika ofta längre. Riktigt tråkigt faktiskt. Vi har ätit god mat och pratat en hel del. Riktigt skön och lugn kväll. Tur så var min mat ätbar. Haha. Tack för de fina presenterna ! :D
Nu börjar jag bli trött och febern börjar sakta men säkert komma tillbaka så nu blir det att sova. Nattinatt

Te amo








Upp och ner, ner och upp

Kom precis hem från jobbet. Gick hem för att jag har feber. Så typiskt att få det idag när tjejerna ska komma ikväll. Men ska ta en alvedon och sen sova och se om det går över! Hoppas verkligen!
Vilket meninglöst inlägg med så blir det ibland. Haha.


// Vic

Mitt hjärta blöder

Håller på att färgar håret nu, eller jag väntar på att jag ska tvätt ur det. Det blir mörkbrunt så det blir inte en sån jätte stor skillnad. Jag mamma och Paul var på "utflykt" förut. Vi köpte mat vid Max och satte oss vi strandpromenaden. Riktigt mysigt och skönt. För det var varmt och helt vindstilla :) Jag fick såpbubblor i min maxbox gissa om jag blev lycklig. Haha jo jag är ett barn. Älskar såpbubblor!!

 

 

// Vic


Glass

Kom nyss hem från hamnen. Jag, Paul och Tim har varit och ätit glass. Riktigt riktigt gott ! Har inte alls ätit mycket glass i sommar. :( Har ju inte gjort något alls i sommar så... Nej nu ska jag sluta vara en sån gnäll tant :) När jag kom hem från jobbet så storstädade jag badrummet. Det blev riktigt glansigt och fint. :) Rikttigt nöjd! Hemligheten att få handfattet och toalettstolen fin är att använda tvättmedel, alltså tvättmedelspulver. Det såg jag på ett tvprogram en gång och det funkar verkligen! :)
Ikväll ville mamma att vi skulle köpa någon mat och sen sätta oss någon stans och äta eftersom det är så fint väder. Det vill jag men vi vet inte vad vi ska köpa för mat. Haha.
Vad ska ni göra ikväll? :)

// Vic

"En tönt alltid en tönt"


Stek hett

Så varmt det är idag!! Smälter typ bort. Ja nu klagar jag på värmen, för jag är inte ledig och kan njuta av den utan jag lider av den! Och så fort helgen kommer och man inte har något planerat. Ja vad blir det för väder då?! Regn ja visst. Jaja. avundsjuk på er som kan ligga på stranden och blir bruna medans man själv är en blekfis. Nej vad positiv jag är :)
Nu blir det promenad med hundarna sen stor städa toan. väggar, golva, toan, badkaret ja you name it!

// Vic

I need you close


Har precis bakat hallongrottor. Första gången faktiskt. Hoppas dom går att äta bara hehe. Snygga blev dom inte men men. Väntar på att sista plåten ska bli klar sen ska jag ta mig ett bad. Det behövs verkligen! Imorn är det full rulle igen. Jobba, ska jobba själv för mamma är sjuk. Plus för mig för jag får mer timmar. Men kan vara lite jobbigt och tufft men det går nog. :) Sen blir det handla tills fredag  då när tjejerna kommer hit. :) Sen har vi tvätt tid imorn, ska baka mer och sen städa. Haha kommer nog vara rätt död imorn. Så om det blir någon upptadering det märker ni!
Jag skriver typ bara vad jag gör och så. Men vad vill ni läsa om? Är nyfiken. Vill ju att ni ska vara nöjda :)

// Vic


Idioti

Hörde förut på nyheterna att någon vet inte vem eller vad  det var för något. Men att de vill att de som har diabetes typ 1 och använder pump ska få betala den själv. Är dom helt dumma i huvudet?! En sån kostar ca 30.000. Den räddar liv liksom. För alla klarar inte av att ha sprutor. En sån maskin har rädd livet på många. Dom vill alltså att man ska betala en sån själv, alla har inte å mycket pengar. Och då menar dom tycker jag att folk ska dö pga av det här. Att vi ska bli mindre folk i Sverige så sjukvården slipper ha så mycket folk. Ren jävla idioti rent ut sagt !

Har precis baka två drömtårtor. Mums mums!




New day

God förmiddag min vänner. Tänkte slänga in ett inlägg nu när jag har frukost/lunch. Idag blir det att jobba klar sen fixa lite här hemma och så. Måste börja baka nu. :P Haha ja jag vet att jag tjatar om det. Vad ska ni hitta på idag?:)

// Vic



In i mörkret

Jag säger redan god natt. Ska äta sen tänker jag gå och lägga mig för natten. God natt!

Hard Work

Kom nyss hem från jobbet. Helt slut och lite lagom svettig kan jag säga er. Inte okej att jobba i denna värme. Har jobbat lite över tio timmar idag och började klocka fem i morse. Så jag tycker jag borde få vila lite men tänkte jag skulle baka eftersom jag fyller år på söndag. Men får se hur jag gör för jag är riktigt trött...
Vad gör ni idenna värme idag? Ligge och steker på stranden? Det vill jag göra. Har varit på stranden en gång i år. Ritkigt tråkigt. Plus att jag är riktigt riktigt blek. Och i helgen hinner jag inte till stranden. För det blir nog att jobba och baka som en dåre på lördag sen söndag ja då fyller jag ju år så.


// Vic

Plask plask

Det blev bad för våran del. Vi badade i roma på ett utomhusbad som finns där. Tillochmed jag badade! Helt otroligt. Jag som är sån badkruka. Haha. Det var ca 26 grader i vattnet och jag tyckte det var kallt. Jo men vem har sagt att jag är normal?  Nu sitter jag hemma vid min syster och lilltjej sover tror jag? Tur så har jag älskling som sällskap. :) Blir nog att sova snart på deras soffa för börjar bli riktigt riktigt trött och jag börjar fem imorgon bitti så måste vara någolunda ut vilda. Bilder från idag kommer imorn :)

God kväll på er :)

// Vic

Sommar och sol

Nu känns det som att sommaren är här, igen! Riktigt varmt och skönt idag. :)
Kom precis hem från hästen och jag tänkte att vi skulle ta ett riktigt hård och jobbigt dressyrpass men tji fick jag. Den där hästen måste man ju bara älska och hata. Så fort jag tänker göra något typ hårdträna eller ta en lång tur får jag aldrig in han ifrån hagen?! Grym jobbigt må jag säga! Jag har försökt med allt att få in han men har han bestämt sig så har han. Vet att man inte ska ge sig men vad ska man göra när man har kämpa och kämpat pch svetten bara rinner om en? Man tappar suget om man säger så.
Men jaja hoppas jag har bättre "jakt" lycka imorn då.
Ikväll ska jag och Paul vara barnvakt åt Alexandra min systerdotter. :) Funderar på att kanske göra en utflykt eller så kanske åka och bada. Får se vad det blir. Vad det än blir ska jag ta med min systemkamera! :) Glömmer jämt att ta med mig den. Någon som känner igen sig?


// Vic

RSS 2.0